Заходи

LOW-CODE DAY. Велика онлайн-зустріч для бізнесу та ІТ

25 травня відбувся унікальний онлайн-захід, який об'єднав відразу три масштабних події: презентацію результатів дослідження ринку low-code, реліз нової версії платформи Creatio 7.18 та огляд популярних рішень на Creatio Marketplace.

Онлайн-конференція для бізнес- та IT-лідерів ACCELERATE Global 2020

28 жовтня відбулася онлайн-конференція для бізнес-та ІТ-лідерів ACCELERATE Global 2020 — масштабний захід, який об'єднав на одному віртуальному майданчику сотні спікерів і десятки тисяч учасників з усього світу. Протягом 24 годин гості знайомилися з практичним досвідом, кейсами та історіями успіху для пошуку нових можливостей для прискорення бізнесу.

Terrasoft змінює назву платформи

Приєднуйтеся до нас 30 жовтня о 10:00, щоб побачити захоплююче екстремальне шоу та зануритися у цікавий світ Terrasoft. Реєструйтеся, щоб не пропустити найефектнішу онлайн-подію в історії компанії!

Команда, стратегія і продукти компанії, а також готовність створювати для вас найкращі технології low-code, BPM і CRM залишаються незмінними.

Презентація нового безкоштовного продукту bpm’online studio free
4 липня 2019 року відбувся реліз нового безкоштовного продукту в лінійці bpm’online. Bpm’online studio free допоможе скоротити розрив між бізнесом та ІТ, надавши аналітикам і бізнес-користувачам прості й доступні інструменти для спільної побудови та опису процесів. Дивіться запис презентації та почніть роботу з продуктом вже зараз!
Форум бізнес- та IT-лідерів 2019
14 червня у Палаці спорту відбувся Форум бізнес- та IT-лідерів 2019 — наймасштабніший відкритий захід для представників бізнесу та IT-спільноти, учасниками якого стали більше ніж 5 000 гостей з різних куточків України та інших країн. У рамках Форуму лідери провідних компаній поділилися практичним досвідом, кейсами та історіями успіху у розвитку бізнесу в умовах надшвидкостей.
Форум бізнес- та IT-лідерів 2018
21 червня відбувся Форум бізнес- та IT-лідерів 2018 — наймасштабніша бізнес-подія цього літа! Понад 2 000 учасників зібралися на одному з найбільших майданчиків Києва, Stereo Plaza, щоб дізнатися про кращі практики, ідеї і технології, які допомагають гнучко управляти процесами компанії і прискорюють трансформацію бізнесу. Цього року гостей форуму чекала ще більш насичена програма в трьох паралельних потоках — Бізнес, Технології, Академія.
Форум бізнес- та IT-лідерів 2017
22 червня в Києві, в КВЦ Парковий, відбувся Форум бізнес- та IT-лідерів 2017. Гостей чекала насичена програма — 2 паралельні потоки, 4 тематичні блоки й 8 годин, присвячені практичним кейсам та історіям успіху в маркетингу, продажах і сервісі, а також управлінні процесами компанії. У фокусі — 10 унікальних кейсів від лідерів бізнесу про те, як розвивати компанію, коли потреби клієнтів, ринок і технології змінюються з приголомшливою швидкістю.
Презентація нової версії платформи bpm'online 7.9
13 грудня 2016 року компанія Terrasoft представила оновлену версію CRM-лінійки bpm'online 7.9. Уже традиційно передноворічна прем'єра відбулася в двох форматах: online та offline. Керуючі партнери й керівники практик презентували понад 200 змін і поліпшень в продуктах і платформі bpm'online, розповіли про головні інновації в 7.9 — інтелектуальне збагачення даних і DCM-технології, а також торкнулися теми розвитку бізнесу в 2017 році.
Презентація нової версії платформи bpm'online 7.8
17 травня 2016 року відбувся реліз нової версії CRM-лінійки bpm'online 7.8. У фокусі релізу — оновлений дизайнер бізнес-процесів, орієнтований на дії інтерфейс та нові інструменти розробки. За 60 хвилин в онлайні керуючі партнери й керівники практик Terrasoft розповіли, як CRM-система допоможе оцінити готовність ліда до покупки, підвищити ймовірність переходу на наступну стадію продажу та вчасно відповісти на звернення клієнта.
Реліз платформи bpm’online 7.5
26 лютого 2015 року відбулася прем'єра нових можливостей CRM-лінійки bpm'online 7.5. Керуючі партнери та керівники практик Terrasoft презентували функціональність оновлених продуктів bpm'online для автоматизації маркетингу, продажів і сервісу. Знайомтеся з додатковими можливостями для ведення персоналізованих комунікацій з клієнтами, повного контролю над продажами та організації бездоганного сервісу.