This version of the page http://adc.ua/contest/programa-zahodu/ (195.128.226.68) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-31. The original page over time could change.
Програма та Церемонія нагородження
Головна   Конкурс   Програма та Церемонія нагородження  

Програма та Церемонія нагородження

ADC*UA Awards 2021 є частиною конкурсної програми Ukrainian Creative Awards, яка проходить в рамках події Ukrainian Creative Stories 2021 (UCS).

Ukrainian Creative Stories (UCS) – платформа, що об'єднає найбільші активності української креативної сфери під одним дахом.

Ця знакова подія відзначає найкращий творчий талант та новаторську роботу в різних креативних дисциплінах: від рекламних роликів до діджитал реклами, від графічного дизайну до ілюстрації, від маркетингових комунікацій до PR та інше, щоб представити креативність в якості української національної ідеї.

Ukrainian Creative Stories пройде 26-28 травня та складатиметься з денної програми Stories та нагородження переможців Ukrainian Creative Awards щовечора. Переможці отримають свої нагороди наживо, а всі бажаючі побачать все в прямому ефірі.

Онлайн-трансляції пройдуть у вільному доступі  на сайті creative-awards.com.ua.

Церемонія нагородження переможців ADC*UA Awards відбудеться 26 травня.

Детальна програма заходу опублікована за посиланням.