Володимир Бойчук

20 Липня 2017
Друкувати цю новину

З молитвою в серці звертаюся  з проханням. Мій колишній однокласник Володимир Бойчук після смерті дружини і важкої фізичної праці втратив зір. ВІдшарування сітківки. Йому потрібна операція.

Нам вдалося зібрати і йому успішно зробили операцію на одне око.

Володимир Бойчук виживає з невеликого клаптика землі. Ним опікується його дочка в якої двоє дітей школярів. В цій родині дуже важкі матеріально-побутові умови.

Вважаючи своїм християнським обов’язком і те, що пан Володимир раніше доглядав могилу моєї покійної мами, коли я по службі був далеко від рідного краю, я допоміг одягом і побутовими речами. Але в мене обмежені можливості. Ми з дружиною старі хворі пенсіонери. Дружина діабетик, в мене хвороба серця.

Будемо Вам дуже вдячні, якщо Ви знайдете можливість допомогти нам. Можливо порекомендуєте благодійну організацію, фонд, громаду, приватного мецената,  до яких можна звернутися з проханням про допомогу.

Ми будемо молитися за найменшу підтримку в цей важкий для України і кожного українця час. При потребі документів або додаткової інформації ми готові вислати.

Бойчук Володимир Іванович

вулиця Палія 30/29, місто Коломия, Івано-Франківська область. 78206.

тел. + 38 0994274323

Від імені пана В. Бойчука з високою повагою Ілля Марчук

  ÐšÐ°Ñ‚егорія:
Потрібна допомога!
дивитися більше новин

Схожі новини

написати коментар

0 коментарів

Поки немає коментарів

Ви можете бути тим, хто розпочне розмову.

Додати коментар

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.