This version of the page http://itua.com.ua/uk/ (91.222.137.162) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-24. The original page over time could change.
ITUA - Лідер впроваджені CRM • Агентство повного циклу: розробка та просування сайтів в Києві і Україні • Автоматизація бізнес-процесів
  • Ру
  • Укр
(098) 001-6-001 [моб]
Зворотній дзвінок

Допомагаємо бізнесу

Залишити заявку
  • CRM
  • WEB
  • SEO
Наші Компетенції
Нам Довіряють
Кейси
New Life Invest 2021
Розробка

Moneyveo 2021
CRM

Oniks 2021
SEO

ЖК «OneHouse» 2021
CRM

Gazda.ua 2021
SEO

TOKA Ukraine 2021
SEO

Більше кейсів
Пройдіть тест, щоб дізнатися, як ми зможемо змінити ваш бізнес
Це займе не більше 4-х хвилин
Пройти тест
Нагороди та досягнення

Лідер продажів і впроваджень коробкового Бітрікс24

Золотий сертифікований партнер Бітрікс

Найвагоміше впровадження Бітрікс24 в Україні

Золотой сертифицированный партнёр Битрикс

В рейтинге лучших интеграторов CRM по версии пользователей 2020

В рейтинге лучших интеграторов CRM по версии Ringostat 2020

Результати співпраці з ItUa
Додати відгук
Плануєте майбутній проект з нами?

Ми завжди раді поділитися своїм досвідом і допомогти вашому бізнесу швидше розвиватися.

Почати роботу з нами

Агентство інтернет-маркетингу «ItUa» – допомога в діджиталізації бізнесу

Успішний бізнес в Україні – це професійна команда, хороший керівник і використання сучасних технологій для ведення власної справи. Якщо перші дві речі залежать виключно від вас і ваших підлеглих, то останнє самостійно реалізувати складно. Реклама, SEO-просування, CRM-інтеграція, веб-розробка – це далеко не повний список послуг, який може знадобитися бізнесу. Зрозуміло, що будь-який бізнесмен сам в цьому не розбереться, а агентство інтернет-маркетингу дозволяє звільнити підприємців від постійних переживань.

Навіщо співпрацювати з командою професіоналів?

Здавалося б, у чому проблема? Знадобилася послуга – знайшли підрядника, тим більше що ринок зараз переповнений різними пропозиціями. А якщо буде потрібно відразу кілька послуг? Знаходиться кілька підрядників і проблема буде вирішена.

А чи не простіше знайти одне агентство інтернет-маркетингу в Києві, яке надасть повний комплекс послуг? Так «ItUa» допоможе вибудувати бізнес під ключ і допоможе вирішити завдання будь-якої складності.

Співпраця з одним агентством має такі переваги:

  • Вам не потрібно шукати 10 підрядників в Києві для різних послуг. Цим займається одна компанія. Тільки серед агентств інтернет-маркетингу в Києві потрібно вибрати одне, максимально професійне.
  • Спеціаліст захворів, вирішив відпочити, у нього творча криза – це далеко не повний список причин, через які зривалися терміни проекту, адже фрілансера складно замінити. З «Інформаційні технології України» можете не хвилюватись про це. Над проектом працюватиме команда і в обумовлені терміни його здасть.
  • Впевненість в професіоналізмі. Якщо вибираєте відразу кілька підрядників, потрібно перевірити їх компетенцію, а на це варто виділити досить багато часу. Коли вибираєте одне інтернет-маркетинг агентство, з цим набагато простіше. Вам потрібно відкрити портфоліо, можете пошукати відгуки.

Хочеться відзначити, що у співпраці з одним підрядником є ​​набагато більше позитивних сторін. Просто потрібно знайти те маркетингове агентство, яке буде розуміти весь ваш «біль» і зможе вирішити поставлені завдання.

Чому варто віддати перевагу «ItUa»?

Якщо інші інтернет-маркетингові агентства займаються тільки певним спектром послуг, то «Інформаційні технології України» – команда архітекторів онлайн-проектів. Впровадження CRM-системи, розробка проектів будь-якої складності, SEO-просування, контекстна реклама – список послуг величезний. Мета команди – звільнити підприємців від надмірних хвилювань і зробити їх бізнес максимально успішним.

Якщо це не переконує, то варто запам’ятати кілька моментів:

  • «ItUa» – Золотий сертифікований партнер «Бітрікс24».
  • Агентство комплексного інтернет-маркетингу на ринку з 2006 року. За цей період реалізовано понад 3000 проектів різної складності та для різних сфер бізнесу. Це дозволяє розуміти кожного клієнта та пропонувати для нього тільки найкраще рішення.
  • Величезна команда фахівців, де кожен чітко розуміє, за що відповідає. Це дозволяє успішно реалізувати проект.
  • В «Інформаційні технології України» можливість замовити повний комплекс послуг або тільки певну пропозицію. Кожна послуга надається на найвищому рівні.
  • Партнерська програма для довгострокового співробітництва.

Пам’ятайте, що інтернет-маркетингове агентство – це не просто підрядник-виконавець, а повноцінна частина вашої команди, де кожен зацікавлений на досягненні кращих результатів. «Інформаційні технології України» – ваша підтримка, опора та порадник.