This version of the page http://uanime.org.ua/article/kaine.html (111.90.157.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-24. The original page over time could change.
Kaine – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Kaine – огляд манґи

Автор манґи: Каорі Юкі
Об'єм: 1 том (5 частин)

Це дійсно нагадує вірус - дівчата усієї країни малюють волосся в рудий колір, намагаючись уподібнитись до свого кумира - джей-рокера Кейне, загадкового й неперевершеного, чий талант виконання пісень заворожує. Його найкращий друг Дей створює слова пісень, а разом вони - група „Endorfines”. Одна з найпопулярніших груп цього століття.

Та одного не такого вже й чудового дня усе змінюється. Місце Кейне, котрий загинув в результаті нещасного випадку, змушений зайняти його брат-близнюк Шинобу. Та чи насправді та аварія була випадковістю?

Дуже цікава і заплутана історія від Каорі Юкі, що нагадує психологічний детектив. Закулісне життя джей-рокерів: наркотики, пиятика, розпуста, шахрайства та безперечний талант. Усе разом, одне неможливе без іншого, замкнене коло, з якого нереально вирватись.

Підозрювати треба всіх: найближчого друга, колег по групі, продюсерів та комерсантів, які ладні на все заради наживи. Адже небезпека чекає на кожному кроці, і ти змушений дізнаватись все більше і більше про життя свого брата-зірки, який насправді був не такий щасливий та безтурботний, як ти думав. Тому що ексцентрична поведінка – це іноді лише спосіб заглушити власні страхи, наркотики та випивка – бажання забути про проблеми та просто втекти. Заради свободи можна піти на все... навіть на самогубство. Адже саме свобода – це найголовніше, вона – це те, що можуть здобути лише сильні люди.

Нереально гарні ілюстрації, харизматичні герої та захоплююча історія, від якої неможливо відірватись, доки не прочитаєш останню сторінку.

Опубліковано: 22.11.2005
Автор: Vales

    Нове
Манґа
Ванпанчмен
част. 11
 
Манґа
Ґанц: G
том 3, ч. 15-17
 
Манґа
Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік
повна
 
Манґа
Доктор Камінь
том 2, ч. 10-14
 
Манґа
Ласкаво просимо до NHK!
повна
 
Манґа
Смик майстер Куросава
повна
 
Манґа
Лінія диявола
том 2, част. 7
 
Манґа
Бродячі пси літератури
том 1, част. 3
 
Манґа
ID: Вторгнення. #Без гальма
том 2, част. 5
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
 
2005-2021 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.