This version of the page http://uanime.org.ua/article/ayashi.html (111.90.157.56) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-24. The original page over time could change.
Неймовірна Церес – Статті – Аніме та манґа українською
Головна Новини Аніме Манґа Статті Кузня Шрифти Форум Лінки

Авторизація



Реєстрація
 
Популярне

Наруто

Наруто: Ураганні хроніки

5 сантиметрів за секунду

Щоденник про майбутнє

Blame!

Ван Піс

Бліч

Дюрарара!!

Твоя квітнева брехня

xxxГолік

 

Неймовірна Церес – огляд аніме

Японська назва аніме: Ayashi no Ceres
Англійська назва аніме: Ceres, Celestial Legend
Формат аніме: TV 24
Рік: 2000
Жанр: пригоди, романтика, фантастика, шьооджьо

Якось, гуляючи лісом, молодий парубок побачив дещо незвичайне – небесні діви тенньо неймовірної краси скинули свої одежі і купалися в озері. Одежі тенньо висіли поруч, на деревах. Вони називалися хагоромо. Доки діви купалися, парубок вирішив сховати одежу однієї з них, щоб вона не змогла піти. Вийшовши з води, діви одягнули свої хагоромо і повернулися на небеса. І лише одна з них не знайшла свого одягу. Вона спитала у парубка, чи не бачив він його, але він відповів, що ні. Тоді тенньо дуже засмутилася – вона не могла повернутися додому без свого хагоромо. Парубок втішив її і взяв собі за дружину. Небесна діва стала хорошою дружиною, вони прожили разом довгі роки, з’явилися діти. Але одного разу тенньо випадково дізналася, що це її чоловік украв та заховав її хагоромо. Тоді вона забрала його і, покинувши сім’ю і дітей, нарешті повернулася на небеса, які так любила.

Подібна казка існує у найрізноманітніших куточках світу, в тому числі і в Японії. Можливо, це не випадковість, і справді щось подібне сталося у давні часи? Але чи справді вдалося небесній діві повернути своє хагоромо та самій повернутися додому? Чому ж тоді загадкова тенньо на ім'я Церес з покоління у поколяння перероджується у доньках роду Мікаге – нащадках того самого парубка, який насмілився взяти її за дружину? І чому Мікаге знову і знову жорстоко вбивають її?

Це історія про дівчину Аю з могутнього клану Мікаге, яка намагається протистояти своїй долі і своїй родині, яка має намір знищити її, про її люблячого брата Акі, який несподівано для них обох опиняється по інший з нею бік барикад, про самовпевненість людей, які вважають себе рівними богам, про кохання і, звичайно, про смерть.

Опубліковано: 03.04.2006
Автор: Mirra

    Нове
Манґа
Ванпанчмен
част. 11
 
Манґа
Ґанц: G
том 3, ч. 15-17
 
Манґа
Я продав своє життя за десять тисяч єн на рік
повна
 
Манґа
Доктор Камінь
том 2, ч. 10-14
 
Манґа
Ласкаво просимо до NHK!
повна
 
Манґа
Смик майстер Куросава
повна
 
Манґа
Лінія диявола
том 2, част. 7
 
Манґа
Бродячі пси літератури
том 1, част. 3
 
Манґа
ID: Вторгнення. #Без гальма
том 2, част. 5
 
Манґа
Атака титанів доджінші
 
 
2005-2021 © Mirra
Використання матеріалів з даного сайту можливе лише за умови обов'язкового погодження з усіма їхніми авторами та співавторами або з адміністрацією сайту, якщо інші автори або їхня контактна інформація не зазначені.