This version of the page http://vn.20minut.ua/Podorozhi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-24. The original page over time could change.
Подорожі у Вінниці й за кордоном, де відпочити - 20 хвилин Вінниця

Подорожі

Безкоштовно, але умови спартанські. Шукають сміливців, які на кілька місяців переїдуть в село

Без мобільного зв'язку, зате поруч з Дністром. Без води у будинку, зате зі свіжою з криниці. Без магазинів та ТРЦ, зате з сосновим лісом у сезон грибів. У такі умови вас запрошують у село Оксанівка.  У селищі активно розвивається екотуризм, і місцева жителька запрошує охочих безоплатно пожити кілька місяців у будинках. Від вас потребується лише догляд за своєю тимчасовою домівкою. 

Палац Щербатової та Печора: містичні місця, які варто відвідати на Вінниччині

Осінь – не привід припиняти відпочивати. Подорож Україною – гарний варіант для коротких вихідних. У Вінницькій області є незвичні та навіть містичні місця, які варто відвідати.

Подорож за кордон. Скільки країн визнають вакцини від ковіду?

Кожна держава індивідуально встановлює вимоги до перетину своїх кордонів залежно від епідеміологічної ситуації як усередині самої країни, так і в країні, з якої прямує подорожній. 

Хатки-мазанки, подільська кухня, вечорниці. Що пропонує зелений туризм на Вінниччини?

На сьогоднішній день все більшою популярністю, насамперед у жителів мегаполісів, користується такий різновид відпочинку, як зелений туризм. Зелений туризм (інші його назви - сільський, аграрний, екологічний туризм) — це відпочинок у сільській місцевості. Розповідаємо, де на Вінниччині можна відпочити душею і тілом, в автентичних будиночках серед мальовничої природи.

play_circle_filled «Вінниця — місто, де здійснюються бажання»: серія сюжетів-путівників

Серія сюжетів про наше місто в рамках проекту «Мій путівник» вийшла у програмі «Сніданок з 1+1». Дивіться відео про нашу Вінницю.

photo_camera play_circle_filled Родина вело мандрівників випустила відео про Вінницю. Що цікавого розповіли?

Понад 50 тисяч кілометрів подорожей на велосипедах мають на своєму рахунку автори блогу «Двоколісні Хроніки».  Ярина Квітка, Володимир Муляр і їхній син Марко відвідали Вінницю, де провели чотири дні.  Що цікавого розповіли? На їхньому ютуб-каналі вже два випуски про наше місто.

Українські COVID-сертифікати офіційно визнали в Євро Союзі

Найближчим часом українці зможуть встановити та згенерувати COVID-сертифікат і подорожувати до європейських країн.

photo_camera «Нечуване нашестя комарів». Як ми відпочили на Джарилгачі та у скільки нам це обійшлося

Чисте море, білосніжний пісок та дика природа — таким острів Джарилгач у Херсонській області запам'ятався нашим журналістам минулого року. Цьогоріч вони знову поїхали туди відпочивати, але враження вже, м'яко кажучи, інші.  Розповідаємо вам про свій досвід, переваги та недоліки відпочинку на Джарилгачі. А також додаємо, у скільки це обійшлося. 

photo_camera Buen Camino! Враження туристів, які пройшли подільським Шляхом святого Якова

В Україні зробили перший шматок Шляху святого Якова. Його проходять не тільки паломники, а й звичайні туристи. Camino Podolico проходить крізь 13 населених пунктів, з Вінниці до Кам’янця-Подільського. А це понад 200 кілометрів! Ірина Савіна ділиться враженнями, як з чоловіком, пройшла маршрут всього за сім днів. Записали найцікавіше з її дорожніх нотаток.

Які країни Європи відкриті для українців. Карта та список (станом на 2 серпня)

Цього року все більше країн Європи відкривається для подорожей українців. Деякі країни ще раніше почали впроваджувати окремі умови в’їзду для України, а частина країн ЄС послабила обмеження після того, як Україна потрапила у список Ради ЄС.

Свіжий випуск

№ 38 від 22 вересня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up