This version of the page http://2plus2.ua/kosti (195.137.240.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-22. The original page over time could change.
Кістки дивитись онлайн
Продовжуючи відвідування сайту, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie і Політикою конфіденційності
Програми Новини Телепрограма Відео
Вхід в кабінет
UA RU
Кістки дивитись онлайн
Кістки
Про проект Новини Повні епізоди

«Кістки» - відомий на 2+2 онлайн детективний серіал, що висвітлює розкриття злочинів з абсолютно нової сторони. 

Темперанс Бреннан – судовий антрополог, що працює в одній команді зі слідчим ФБР, Сілі Бутом. Разом вони відкривають, здавалося б, абсолютно безнадійні справи – адже у якості речових доказів і замість тіл постраждавших на дослідження напарникам дістаються самі лише кістки та майже непридатні для розслідування залишки. 

Однак, герої серіалу на телеканалі 2+2 онлайн не здаються, і використовують у своїх дослідженнях новітні методи – і все заради тогою, щоб знайти і покарати винних. І хоч різні характери даються взнаки, задля спільної справи вони об’єднують зусилля, і не лише знаходять вбивць і грабіжників, але й викривають серйозні корупційні схеми. Дивіться «Кістки» на 2+2 онлайн, і слідкуйте за несподіваними цікавими розслідуваннями! 

Рік: 2005
Країна: США
Жанр: Детектив
Актори: Емілі Дешанель, Девід Бореаназ, Мікаела Конлін, Ерік Мілліган, Томас Джосеф Тайн, Тамара Тейлор, Джон Френсіс Делі, Джон Бойд 

 

Показати більше Згорнути

Новини

Всі новини
Культовий детектив "Кістки" на 2+2

23 жовтня о 21:40 дивіться серіал, яким захоплюються мільйони.

Яка це кістка? - гра від 2+2

23 жовтня на 2+2 стартує серіал "Кістки". Ми вирішили підготувати вас до прем'єри. Спробуйте відчути себе головними героями серіалу.

На 2+2 прем’єра культового серіалу "Кістки"

23 жовтня о 21:40 на телеканалі 2+2 відбудеться прем’єра легендарного кримінального детективу виробництва 20th Century Fox.

Проекти

Всі проекти
Плут Повні епізоди
Козирне місце Повні епізоди
Ментівські війни. Харків Повні епізоди
Брати по крові Повні епізоди
Спецкор Повні епізоди
ДЖЕДАІ Повні епізоди
Дивитись більше