This version of the page http://cripo.com.ua/zoom/ (104.21.93.137) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-25. The original page over time could change.
Архивы В фокусе - УКРАИНА КРИМИНАЛЬНАЯ

Рубрика: В фокусе

Выделяет материал в правой колонке который в центре внимания

Синоптики: Сильний поривчастий вітер принесе в Україну потепління

Невдоволених погодою буркотунів, які вважають, що навкруги лютий холод та бабиного літа вже годі чекати, очікує сюрприз.

Синоптики: Вихідними у Карпатах стане набагато тепліше

Декілька днів тому арктична маса принесла помітний холод в Україну. Сонце якщо й виглядає, то світить під меншим кутом, постійно утворюються низькі хмари. Карпати в повній мірі відчули, та й ще у найближчі дні...

Сексуальные домогательства в публичных местах — как реагировать и что говорит закон Украины

Сейчас в Украине нет статьи за сексуальные домогательства. Тем более, если нарушитель — незнакомец. По украинскому законодательству, его действия даже не признаются сексуальными домогательствами. Однако это не означает, что нет шансов привлечь человека к ответственности.

Куди зникають та чому засекречуються деякі судові рішення в Україні

Останнім часом в ЗМІ нерідко траплялися згадки про те, що судові рішення в резонансних справах зникають з Реєстру/засекречуються, або ж взагалі не потрапляють туди. Чому та як це відбувається, а також чи порушує хтось при цьому законодавство?

На вихідні в Україні у розпалі бабино літо

Весь тиждень на території України буде панувати переважно сонячна погода без опадів. Бабине літо зараз у самому розпалі.  Але вже на наступному тижні ситуація зміниться, є ймовірність циклону з грозами та дощами. Першим отримає...

Погрози, побиття, сексуальне насильство, а йти нікуди. Захистити дніпрянку поліція виявилась не спроможною

3 вересня в Амур-Нижньодніпровському районному суді міста Дніпра відбулося друге засідання по суті у справі, яка може стати безпрецедентною для України. 33-річну Марину Полях звинувачують у навмисному вбивстві свого співмешканця Дмитра Плотникова. Сторона ж захисту наполягає: це була самооборона.

Братва на «разводах». Уголовники освоили современные технологии и дурят людей находясь за решеткой

В тюрьмах действуют десятки различных мошеннических схем, которые позволяют их обитателям получать деньги на вполне комфортную жизнь в застенках.

Прогноз погоди в Україні на останні вихідні літа

Область низького тиску із центром над Скандинавією з прохолодою і дощами продовжує хазяйнувати на заході країни в останні вихідні серпня. На південно-східній частині України — спека та невелика хмарність, на решті території — помірна...