This version of the page http://uainsur.com/news/62257/ (91.223.223.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-20. The original page over time could change.
УВЕКОН — ВИЗНАНИЙ ЛІДЕР ОЦІНОЧНИХ ТА КОНСАЛТИНГОВИХ ПОСЛУГ
Головне
  • Hовини ЛСОУ
  • Новини страхування
  • Анонси
  • Дайджест ЛСОУ
  • Огляд преси
  • Дні народження
  • Пам’ятка клієнта страхової компанії
  • Фоторепортаж
Відкрите страхування
  • Ризикове страхування
  • Страхування життя
Законодавство
  • Закони України
  • Кодекс етики в страховій діяльності
  • Фінмоніторинг
  • Перелік страхових компаній України, що здійснюють страхування подорожуючих до країн ЄС/Шенгенської зони

УВЕКОН — ВИЗНАНИЙ ЛІДЕР ОЦІНОЧНИХ ТА КОНСАЛТИНГОВИХ ПОСЛУГ

Перше підприємство групи компаній «Увекон» створене у 1992 році. Сьогодні «Увекон» маючи 29 річний досвід є визнаним лідером в області оцінки і консалтингу в Україні.

«Увекон» — мережева група оціночних і консалтингових підприємств, що надають свої послуги банкам, промисловим компаніям, державним органам, інвесторам і індивідуальним клієнтам. «Увекон» здатний реалізувати проекти високої складності і самого великого масштабу через свої філії та партнерські компанії.

Успіх групи компаній грунтується на простих передумовах: якісні послуги в найкоротші терміни за конкурентними цінам. Стабільна і заслужена репутація «Увекон» базується на безумовному дотриманні оціночних стандартів і процедур.

«Увекон» надає професійні послуги з оцінки:

— бізнесу, пакетів акцій, корпоративних прав;

— нерухомості (землі, будівель і споруд, квартир, об’єктів культурної спадщини);

— активів для міжнародного аудиту;

— цілісних майнових комплексів;

— рухомого майна (обладнання та устаткування, транспортних засобів, товарів в обороті і т.ін.);

— нематеріальних активів, в т.ч. прав на об’єкти інтелектуальної власності (торгові марки, патенти, ноу-хау тощо);

— рухомих об’єктів культурної спадщини.

Всі підприємства групи компаній «Увекон» є суб’єктами оціночної діяльності відповідно до вимог Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», що підтверджено відповідними Сертифікатами та Свідоцтвами фахівців компанії, зокрема сертифікатами суб’єктів оціночної діяльності, що видані Фондом державного майна України; ліцензіями на проведення землевпорядних та землеоціночних робіт, що видані Державним агентством з земельних ресурсів.

Провідні фахівці компаній «Увекон» мають сертифікати Міжнародної професійної організації з нерухомості RICS та Європейської Асоціації Оцінювачів TEGoVA, чотири співробітники «Увекон» відзначені званням «заслужений експерт-оцінювач» — вищої професійної кваліфікації в Україні, і є членами Центральної Експертної Ради Українського товариства оцінювачів.

Якісне виконання послуг з оцінки забезпечується:

— багаторівневневим контролем якості виконання робіт;

— застосуванням компаніями єдиної методології та формату виконання оціночних робіт за умови попереднього узгодження ключових моментів співпраці індивідуально з кожним замовником.

— збереження конфіденційності інформації, отриманої від Замовника для виконання робіт.

Оперативність надання послуг забезпечується завдяки:

— широкій мережі філій, представництв та партнерських компаній в містах і регіональних центрах України;

— налагодженій системі обміну інформацією і документами між офісами Групи «Увекон» і партнерськими компаніями в регіонах;

— ефективною системою комунікацій. «Увекон» забезпечує надання електронних версій звітів в центральний офіс клієнта і швидке реагування на всі запити, пов’язані з оцінкою.

Базові тарифи та терміни виконання робіт узгоджуються індивідуально з кожним клієнтом і закріплюються у відповідній угоді.

Інформаційне забезпечення оцінки відбувається завдяки створеному в 2007 Інформаційно-аналітичного центру досліджень ринку нерухомості «Увекон». Основним завданням Аналітичного центру є постійний моніторинг, аналіз та висвітлення динаміки ринку нерухомості України. В рамках роботи Аналітичного центру створена Всеукраїнська єдина геоінформаційна система збору, аналізу, пошуку і візуалізації цінових показників ринку нерухомості України (ГІС Увекон). Даний продукт є інтерактивною робочою платформою для учасників ринку нерухомості, яка дозволяє Замовнику працювати з базами даних та результатами аналізу в режимі онлайн. Унікальністю даного проекту є його масштабність (база покриває всю територію України), регулярне оновлення бази даних, можливість звернення до ретроспективних даних, можливість проведення аналізу в реальному часі. Щомісячна вибірка для формування статистичної бази складається з понад 1,5 млн. об’єктів в загалом по Україні.

Страховому ринку платформа ГІС Увекон пропонує технології для вирішення завдань визначення вартості нерухомого майна при страхуванні. На відміну від більшості ПК розроблених для визначення вартості нерухомого майна, ГІС «Увекон» — це не просто автоматизоване застосування алгоритмічної процедури, що не передбачає врахування власної думки користувача. Система надає користувачу можливість постійного діалогу шляхом вибору наданих варіантів інформації, а також забезпечує наступні можливості:

— одночасно аналізувати великі масиви ринкової інформації;

— оптимізувати пошук і аналіз даних ринку нерухомості для коректного визначенні ринкової вартості об’єкта.

— автоматизувати проведення розрахунків ринкової вартості об’єктів нерухомого майна з метою мінімізації похибки та зменшення терміну виконання робіт при одночасному збільшенню якості.

— можливості врахування професійної думки користувача шляхом вибору варіантів інформації.

Фахівці групи компаній «Увекон» готові відповісти на всі Ваші питання:

Керівник напрямку страхового консалтингу

Вовченко Олег Анатолійович

(067) 505-12-78; (050) 206-92-19 (viber) vovchenko@uvecon.ua

Партнер з розвитку

Коробко Олександр Олександрович

(067) 217-00-12 korobko@uvecon.ua