This version of the page http://ford.ua/ecosport (40.118.102.46) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-18. The original page over time could change.
Ford Ukraine - Ecosport

Ecosport

Завантажити каталог

Ford Ecosport

Сучасний зовнішній вигляд і стиль доповнюють практичність і широкий функціонал. А привабливість, ретельно продуманий і майстерно виготовлений салон споряджено низкою важливих інтелектуальних технологій. ‏‏

Оновлений виразний та спортивний дизайн: приготуйтеся до зустрічі Ford EcoSport.

FORD ECOSPORT В НАЯВНОСТІ

Поєднання практичності та інтелектуальних технологій

У Ford EcoSport кожна функція і технологія мають велику вагу. Усі вони створені для того, щоби ви отримували максимум задоволення від подорожі. Ford SYNC 3 дає змогу залишатися на зв'язку й керувати телефоном, відтворенням музики й навігаційною системою за допомогою інтуїтивно зрозумілих голосових команд або кольорового сенсорного дисплея діагоналлю 8 дюймів. 

Впевненість за кермом

Невід'ємна властивість. Візьміться за кермо, зручно влаштуйтесь на високому місці водія, й у вашому розпорядженні опиняться численні передові системи допомоги водію. Система допомоги під час рушання на підйомі запобігає відкоченню автомобіля назад під час початку руху під ухил. А денні ходові світлодіодні вогні покращують видимість автомобіля і мають стильний дизайн.

Універсальність

Купуючи EcoSport, ви отримуєте на диво просторий салон. Продумане використання простору і відсіки для зберігання доповнено можливістю скласти задні сидіння в співвідношенні 60/40. Подушка сидіння, що підіймається, дає змогу повністю скласти спинки сидінь «у підлогу» для зручності завантаження багажу. А регульовану підлогу багажного відділення можна встановити в три положення: ця функція ідеальна, якщо ви не хочете, щоби речі лежали одна на одній.

Досвід керування

Зазвичай найкращими технологіями є ті, які привносять у наше життя щось позитивне, розв'язують проблему і мають безумовну перевагу.

У EcoSport ви знайдете саме це. Від системи допомоги під час рушання на підйомі (Hill Start Assist) до Ford SYNC: відкрийте для себе технології, які дають нагоду розслабитися й отримати задоволення під час керування, а також зменшують стрес і максимально підвищують зручність у подорожі

Додатковий контроль під час рушання на підйомі

Система допомоги під час рушання на підйомі тимчасово перешкоджає коченню автомобіля назад або вперед під час початку руху на схилі. Система підтримує тиск у гальмівній системі на 2,5 секунди довше, що дає більше часу й можливостей контролю під час перенесення ноги з педалі гальма на педаль газу. Ця функція також корисна у разі зупинки та подальшого рушання на слизькій поверхні.

Денні світлодіодні вогні

Денні світлодіодні ходові вогні мають чудовий вигляд і покращують видимість‏ 
Завдяки цим енергозбережним вогням сучасної конструкції автомобіль краще помітний на дорозі, як удень, так і вночі.

Технологія голосового керування Ford SYNC3

Бездоганна технологія голосового керування Ford SYNC 3 — це ультрасучасна система, яка дає змогу залишатися на зв'язку і керувати телефоном, відтворенням музики і навігаційною системою за допомогою інтуїтивно зрозумілих голосових команд або кольорового сенсорного дисплея діагоналлю 8 дюймів. Вона також підключається до Apple CarPlay і Android Auto, а використовуючи Applink, ви зможете отримати доступ до своїх улюблених мобільних застосунків (наприклад Spotify). Live Traffic допоможе вам уникнути заторів. Ви можете навіть переглянути перелік місцевих ресторанів, лише сказавши: «Я голодний/голодна» або відкрити гід Мішлен, який допоможе вибрати ресторан і зарезервувати столик.

Підігрів керма і сидінь

Сидіння і кермо, які не дадуть ваз змерзнути.‏ Як опція пропонується підігрів сидінь водія й переднього пасажира. Ви можете легко вибрати одне з трьох налаштувань рівня нагріву за допомогою кнопкових перемикачів керування лівим і правим сидінням із підігрівом, а червоний індикатор вкаже на вибране налаштування рівня підігріву. У морозний ранок, прохолодний день або холодну ніч кермо з підігрівом зігріє ваші руки краще, ніж рукавички.

Quickclear технологія

Швидке очищення лобового скла за допомогою технології Quickclear‏ 
Ця інтелектуальна технологія дає нагоду швидше рушити в подорож морозним ранком. Достатньо лише натиснути кнопку, й ультратонкі ниті нагріються, щоби розморозити лобове скло і примерзлі склоочисники, а також прибрати запотівання.

Дзеркала з підігрівом

Щоб уникнути випадкового пошкодження, дзеркала з електроприводом складаються всередину, коли ви залишаєте машину на парковці. У складеному вигляді вони також захищають стильні вбудовані покажчики. Окрім того, вони мають електропідігрів, який допоможе вам швидше рушити в подорож морозним ранком.

Ідеальний супутник для підкорення вулиць

Високі бордюри, вибоїни, дорожні роботи, лежачі поліцейські… Міські вулиці можуть приховувати в собі небезпеку. Саме тому міцна конструкція нового EcoSport передбачає збільшений дорожній просвіт.

Спрощений розворот на 180 градусів

На відміну від традиційних, більш громіздких кросоверів, EcoSport має малий діаметр розвороту: лише 10,6 м по зовнішньому колесу. Це робить розворот на 180 градусів на жвавих вулицях швидким і легким, навіть якщо з обох сторін дороги припарковані автомобілі.

Легко долає перешкоди

‏Передній і задній кути прохідності EcoSport становлять 21 і 33,3 градуси відповідно, а кут поздовжньої прохідності дорівнює 23,3 градусам (за браком багажу). Ці значення стосуються кутів, під якими ваш автомобіль може долати перешкоди, не подряпавши днище — це дуже важлива характеристика сучасного кросовера.

Подушки безпеки

Подушки безпеки захистять вас у разі зіткнення під будь-яким кутом. ‏ Окрім передніх подушок безпеки водія й пасажира, автомобіль має бічні подушки, які захищають грудну клітку і зміщують водія або пасажира в бік від зони удару. Вони також можуть підняти руки водія або пасажира, забезпечуючи більше вільного простору між ними і небезпечними елементами конструкції. Шторки безпеки забезпечують максимальний захист по всій довжині, а підголівники захищають від удару в разі зіткнення ззаду. Ваша безпека для нового EcoSport понад усе — автомобіль обладнано переднатягувачами ременів передніх і задніх сидінь, а також обмежувачами навантаження й сигналізаторами непристебнутих ременів безпеки.

Контрольоване гальмування

Передові системи, які забезпечують більш контрольоване гальмування‏. Антиблокувальна гальмівна система (ABS) й електронна система розподілу гальмівного зусилля працюють спільно, забезпечуючи більш ефективне гальмування.

Контроль за будь-яких умов

‏Електронна система динамічної стабілізації (Electronic Stability Control) постійно контролює траєкторію руху вашого автомобіля. Вона визначає, коли автомобіль втрачає зчеплення з дорожнім покриттям і автоматично розподіляє гальмівне зусилля на конкретні колеса, стабілізуючи рух. Система контролює поведінку автомобіля на дорозі за допомогою вдосконалених давачів антиблокувальної гальмівної системи і протибуксувальної системи.

Попередження про тиск у шинах

Завчасне попередження про втрату тиску в шинах‏. Якщо під час подорожі в одній із шин знизився тиск, система контролю втрати тиску в шинах (Tyre Pressure Monitoring System) сповістить про це через увімкнення попереджувального значка на панелі приладів.

Солідний і водночас витончений

EcoSport, без сумніву, належить до класу SUV, і ви, безумовно, відчуваєте його надійність. Водночас чіткі рельєфні лінії та елегантний стрімкий силует мають стильний і вишуканий вигляд, що дає автомобілю змогу вирізнятися на дорозі за будь-яких умов.

Насолоджуйтеся атмосферою салону

Ергономічний дизайн враховує як потреби водія, так і потреби пасажирів. Салон EcoSport — це ретельно продуманий простір, в якому вам сподобається проводити час.

Чіткість, простота й лаконічність поверхонь вигідно підкреслені продуманими дизайнерськими рішеннями та пильною увагою до деталей.

Усаджуйтеся зручніше, розслабтеся й насолоджуйтеся чудовим оглядом у атмосфері повного комфорту.

Рельєфні сидіння, що забезпечують гарну бічну підтримку‏‏

Чітка й лаконічна компоновка панелі приладів

Продуманий дизайн салону

Blazer Blue

Desert Island Blue 

Frozen White 

Magnetic Grey 

Solar Silver 

Lucid Red 

Agate Black

Silver Silk 

Luxe Yellow