Альбом технічних рішень «Реконструкція однотрубних систем опалення»

Система опалення будівлі є однією з основних інженерних систем, що забезпечує комфорт в приміщеннях в холодну пору року. В переважній більшості будівель в Україні (як житлових багатоквартирних, так і громадських) система опалення потребує реконструкції. Правильна реконструкція дозволяє не лише істотно знизити споживання енергії, а й уможливлює управління опаленням: як на рівні всієї будівлі, так і на рівні окремих приміщень, забезпечуючи індивідуальні параметри мікроклімату.
Читати далі

XIV Міжнародна спеціалізована виставка ECOENERGY EXPO – 2021

Зростання запиту українського суспільства на покращення екології, пріоритети державної енергетичної та кліматичної політики, ефективні механізми українського законодавства, надали широкі можливості для інвестицій великим національним та міжнародним інвесторам, малому та середньому бізнесу, приватним домогосподарствам.

Читати далі

Тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності» у Львові

Експерти Асоціації енергоаудиторів Сергій Наскальний та Вячеслав Гусєв провели тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності, за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Читати далі

Тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності»

Експерти Асоціації енергоаудиторів Вадим Литвин та Катерина Шишка провели тренінг «Особливості реалізації проєктів із термомодернізації за програмою «Енергодім» Фонду енергоефективності, за підтримки німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ).

Читати далі

Про проведення електронних консультацій з громадськістю проекту наказу Мінрегіону «Про внесення змін до Порядку здійснення незалежного моніторингу енергетичних сертифікатів»

  1. Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації з громадськістю

Міністерство розвитку громад та територій України

Читати далі

9-10 червня 2021 Міжнародний Форум «Smart Building» Київ | ACCO International

Вже вп’яте в Києві відбудеться міжнародний Форум Smart Building  професійна виставка і конференція, яка демонструє світові і українські  досягнення в області інтелектуальних систем і автоматизації, енергоеффективності і smart-рішення для створення «Розумного будинку» і «Розумного міста». Не  пропустіть можливість побувати на грандіозному заході, лише тут ви зможете побачити 4 проекти на одному майданчику:

Читати далі

Проект ДБН «Теплова ізоляція та енергоефективність будівель» (2 редакція).

Асоціація енергоаудиторів публікує пропозиції, щодо допрацювання ДБН В.2.6-31:202Х «Теплова ізоляція та енергоефективність будівель» (2 редакція).

Читати далі

Запис презентації E-Audit

Для тих, хто не зміг долучитися до перегляду демонстрації програми для енергосертифікації Е-Аудит, ми підготували запис:

Читати далі