ВИГОДИ З КАРТКОЮ «УНІВЕРСАЛЬНА GOLD»

Ми прагнемо, щоб наші клієнти не платили зайвих комісій, тому завжди розповідаємо, як без переплат користуватися нашими картками.

Вигода 1. Користуйтеся послугами персонального банкіра

Якщо Вам терміново знадобиться вирішити фінансове питання, просто зателефонуйте своєму персональному банкіру або зверніться в чат Privat24 (натисніть на фото банкіра в мобільному додатку та напишіть запитання) в будь-який час. Він допоможе зробити платіж, переказати гроші між Вашими картками та багато іншого.

Як дізнатися, хто Ваш персональний банкір:

  • прочитати в SMS, що надійшло на Ваш телефон після активації картки;
  • подивитися в Приват24 (меню «Усі послуги» –> «Інфо»);
  • надіслати SMS на номер 10060 зі словом MANAGER.

Вигода 2. Оплачуйте покупки карткою та отримуйте бонус

Розраховуватися карткою Універсальна Gold ПриватБанку в магазинах набагато зручніше та вигідніше, ніж знімати готівку, тому що Ви не платите жодних комісій! До того ж у ПриватБанку є чудова програма «Бонус Плюс». Розраховуючись карткою в магазинах – партнерах програми, Ви отримуєте бонуси до 20% за кожну покупку.

Вигода 3. Користуйтесь спеціальними знижками та пропозиціями

З карткою «Універсальна Gold» Ви отримуєте знижки до 30% від магазинів – учасників Дисконтного клубу, а також можливість брати участь в акціях клубу (повний список партнерів – на discount.pb.ua).

Знижки від MasterCard на авіаквитки; послуги туроператорів, готелів і салонів краси; прокат авто по всьому світі (www.mastercard.com).

Участь у преміальних програмах платіжної системи VISA.

Вигода 4. Оформіть картку Gold з фото

Ви можете оформити картку з Вашим ім’ям і фотографією.

Тепер Вам буде вдвічі приємніше оплачувати покупки карткою Gold з фото, адже у Вас будуть додаткові знижки від Visa або бонусна програма від MasterСard.

Яку картку вибрати – вирішувати Вам!

Картку не обов’язково передавати касирові – її достатньо піднести до термінала, що приймає оплату за безконтактними чипами PayPass або payWave.

Завдяки цій особливості картка прослужить Вам довше, оскільки поверхня чипа не пошкоджується від частого тертя.

Вигода 5. Знімайте готівку через банкомати України без додаткових комісій

Ви можете знімати готівку з Ваших карток через банкомати будь-яких українських банків без додаткових комісій, тобто немає різниці, використовуєте Ви банкомат ПриватБанку чи чужий.

Вигода 6. Оформіть валютну картку безкоштовно

Якщо Ви здійснюєте купівлі в Інтернеті або любите подорожувати, валютна картка «Універсальна Gold» – те, що Вам потрібно!

Міжнародна престижна картка зробить Ваші поїздки комфортнішими, а покупки – вигіднішими.

Ви зможете оплачувати покупки та послуги карткою без комісії та конвертації.

Для власників карток «Універсальна Gold» у гривні валютна картка безкоштовна.

Вигода 7. Купуйте в розстрочку без комісії та переплат!

Ви можете купувати в магазинах, підключених до послуги «Оплата частинами», оплачуючи карткою «Універсальна Gold» не всю вартість товару, а тільки частину. Решту суми потрібно щомісяця вносити на картку рівними платежами. При цьому Ви не платите процентів і комісій (на відміну від кредитного ліміту) і не надаєте жодних документів (на відміну від звичайної розстрочки)! Список точок, підключених до сервісу «Оплата частинами», розміщено на сайті.

Вигода 8. Підключіть послугу «Регулярні платежі» економте час і гроші!

Доручіть банку здійснювати за Вас платежі, які проводите регулярно. Наприклад, комунальний платіж або грошовий переказ родичу. Банк буде здійснювати платежі з Вашої картки, а Ви – отримувати про це SMS-повідомлення.

Вигода 9. Економте час та гроші оплачуйте покупки в Інтернеті Вашою карткою класу Gold

Інтернет-магазини пропонують широкий асортимент товарів і послуг за нижчими цінами, ніж у магазинах, а оплата забирає лише кілька хвилин! Ви можете зручно та без комісій оплачувати покупки в Інтернеті Вашою карткою рівня Gold. Для цього необхідно через Приват24 відкрити картку для оплати в Інтернеті. Для безпеки Ви можете встановити інтернет-ліміт – суму, у межах якої можна буде здійснювати платежі з Вашої картки протягом календарного місяця.

Вигода 10. Користуйтеся мобільними додатками.

ПриватБанк створив багато зручних додатків для Android та iOS, що роблять життя наших клієнтів комфортнішим. Тепер практично будь-яку банківську послугу можна отримати за допомогою свого смартфону! Мобільний додаток Privat24 дає повний доступ до функцій Інтернет-банку. Знімайте гроші в банкоматі без картки, використовуючи QR-код або SMS-пароль; оплачуйте покупки з телефону за допомогою PayPass!

Вигода 11. Користуйтеся кредитним лімітом до 55 днів без переплат

У картки «Універсальна Gold» є пільговий період до 55 днів, під час якого ви можете повернути борг і не платити відсотки.

Що таке обов’язковий платіж за кредитом
Якщо Ви не вклалися в пільговий період, то Вам потрібно щомісяця вносити на картку обов’язковий платіж для погашення кредиту. Мінімальний щомісячний платіж становить 5% від суми заборгованості (але не менше 100 грн), що не створить значного навантаження на Ваш сімейний бюджет і в той же час не дозволить вийти на прострочення за кредитом.

Розглянемо два приклади
Приклад 1. 2 березня Ви витратили 500 грн з кредитного рахунку, а 28 березня – ще 500 грн. Якщо до 25 квітня Ви повернете на картку 1 000 грн, Ви не заплатите жодної комісії за використання кредитних коштів!

Приклад 2. 2 березня Ви витратили 300 грн з кредитного рахунку, а 28 березня – ще 700 грн. 5 квітня довелося витратити ще 1 500 грн. Погасивши борг у 1 000 грн до 25 квітня, Ви можете не турбуватися про 1 500 грн, взятих на початку місяця, – проценти на них не будуть нараховуватися до 25 травня!



Де наші клієнти можуть уточнити суму мінімального платежу?
Ми подбали про те, щоб Вам було максимально просто дізнатися про суму обов'язкового платежу. Перевірити її самостійно Ви можете за допомогою банкомата, термінала самообслуговування, зателефонувавши на номер 3700 або в Інтернет-банку Приват24.