This version of the page http://expoplaza.kiev.ua/quarantine/ (185.68.16.121) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-18. The original page over time could change.
Розклад виставок у 2021 році КиївЕкспоПлаза | KyivExpoPlaza
096 1088709
UA EN

#Виставки #Події

Розклад виставок у КиївЕкспоПлазі у 2021 році

Поділитися

У 2021 році у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза” заплановані різнопланові виставки. І традиційні, котрі вже неодноразово відбувалися на новій локації, і зовсім нові, що відбудуться вперше.

Розпочався виставковий сезон 9 — 11 лютого 2021 року. У ці дні відбувся Міжнародний стоматологічний форум та виставка “Медвін: ЕкспоСтомат”.

16 — 18 березня у виставковому центрі проходило шість різних заходів. Це – Міжнародна спеціалізована виставка франчайзингу “Франчайзинг 2021” та виставка технологій для франчайзингу “АLL4:FRANCH”. А також Міжнародний форум технологій та обладнання для торгівлі “Індустрія торгівлі”, виставка технологій промислового холодопостачання, кондиціонування та вентиляції “Промисловий холод”, виставка обладнання та технологій для зберігання, післязбиральної та передпродажної доробки урожаю “Сховища для фруктів, овочів, ягід” та Продовольчий ярмарок контрактів.

18 — 20 травня відбулась виставка-демонстрація важкої техніки та обладнання «HD ТЕХНОПОЛІГОН 2021».

25 — 27 травня у виставковому центрі “КиївЕкспоПлаза” одночасно пройшли п’ять спеціалізованих медичних заходів. Це — Міжнародний медичний форум “Інновації в медицині – здоров’я нації” та  Міжнародний медичний конгрес “Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України”, Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я». А також Міжнародний конгрес з лабораторної медицини та Міжнародна виставка медичного та оздоровчого туризму SPA&Wellness – Healthcare Travel Expo.

1 — 2 червня — ХІV Міжнародний молочний конгрес. Разом зі світовими та вітчизняними експертами аграрії молочного сектору обговорили нові виклики і можливості молочної галузі України, проаналізували законодавчі зміни та дізналися про ефективні інструменти адаптації до кліматичних змін та завдяки яким управлінським і технологічним рішенням молочно-товарна ферма стає рятівним колом для всього АПК.

15 — 17 червня у виставковому центрі пройшла довгоочікувана перша експортно-орієнтована виставка меблів  Furniture of Ukraine Business Expo 2021. Мета події — представити світу меблеву галузь України.

23 — 25  червня — спеціалізований захід для фахівців стоматологічної сфери — Міжнародний форум та виставка “Медвін: СтоматСалон”.

8 — 10 вересня чекатимемо у виставковому центрі учасників та відвідувачів Міжнародного стоматологічного форуму та виставки “Медвін: Стоматологія”.

14 — 16  вересня одночасно відбуватиметься п’ять спеціалізованих виставок та форум. Це – виставка енергетики, електроніки, енергоефективності elcomUkraine 2021 та електроенергетичний форум ELECTRIC POWER FORUM (14.09 – 15.09). А також — виставка електроніки, промислової автоматизації та контрольно-вимірювальних пристроїв “EIА: електроніка і промислова автоматизація”,  виставка електротранспорту та гібридів PLUG-IN Ukraine 2021 та виставка, присвячена генерації та використанню сонячної енергетики України SOLAR Ukraine 2021 та виставка індустрії безпеки “Безпека 2021”.

28 вересня відбудеться виставка-ярмарок технологій життя за містом GREENA 2021.

19 — 21 жовтня одночасно проходитимуть п’ять заходів: Міжнародна виставка LABComplEX
Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH, Міжнародна виставка обладнання та технологій
для фармацевтичної промисловості PHARMATechExpo, Міжнародний фармацевтичний конгрес, Міжнародна спеціалізована виставка «Упаковка та Маркування», Міжнародна спеціалізована виставка Технології «Чистих приміщень» CleanTechExpo.

10 — 12 листопада відбудеться Міжнародний форум з будівництва, експлуатації, проектування автомобільних доріг і мостів АВТОДОРЕКСПО.

17 — 19 листопада проходитиме Міжнародна виставка ритуальних товарів, послуг, меморіального мистецтва МЕМOSVIT.

24 — 26 листопада — Міжнародний стоматологічний форум і виставка “Медвін: ЕкспоДентал”.

Графік доповнюється.

Слідкуйте також за офіційним календарем на сайті.

 

 

Назад до новин

Схожі

новини

12 кроків до успіху: функції виставок у системі маркетингових комунікацій

Furniture of Ukraine пройде на новій локації у форматі “Бізнес для бізнесу”

Безпека відвідувачів – наш пріоритет

Всі новини

Підписатися на новини

Дякуємо
за підписку

Тепер ви будете отримувати повідомлення про наші новини.