Поради клієнтам ПриватБанку, які виїжджають за кордон

Ознайомтесь, будь ласка, з порадами ПриватБанку, які допоможуть Вам зекономити час і гроші, а також звільнять Вас від зайвих турбот під час поїздки за кордон!

Порада 1. Безкоштовно отримайте довідку для посольства через Інтернет-банк Приват24.

Практично кожне посольство під час оформлення віз вимагає довідку про стан рахунків. Ви можете безкоштовно замовити довідку в Приват24 (меню «Усі послуги» -> «Послуги» -> «Сервіс довідок») і самостійно її роздрукувати. У шаблоні вже стоять печатка та факсиміле. Документ можна відразу віднести в посольство.

Порада 2. Візьміть із собою картку ПриватБанку та оплачуйте покупки без комісій.

З карткою ПриватБанку Ви зможете оплачувати покупки, знімати готівку в банкоматах в будь-якій точці світу та не турбуватися про цілість Ваших грошей! Звертаємо Вашу увагу, що найбільш надійним способом оплати товарів і послуг в будь-якій точці земної кулі є картка з чипом і фото (на ній також зазначено ім’я та прізвище власника).

Оплачувати покупки карткою набагато вигідніше, ніж знімати готівку, – у разі оплати карткою комісія не стягується. Конвертація суми проходить за картковим курсом ПриватБанку

Власник картки «Універсальна Gold» за кордоном може звернутися на спеціальні телефонні лінії ПриватБанк (056 716 11 31) Visa (+1 303 967 10 96) і Mastercard (+1 636 722 7 111) з будь-яких питань.

Для отримання картки Вам потрібні паспорт та ІПН.

У вас ще немає картки ПриватБанку? Замовте зараз!

Отримайте картку без відвідання відділення.

Замовити онлайн

Порада 3. Оформіть валютну картку «Універсальна Gold»

Замовити валютну карту

Дякуємо за Вашу заявку

Наш співробітник зв'яжеться з Вами
найближчим часом,
щоб уточнити деталі

Дякуємо, що зацікавились продуктом!

Нажаль, виникла помилка.
Спробуйте, будь ласка, ще раз,
але пізніше

Якщо Ви любите подорожувати, валютна картка «Універсальна Gold» – те, що Вам потрібно!

Міжнародна престижна картка зробить Ваші поїздки комфортнішими, а покупки – вигіднішими.

Ви зможете оплачувати покупки та послуги карткою без комісії та конвертації.

Для власників карток «Універсальна Gold» у гривні валютна картка безкоштовна.

Оформити картку Ви можете в найближчому відділенні банку лише за 5 хвилин.

Порада 4. Оплачуйте покупки національною валютою країни, у якій Ви знаходитесь.

У деяких магазинах за кордоном Вас можуть запитати, у якій валюті Ви хочете заплатити. Завжди обирайте валюту країни, у якій перебуваєте. Якщо у Вас картка в гривні, а ціну виставлено в євро, оплачуйте покупку тільки в євро. З Вашої картки буде списано еквівалентну суму в гривні за курсом ПриватБанку без будь-яких комісій!

Якщо заплатити в гривні, закордонний банк, термінал якого встановлено в магазині, обміняє гривню на євро за своїм курсом, який зазвичай вищий, ніж у ПриватБанку. У ПриватБанк для списання з Вашої картки надійде сума, яку конвертовано за курсом закордонного банку, плюс комісія за конвертацію.

Оплата за кордоном у національній валюті

Порада 5. Самостійно не перевозьте зароблені гроші та не використовуйте сумнівні канали для передання їх в Україну.

Найбільш безпечний спосіб надсилання грошей в Україну – грошові перекази.

ПриватБанк співпрацює з усіма світовими системами грошових переказів і з найпопулярнішими онлайн-сервісами. Завдяки цьому Ви можете надсилати гроші в Україну практично з будь-якої країни світу.

Порада 6. Попіклуйтесь про можливість отримання грошей з України.

Можливі ситуації, коли за кордоном Вам можуть терміново знадобитися гроші.

У таких випадках можуть допомогти Ваші близькі в Україні, поповнивши Вашу картку через будь-який термінал самообслуговування, банкомат чи Інтернет-банк Приват24 або надіславши Вам грошовий переказ.

Порада 7. Користуйтеся послугами дистанційного банківського обслуговування.

Безкоштовно підключіться до Інтернет-банку Приват24 (www.privat24.ua), і Ви зможете за кордоном самостійно перерахувати гроші рідним, здійснити будь-які платежі, заблокувати картку в разі її втрати, змінити ліміт витрат, не звертаючись у Контакт-центр, тощо.

Порада 8. Користуйтеся послугами персонального банкіра.

У власників карток класу Gold є персональний банкір. Якщо за кордоном Вам терміново потрібно буде вирішити фінансове питання, просто напишіть в чат своєму персональному банкіру в будь-який час.

Порада 9. Захистіть себе та близьких від непередбачених ситуацій за кордоном!

Із полісом «Туристичне страхування» ви зможете отримати медичну допомогу в будь-якій точці світу. Якщо за кордоном ви захворієте або з вами трапиться нещасний випадок, страхова компанія допоможе знайти лікарню, оплатить лікування та в разі необхідності супроводить вас на батьківщину. Страхове покриття – до 30 000 євро.

Поліс туристичного страхування є одним із документів, необхідних для отримання візи в більшість країн світу. Згідно з українським законодавством і Митним кодексом, наявність поліса туристичного страхування та страхування від нещасного випадку – обов’язкова умова для виїзду за межі України.

ПриватБанк працює з лідером світового ринку туристичного страхування – страховою компанією ERV

Порада 10. Що робити, якщо за кордоном Ви загубили картку?

Якщо на відпочинку або у відрядженні Ви загубили картку або у Вас її вкрали, не втрачайте надії – наші прості поради допоможуть Вам знайти вихід із ситуації.
Посольства та консульства України за кордоном: http://www.mfa.gov.ua/mfa/ua/publication/
Більш детальні поради – за посиланням.