This version of the page http://uaa.org.ua/?PAGEN_1=220 (185.68.16.49) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-11. The original page over time could change.
Асоціація адвокатів України

календар заходiв

Оплата Online


зареєструватися

Оплата Online

ПРО ААУ

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України"

Всеукраїнська громадська організація "Асоціація адвокатів України" є всеукраїнською громадською неприбутковою організацією, яка створена на засадах професійної належності та об'єднує адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

Основною метою Асоціації є об'єднання українських адвокатів для сприяння розвитку та зміцненню інституту адвокатури в Україні, підвищення рівня правової допомоги, що надається адвокатами, підвищення ролі та авторитету адвокатури в суспільстві та задоволення та захисту прав та законних інтересів членів Асоціації.

докладніше про AAУ

календар заходів

Серпень Жовтень
Серпень Жовтень

Вересень 2021

ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

LAW&TRADE 2021 — A2B FORUM

Law & Trade Forum – унікальний захід ААУ, який дає можливість об’єднати зусилля бізнесу та адвокатури з метою вирішення головних проблем у сфері міжнародної торгівлі та захисту бізнесу.

 Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Дасть відповідь на питання як захистити цифрові дані та активи своєї компанії. Обговоримо останні тренди інтернет-бізнесу, кібербезпеку та оподаткування. Відкриття ринку землі в Україні.


Дата проведення: 24 вересня 2021 року
Місце зустрічі: IQ Business Center, вул. Болсуновська, 13-15
Час проведення: 09:00 – 17:30


Серед наших спікерів будуть: представник компанії Vodafone Україна, PepsiCo, McDonald’s Україна, Нова Пошта, патрульна поліція України, Директор департаменту офісу протидії рейдерству, та інші.


Що саме розглядатимемо:

Þ   Податкова практика та Зовнішньоекономічна діяльність.

 

Дамо відповідь на актуальні запитання щодо зовнішньоекономічних операцій. Розповімо про останні судові практики з адміністративних спорів, практики з вирішення податкових спорів. Інтернет-послуги нерезидентів: як платити ПДВ за новими правилами. Поділимося корисною інформацією стосовно  відповідальності за торгові борги підприємства та питання податкової амністії.

 

Þ   Електронна комерція.  Інтернет бізнес.  

 

Останні тренди e-commerce в 2021 році. Розкриємо правові аспекти та перспективи розвитку E-менеджменту.

Надзвичайно важливе питання кібербезпеки, як захистити і зберегти  цифрові активи – поради кращих спеціалістів, та як вберегти свій онлайн-бізнес від кібершахраїв.

Конфіденційна інфо: яку інформацію можуть надавати телефонні оператори України та на яких умовах?

Розкажемо останні судові практики з вирішення питань авторського права в онлайн-бізнесі.

 

Þ   Торговельне право, митниця, спори щодо зовнішньоекономічної діяльності.

 

Розкажемо про останні судові практики у спорах щодо зовнішньоекономічної діяльності. Дамо практичні рекомендації з укладання договорів у ЗЕД. Висвітлимо тему правового супроводу з забезпечення в міжнародній торгівлі та  міжнародний арбітраж, як знайти активи. Розповімо як зняти арешт майна іноземних компаній.

 

Þ    Інвестування. Міжнародна торгівля. Комплаєнс.

 

Вирішення інвестиційних спорів. Обговоримо тему відкриття ринку землі в Україні. Розповімо про безпеку державних реєстрів під час ринку землі.  Зачепимо питання фінансового моніторингу 2021: суб’єкти, порядок проведення та хто несе відповідальність. Зрозуміємо разом із Вами питання банківського комплаєнсу,  як елемент торговельного процесу.

 

Детальна інформація та реєстрація: https://cutt.ly/7m7wdYv

З приводу партнерства:
Аксьонова Анна Дмитріївна, 
aksenova@uaa.org.ua,  моб.: 067 441 10 27

З приводу питань участі та оплати:
Плотнікова Лілія Віталіївна, 
plotnikova@uaa.org.ua, моб: 067 327 53 32
 


Детальнiше

Генеральні партнери

Новини ААУ

Кібербезпека - від захисту цифрових активів, до захисту даних клієнтів - як це забезпечити?

Михайло Чайкін, Business Development Manager, EY Ukraine

читати далі

З темою "Суперлітігація та майбутнє спеціалізацій" виступить Олег Маліневський, віцепрезидент ААУ, партнер EQUITY

Ми поговоримо про те, як розвиток технологічного прогресу та карантин вплинули на певний попит юридичних послуг, які наразі найбільш затребувані практики та до яких змін готуватися в найближчому майбу...

читати далі

06 вересня відбулась традиційна відкрита зустріч Нарадча PRO. Санкційний прийом: стратегії захисту

Вперше за довгий час захід відбувся в режимі офлайн та зібрав за круглим столом суддів різних юрисдикцій, народних депутатів і провідних адвокатів.

читати далі
всі новини ААУ новини партнерiв ААУ

Форуми і заходи

BANKING&COMPLIANCE 2021 A2B FORUM

Асоціація адвокатів України запрошує представників бізнесу, банків, фінансових установ та правників на «Banking&Compliance 2021 A2B Forum»

читати далі

"АДВОКАТУРА. ФОРМУЛА УСПІХУ"

Чи є секрет, як досягти успіху на правничому полі? Асоціація адвокатів України розкриває всі таємниці на вже традиційному осінньому форумі «Адвокатура. Формула успіху».

читати далі

LAW&TRADE 2021 — A2B FORUM

Даний форум допоможе провести аналіз впливу зовнішньоекономічної діяльності; ознайомитися з останніми практиками розглядів спорів європейськими і українськими судами, та виконання рішень цих судів. Да...

читати далі
всі заходи ААУ

Партнери комітетів

Iнформацiйнi та медiа партнери

Партнер ААУ