This version of the page http://iom.org.ua/ua/medohliad-pered-mihratsiieiu (193.193.193.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-09-01. The original page over time could change.
Медогляд перед міграцією | МОМ в Україні
English | Українська
Міжнародна організація з міграціїї
Агентство ООН з питань міграції
Міграція для загального блага

Про нас

Медогляд перед міграцією

ОЦІНКА СТАНУ ЗДОРОВ'Я ПЕРЕД МІГРАЦІЄЮ:

МИ ЦЕ РОБИМО ПО ВСЬОМУ СВІТУ З 1951

«Для чого мені цей медогляд перед від’їздом?» — на це запитання співробітники Медичного відділу МОМ щодня відповідають десяткам відвідувачів.

Кожна країна призначення має власну політику у сфері громадського здоров'я і власні вимоги до стану здоров’я мігрантів. Деякі країни вимагають, щоб довготривалі відвідувачі та певні категорії мігрантів обов'язково проходили оцінювання стану здоров’я перед від’їздом. Оцінка стану здоров’я мігрантів має дві цілі:

- переконатися, що міграція не ставить під загрозу Ваше здоров’я,

- гарантувати, що Ваш переїзд не створить ризиків для громадського здоров’я під час подорожі або після Вашого прибуття в країну призначення.

Представництво МОМ в Україні сприяє оцінюванню стану здоров’я для Австралії, Великої Британії, Канади, Нової Зеландії, Республіки Корея та Сполучених Штатів Америки. Співпрацюючи з клінікою Healthy&Happy, ми надаємо послуги всім, кому потрібно пройти медогляд для переселення, працевлаштування, зарахування до конкретних програм допомоги мігрантам або для отримання тимчасової чи постійної візи в ці країни.

  • Як Агентство ООН з міграції, МОМ має мандат на оцінювання здоров’я мігрантів. У понад 80 країнах ми організовуємо медогляди для мігрантів, які їдуть у близько 30 країн призначення. Нам довіряють і уряди, і мігранти в усьому світі.
  • Тільки протягом 2014–2018 років МОМ допомогла пройти медогляд 1,8 млн мігрантів і біженців у всьому світі.
  • Від моменту створення в 1997 році Медичний відділ Представництва МОМ в Україні допоміг пройти медогляд більше ніж 260 000 мігрантів.
  • Наш кваліфікований персонал, котрий пройшов міжнародну підготовку, та сучасне обладнання — запорука своєчасних і точних результатів.
  • Як частина Організації Об’єднаних Націй, МОМ додержує суворих міжнародних стандартів з медичної етики та захисту особистих даних.

Маєте запитання або бажаєте домовитися про свій візит телефоном чи електронною поштою?

Зв’яжіться з нами в будь-який зручний для Вас спосіб.

Електронна пошта: iomkievmhd@iom.int

Телефони:

(044) 584 36 67

(044) 584 36 68

050 028 62 58 (а також Viber)

Контактний телефон для канадської програми у Львові:

(068) 699 1567

Ми працюємо з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 17:00.

Інформацію про медогляд для іммігрантів та заявників на отримання візи в Сполучені Штати Америки Ви знайдете на сайті Посольства США: https://ua.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/151/Med-Exam-UKR-08-01-2019.pdf

Деталі про тест на туберкульоз для тих, хто їде до Великої Британії: https://www.gov.uk/government/publications/tuberculosis-test-for-a-uk-visa-clinics-in-ukraine/tuberculosis-testing-in-ukraine

СОЦІАЛЬНІ МЕРЕЖІ
Політика прозорості

 

 

 

Публікації