This version of the page http://www.mazda.ua/cars/mazda6-sedan/ (116.202.218.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-01. The original page over time could change.
Mazda6 Седан | Mazda UA
Прайс-лист
  • Mazda6 Седан
  • Комплектації
  • Аксесуари
  • Порівняти комплектації
  • Кредит
  • Прайс-лист
Якість та вишуканість
Mazda6

ЧАС, ПРОВЕДЕНИЙ ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ

Mazda6 пропонує якість та вишуканість, піднесені на ще вищий рівень. Вирізняйтесь на дорозі завдяки ретельно продуманому, елегантному та витонченому дизайну екстер’єру. Нові технології вдосконалюють роботу силових агрегатів SKYACTIV, а динаміку керування було покращено завдяки підвищеній жорсткості кузова, перегляду систем керування й гальмування, вищій аеродинамічній ефективності та зниженню шуму і вібрацій. В салоні на вас чекають сидіння, оббиті шкірою Nappa* з вентиляцією*, натуральне дерево*, оздоблення інноваційним мікроволокном Ultrasuede®* та найсучасніші технології безпеки і комунікацій*. Все це разом створює автомобіль, проводити час у якому – одне задоволення.

*Оснащення залежить від комплектації
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ
ПРАЙС-ЛИСТ

КОЖНА ПОДОРОЖ ОСОБЛИВА

З оновленим дизайном Mazda6 стає ще більш вишуканою, що підкреслюється фірмовим кольором Soul Red Crystal. Широкий набір технологій активної та пасивної безпеки i-ACTIVSENSE надає неперевершене відчуття контролю над ситуацією. Останнє покоління передових технологій SKYACTIV безкомпромісно поєднує вражаючі показники динамічності з високою продуктивністю та ефективністю використання пального. Все це підсилює відчуття Jinba Ittai – єднання водія зі своїм автомобілем.
ІНТЕР’ЄР ПОВНІСТЮ ЗОСЕРЕДЖЕНИЙ НА ЛЮДИНІ
Щойно опинившись на водійському сидінні, ви відразу відчуєте атмосферу елегантності, яку створює бездоганний дизайн та високоякісні матеріали салону. Вентильовані* передні сидіння, оббиті вишуканою шкірою Nappa*, забезпечують новий рівень розкоші, а відчуття повного єднання з автомобілем поглиблюється завдяки стильній панелі приладів з кольоровим 7” TFT дисплеєм*. Користуючись своїми мобільними пристроями за допомогою кольорового сенсорного TFT монітору 8” інноваційної мультимедійної системи MZD Connect з підтримкою додатків Android Auto та Apple Car Play, ви відчуватимете ще й зв’язок зі світом навколо себе.

*Доступні в комплектації ТОР

ПОТУЖНІСТЬ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Останні вдосконалення комплексу технологій SKYACTIV-VEHICLE DYNAMICS забезпечують відчуття абсолютного контролю та єднання з вашим автомобілем, що ми у Mazda називаємо Jinba Ittai. Реакція Mazda6 на дії водія щодо прискорення, керування та гальмування є максимально чіткою. Інноваційна система G-Vectoring Сontrol суттєво підвищує керованість автомобіля при русі в поворотах та на слизькій дорозі та робить рух набагато безпечнішим навіть для водіїв-початківців.
ДИНАМІКА
Jinba Ittai – відчуття єднання з вашим автомобілем
Mazda6 привертає увагу своїм неповторним стилем і продуманим інтер'єром, створена, для того щоб дати відчути водіям незабутні враження від водіння. Нові технології вдосконалюють роботу бензинових силових агрегатів SKYACTIV-G об’ємом 2.0 (165 к.с.) та 2.5 л. (194 к.с.). А тепер лінійку розширює новий двигун об’ємом 2.5-літрів із турбонаддувом Dynamic Pressure Turbo потужністю 231 к. с. і максимальним крутним моментом 420 Нм., що робить модель ще динамічнішою та потужною! Технології безпеки також вдосконалено: Mazda6 пропонує широкий набір систем допомоги водієві – передові системи активної безпеки i-ACTIVSENSE та адаптивний круїз-контроль з функцією "Stop&Go".
Сприйняття
ПОКРАЩЕНИЙ КОЛЬОРОВИЙ ДИСПЛЕЙ*
Вся важлива інформація прямо на вітровому склі

*Обладнання залежить від комплектації
Пішоходи
РЕАГУЙТЕ ШВИДШЕ І КРАЩЕ – ДЛЯ БІЛЬШОЇ БЕЗПЕКИ
Дорожня ситуація може змінитися за долю секунди. Система екстреного гальмування* не лише виявляє інші транспортні засоби, але й пішоходів. Якщо ви під’їжджаєте занадто близько до пішоходів чи транспортних засобів і є ризик зіткнення, гальма готуються до гальмування, щоб ви могли швидше зупинитися в надзвичайній ситуації. Якщо ви не гальмуєте вчасно, автомобіль при необхідності гальмує автономно.

*Обладнання залежить від комплектації
Довіра
БІЛЬШЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД КЕРУВАННЯ
Отримуючи максимум інформації в полі зору ви знаєте про все, що відбувається навколо вас. Як результат: ви відчуваєте себе безпечніше, менш напружені і можете швидше реагувати на ситуації.
Сприйняття
Пішоходи
Довіра

KODO – ДУША РУХУ

Концепція «Зрілої елегантності» філософії дизайну KODO – душа руху стала основою для розробки Mazda6. Створена з урахуванням потреб та вимог водія, Mazda6 сконструйована так, щоб передавати відчуття динамічного руху, навіть коли автомобіль стоїть на місці.

Цей принцип ми перенесли в інтер’єр. Ключові елементи салону Mazda6 були переглянуті та покращені до найменших деталей і достатньо лише сісти за кермо, щоб відчути рух і незабутні емоції. Так було створено простір, в якому водій може зосередитись на чистому задоволенні від водіння.
ЗВ’ЯЗОК
ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ
Система MZD CONNECT з підтримкою додатків Android Auto та Apple CarPlay робить доступ до інформації та розваг максимально легким і зручним. Використовуйте голосові команди, 8-дюймовий сенсорний дисплей або мультифункціональний перемикач HMI для легкого доступу до всіх налаштувань мультимедійної системи. Пасажири ж другого ряду мають змогу під’єднати свої власні пристрої, застосовуючи подвійні USB-порти.
ДИЗАЙН
ПРОСТОРИЙ ТА ЕЛЕГАНТНИЙ ІНТЕР’ЄР
Філософія дизайну KODO – душа руху відображена у вишуканому, орієнтованому на водія, салоні, який пропонує високоякісні матеріали оздоблення та неперевершений комфорт для всіх пасажирів. Задоволення від керування додатково посилюють сидіння оббиті шкірою Nappa* з підігрівом, преміальна аудіосистема Bose* з 11 динаміками та мультимедійна система MZD Connect.

*Оснащення залежить від комплектації
БЕЗПЕКА
СИСТЕМИ АКТИВНОЇ БЕЗПЕКИ i-ACTIVSENSE
Під час руху в місті трапляються неочікувані небезпечні ситуації та перешкоди. Щоб допомогти уникнути зіткнення чи зменшити тяжкість його наслідків, Mazda6 оснащена системою SCBS*. Коли автомобіль рухається зі швидкістю 4-80 км/год, ця інтуїтивна система виявляє перешкоди попереду і готує гальма до гальмування. Якщо ви не гальмуєте вчасно, автомобіль при необхідності гальмує автономно. Система SCBS* також працює під час руху назад на швидкості 2-8 км/год.

*Обладнання залежить від комплектації
ТЕХНОЛОГІЇ
КРАЩА ВИДИМІСТЬ ВНОЧІ
Вам більше не доведеться перемикати фари вручну, адаптивні світлодіодні фари (ALH)* роблять це автоматично і в той же час забезпечують чудову видимість. На високих швидкостях промінь світла спрямовується вище, щоб освітлювати дорожні знаки і щоб ви могли заздалегідь побачити потенційну небезпеку.

*Обладнання залежить від комплектації
ЗВ’ЯЗОК
ДИЗАЙН
БЕЗПЕКА
ТЕХНОЛОГІЇ
Оберіть колір
  • Soul Red Crystal (46V)
  • Snowflake White Pearl (25D)
  • Titanium Flash (42S)
  • Machine Gray (46G)
  • Deep Crystal Blue (42M)
  • Jet Black (41W)
  • Sonic Silver (45P)
  • Blue Reflex (42B)
  • Polymetal Gray (47C)
Натисніть та прокрутіть
ІНТЕР'ЄР
  • Чорна тканина
  • Чорна комбінована шкіра
  • Шкіра Nappa коричневого кольору
  • Червона комбінована шкіра
Натисніть та прокрутіть
ОБЕРІТЬ ВАШУ Mazda6
Тут ваша мрія про Mazda6 стає реальністю. Оберіть комплектацію, що підходить саме вам.
КОМПЛЕКТАЦІЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ
ЗАПРОШУЄМО НА ТЕСТ-ДРАЙВ
Сядьте за кермо нової Mazda6 та відкрийте всі переваги на власному досвіді
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ
Ознайомтесь з нашими спеціальними пропозиціями
Представлені на сайті моделі можуть відрізнятись від комплектації моделей для українського ринку. Кольори та деякі зовнішні та/або внутрішні елементи обладнання автомобілей на зображеннях можуть відрізнятися від реальних.