This version of the page http://tios.com.ua/ua/obsluzhivaniye-saytov (91.222.136.254) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-22. The original page over time could change.
Обслуживание сайтов
Візуальне оформленняНаповнення сайтуПакетні пропозиції

Обслуговування сайтів

Обслуговування та підтримка
Замовити обслуговування сайту
Ми пропонуємо тільки найкраще
Наші послуги для будь-яких рішень
Візуальне оформлення
Створення дизайну для сайтів
Розробка логотипів
Розробка візиток
Розробка фірмового стилю/Айдентика
Розробка презентацій
Створення банерів (GIF-банерів)
Розробка зовнішньої реклами
Обробка фотографій
Контент
Наповнення сайту
Наповнення інтернет магазину
Наповнення інтернет магазину товарами
Ведення блогу
Рерайт
Копірайт
Написання новин
Слоганінг
Написання статей
Пакетні пропозиції
Landing Page
Сайт візитка
Інтернет магазин
Індивідуально розроблена пакетна пропозиція
Проконсультувати вас?Це абсолютно безкоштовно

Обслуговування сайтів

У сучасному світі просування продукту або послуги в інтернеті вийшло на перший план. Будь-яка, поважаюча себе компанія, зараз має сторінку в мережі або сайт. Але якщо зі сторінкою ще хоч щось зрозуміло, то з сайтом все набагато складніше. Людині, яка спеціально не вивчала веб-розробку та програмування, буде досить складно розібратися у всіх тонкощах обслуговування сайту. Ви тільки що побачили свій створений сайт і абсолютно не уявляєте, що з ним робити далі? Саме тому ми хочемо допомогти вам і вашій компанії розібратися з цим і стати ще кращими.

Перше, на що варто звернути увагу для будь-якого сайту - це візуальне оформлення . Адже зайшовши на сайт, перше, що побачить користувач - це дизайн сайту, його функціональність і зручність. Всім нам доводилося заходити на сайти, які не вирізнялися ні функціональністю, ні дизайном, скоріше навпаки - жахливі поєднання кольорів родом з дев'яностих, змушували нас швидше закрити сайт і більше ніколи до нього не повертатися. Саме зовнішня привабливість на першому етапі привертає користувача і змушує його далі досліджувати ваш сайт. Тому наші дизайнери готові створити для вас по-справжньому індивідуальний дизайн, що найкраще виражає концепцію вашої компанії. Намалювати оригінальний банер, створити візитку або зробити красиву першу сторінку сайту? Немає нічого простішого! Наші провідні фахівці по-справжньому креативні і люблять складні завдання. У нашому портфоліо є приклади робіт, за якими ви зможете зробити висновок про нашу роботу. Ми гарантуємо візуальну красу, креативність та оригінальність для вашої компанії.

Але після того як користувач оцінить дизайн і візуальне оформлення сайту, він неодмінно зверне увагу на його текстове наповнення . І наше завдання - «зачепити» його цікавим текстом, щоб він далі вивчав сайт. Основною перевагою нашої компанії є оригінальний і унікальний контент, який працює для ваших цілей. Копірайтинг - це ціле мистецтво, основною мета якого - викликати інтерес до товару чи послуги. Попрощайтеся з текстами, де нічого не говориться по суті, ми готові створювати для вас цікаві та унікальні тексти, робити якісний рерайт, писати тексти для головних сторінок сайту, новини. Гарантуємо високу грамотність і виконання роботи в строк.

Замовте обслуговування сайту і ваш сайт завжди буде чудово виглядати!

Трапляється так, що у вас немає часу розбиратися відразу з усім окремо. Адже в ваших пріоритетах і ділові зустрічі, і налагодження зв'язків. Тоді ми готові запропонувати вам спеціальні пакетні пропозиції . Якщо пріоритетним для вас є і візуальне оформлення сайту, і його текстове наповнення - довірте цю задачу нам, і ми в стислі терміни надамо розроблені пакетні пропозиції, які передбачають комплекс послуг, який підійдуть саме вам! Перед безпосередньо робочим процесом, ми ретельно вивчаємо ринок і нішу, яку займає ваша компанія, щоб запропонувати по-справжньому оригінальну і єдину в своєму роді пропозицію, яка підходить саме вам. Наповнення сайту на постійній основі і його регулярне оновлення тільки додадуть вам впевненості і репутації в очах користувачів, які обрали саме вас. Ми готові запропонувати вам різноманітність пропозицій, кожне з яких створено під певну фінансову модель вашої компанії. У вас завжди є вибір, яку пакетну пропозицію вибрати - ми не збираємося позбавляти вас вибору і тримати у вузьких рамках.

Довіртеся професіоналам в особі нашої компанії, і ви отримаєте найкращий результат в рекордно-короткий термін. Фахівці нашої компанії люблять свою роботу і роблять її якісно. Також ми гарантуємо підтримку і консультації по питанням, що вас цікавлять.

Залиште повідомлення
Якщо у вас залишились питання - ми з вами обов'язково зв'яжемося!

Професійне створення,      розкрутка та обслуговування сайтів.     
Київ, Україна
ВЕБ - СТУДІЯ
© 2006-2020 Tios. Веб-студія
+38 (067) 443-60-80 Зателефонувати вам?