• Про компанію
  • Доставка і оплата
  • Новини та статті
  • Контакти
  • Вакансії
Передзвоніть мені
Укр
Русский English Украинский

Пн – Пт 08:00 – 18:00 Сб – Вс вихідний

+38(067)572-22-00
(0)
  • У кошику порожньо!

| |
Телекомунікаційні шафи і стійки
Для відеоспостереження РОЗПРОДАЖ Серверні шафи підлогові Настінні телеком шафи Стійки Аксесуари до телеком шаф
Всепогодні шафи
Підлогові всепогодні шафи Настінні всепогодні шафи Шафи серії Guardian
Антивандальні шафи та ящики
РОЗПРОДАЖ Шафи антивандальні Ящики антивандальні
Кросове обладнання
Сплайс касети Оптичні бокси Патч панелі
Оптичний кабель та вита пара
FTTH кабель Кабель вита пара РОЗПРОДАЖ Кабель в грунт Кабель в каналізацію Кабель підвісний
Оптичні шнури та адаптери
РОЗПРОДАЖ Патчкорди внутрішні Патчкорди зовнішні Пігтейли Адаптери Дільники
WAGA SMART PARKING DOZOR - система моніторингу і виявлення порушень Комплексні рішення
ми виробляємо
У нас дешевше

Ми виробники і гарантуємо найнижчу ціну на ринку.

Знайдіть товар, який Вас дешевше ніж у нас і ми гарантовано надамо знижку.

Написати нам
про нас в цифрах
00000+
тонн перероблених
металу
000+
інтернет-магазинів,
з якими ми працюємо
000+
гіпермаркетів, де представлена ​​
наша продукція
00+
одежних шаф установленно
на промислових комбінатах
0
заводу з виробництва
продукції
Наше Конструкторське Бюро розробить індивідуальний проект і прорахує вартість Вашого замовлення. А після етапу узгодження, ми виготовимо Ваше замовлення у встановлені терміни.
конструкторське Бюро
Наше Конструкторське Бюро розробить індивідуальний проект і прорахує вартість Вашого замовлення. А після етапу узгодження, ми виготовимо Ваше замовлення у встановлені терміни.
Замовити прорахунок
Залиште заявку і досвідчені менеджери допоможуть вибрати Вам потрібну модель або прототип проекту і узгодять усі деталі.
наши партнеры

 

Телекомунікаційне обладнання IPCOM


Беручи найактивнішу участь в ринку телекомунікаційних систем, компанія IPCOM виробляє цілий спектр сучасного обладнання. Це в першу чергу високотехнологічні шафи з аксесуарами, оптична кабельна продукція. Власний конструкторський відділ дозволяє оперативно розробити концепцію, а сучасне виробництво телекомунікаційного обладнання дозволяє виготовити будь-яке індивідуальне замовлення.

 

Яке телекомунікаційне обладнання представлено в каталозі

 

Всі представлене в каталозі обладнання можна розділити на кілька категорій:

 

Телекомунікаційні стійки і шафи


У цю категорію входять такі вироби:

 

Полки 4ТКУ призначені для установки різного мережевого обладнання. Виготовляються з міцної сталі. Витримують вагу не більше 300 кг.
Серверні шафи серії С-18U, 24U, 33U, 42U. У них можна помістити пасивне мережеве обладнання вагою до 1000 кг. Використовуються всередині приміщень. Пофарбовані полімерно-порошковим складом.
Серверні настінні шафи серії СН-9U, 12U, 15U. Призначені для монтажу телекомунікаційного устаткування вагою до 150 кг. Встановлюються в офісах, торгових приміщеннях, підприємствах. Мають вентиляційні отвори в дверях, нижній, верхній частині корпусу.

Серверні стійки серії СТ-24U, 33U, 42U використовуються для установки обладнання в закритих приміщеннях. Вони влаштовані так, що є вільний доступ до будь-якої секції.

 

Всепогодні шафи

 

Представлені кліматичні шафи серії ШКК 6U, 9U, 12U. У їх комплектацію входять електророзподільні панелі із загальним рубильником, розеткою. Присутні автомати відключення, датчики відкриття дверей. Герметичні висновки комунікацій знаходяться в нижній частині шафи. Блок вентиляторів регулює внутрішню температуру. Монтуються на стіни. Двері закриваються на сувальдний замок.

 

Серія GUARDIAN є всепогодні підлогові або настінні шафи. У них розміщується серверне та мережеве обладнання пасивного і активного типу. Використовуються для влаштування комунікаційних мереж в Харкові і інших містах, де виникає необхідність розмістити пристрої зв'язку на вулиці. Для охолодження внутрішньої частини встановлені вентилятори, кондиціонери.

 

Шафи антивандальні


Являють собою суцільнозварну конструкцію серії FORPOST. Швидко встановити професійне мережеве обладнання можна через двері в передній і бічній частині корпусу. Усередині є стійка, що дозволяє регулювати його по глибині. Міцна двері з загнутими краями має трехрігельний протизламний замок.

 

Антивандальні ящики серії IPCOM БК-520 призначені для розміщення мережевих комунікаційних пристроїв в місцях, де виникають спроби злому. Встановлені прилади зв'язку можуть регулюватися по висоті за допомогою стійок. Їх можна змонтувати за допомогою передбачених елементів кріплення.

 

Кросове обладнання

 

У цю категорію входять такі мережеві пристрої:

Патч-панелі IPCOM ОРП для монтажу в телекомунікаційні шафи стійок і кронштейнів.
Оптичні бокси ОРП-24. Мають кабельні вводи для підведення оптоволокна, кабелі.
Для разварки оптичного волокна пропонуються сплайс-касети. Встановлюються в патч-панелі.

 

Оптичні кабелю, шнури, адаптери

Кабелю призначені для пристрою підвісних повітряних ліній зв'язку, що забезпечують експлуатацію громадського транспорту, повітряних електричних ліній, будівель, споруд. Щоб оконцевать такий кабель використовуються пігтейли різних діаметрів. З'єднати два волоконних кабелю можна за допомогою патч-корду різної довжини з двома роз'ємами.

Зовнішні сполучні пасивне використовуються для комутації лінійного волоконного кабелю з обладнанням. Для поділу трафіку в комунікаційної мережі призначені оптичні подільники. Відрізняються низькими втратами, забезпечують широкий діапазон хвильових параметрів.

Як замовити професійне мережеве обладнання

Для цього на сайті компанії є контактні дані відділу маркетингу. Використовуючи функцію «передзвоніть мені» можна зв'язатися з персоналом, уточнити ціну, сформулювати питання або заявку. Через кілька хвилин оператор передзвонить і узгодить умови подальшого просування замовлення.

Товар відпускається після попередньої оплати банківським переказом, кредитною карткою. Якщо професійне мережеве обладнання доставляється кур'єром, то можна розрахуватися готівкою. Товарний чек і супровідні документи видаються відразу після оплати.

Устаткування і кабелю доставляються компаніями Делівері, Нова пошта та ін. Вартість перевезення розраховується індивідуально для кожного покупця.

центральний офіс

Україна, 61000, Харків, пос. Жуковського, ул. Поздовжня, 2

Колл-центр

+38(067)572-22-00
+38(050)572-22-00
+38(067)575-22-00

Графік роботи

Пн – Пт 08:00 – 18:00 Сб – Вс вихідний

Email

центральний офіс

Адрес Германия, г. Берлин, Grossbeerenstrasse 46-52

Колл-центр

+49 (0)3070763465
центральний офіс
м Львів, вулиця Зелена, 149, корпус 8а
Колл-центр
+38(032)240-45-96
+38(067)626-01-80
Email
office@ipcom.ua
центральний офіс
м. Київ, вул. Академіка Кримського, 4А, 02000
Колл-центр
+38(067)006-22-01
Email
office@ipcom.ua