Прес-релізи
Очистити фільтри
02.09.2021

Dragon Capital придбав виробника мінеральних вод «Трускавецька»

Група компаній Dragon Capital завершила угоду з придбання 100% акцій групи компаній «Аква-Еко», яка здійснює видобування, виробництво та реалізацію мінеральних природних вод під ТМ «Трускавецька», у міжнародної групи компаній IDS Borjomi International, одного із найбільших гравців на ринку мінеральних і питних вод.
25.08.2021

Dragon Capital збільшив свою частку в Асоціації рітейлерів України, ставши єдиним мажоритарним власником

Співзасновники Асоціації Олександр Фіалка та Олег Кручинін вийшли з числа власників RAU та продовжать займатися розвитком власних проектів.
13.07.2021

Dragon Capital завершив проєкт Riviera Villas

Група компаній Dragon Capital успішно завершила проєкт ексклюзивного клубного селища Riviera Villas у Київській області.
09.07.2021

Dragon Capital виступив співорганізатором та букранером випуску єврооблігацій Укрзалізниці на суму $300 млн

Dragon Capital та J.P. Morgan виступили спільними лід-менеджерами та спільними букранерами повернення Укрзалізниці на ринок міжнародного боргового капіталу під час розміщення 5-річних єврооблігацій на суму $300 млн.
25.06.2021

Dragon Capital вивів акції компанії «Кернел» на «Українську біржу»

Інвестиційна компанія Dragon Capital разом з «Українською біржею» оголошують про старт торгів акціями компанії «Кернел». Перші угоди були проведені 24 червня 2021 р.
18.06.2021

Dragon Capital виступив співорганізатором та спільним букраннером дебютного випуску єврооблігацій Укравтодору на суму $700 млн під державні гарантії

Dragon Capital та J.P. Morgan виступили спільними лід-менеджерами та спільними букранерами для державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор) при дебютному розміщенні єврооблігацій.
26.05.2021

Олена Притула та Томаш Фіала оголошують про зміну власника видання «Українська правда»

Редактор-засновник інтернет-видання «Українська правда» Олена Притула та генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала сьогодні оголосили про укладення угоди, за умовами якої 100% корпоративних прав на видання та всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital.