This version of the page http://itk.ua/ua/page/emmy/ (89.184.76.72) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-10. The original page over time could change.
«Emmy» / ТВ премії / Діяльність / ИТК - Индустриальный Телевизионный Комитет
  • ru
  • ua
  • en

Діяльність

«Emmy»

Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв і Наук (The International Academy of Television Arts & Sciences) є єдиною незалежною організацією, яка об’єднує телевізійний топ менеджмент та лідерів медіа з усього світу, які збираються для того, щоб поділитись ідеями, обговорити спільні питання та підтримати нові напрямки для майбутнього розвитку телевізійної галузі (500 членів Академії з-понад 400 компаній).

Українські телевізійники також є членами Академії.

Міжнародна Академія Телевізійних Мистецтв і Наук заснувала конкурс Міжнародна Премія Еммі (International Emmy® Award) – найпрестижнішу Міжнародну премію в галузі телебачення, яка щороку відзначає найкращі роботи та професіоналів усього світу.

У 2008 році у Києві проходив європейський півфінал Міжнародної телевізійної премії International Emmy® Awards 2008, який було організовано і проведено за ініціативи Індустріального Телевізійного Комітету.

Телевізійні роботи європейського півфіналу премії в Києві оцінювала група міжнародного журі у складі  13 членів (з них шестеро з  України), до якої увійшли представники кіно та телеіндустрії, а також кіновиробники і представники медіа .

Після тривалих дискусій були обрані роботи, які були висунуті на фінальний тур голосування.

“Це велика честь, так само як відповідальність вперше приймати в Україні таку авторитетну та всесвітньо відому телевізійну організацію. Як приймаюча сторона, ми сподіваємось, що перебування в Україні та робота команди міжнародного журі була приємною, а українська телеіндустрії зробила ще один крок вперед, щоб бути активним членом великої всесвітньої телевізійної родини”,– зазначила Катерина Котенко, виконавчий директор ІТК.

На честь завершення суддівства  ІТК організував гала вечірку.

www.iemmys.tv   (офіційний cайт)

Завантажити

  • International Emmy® Award