This version of the page http://www.goloseevsky.com/ru/promo/94-konditsioner (194.247.13.116) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-08-10. The original page over time could change.
НОВИЙ RENAULT CAPTUR

Шановні Клієнти! Запрошуємо Вас на Дні Відкритих дверей, які відбудутся 16-18.07.21 року в Автоцентрі «ГОЛОСІЇВСЬКИЙ» салон Renault. На вас буде чекати презентація Нового Renault CAPTUR. Кросовер з ефектним, стильним дизайном та системою мультимедіа MULTI SENSE справить враження на будь кого. Щоб власноруч відчути можливості авто можна записатися на тест-драйв.

Спеціально до цієї події У період з 16.07 по 16.08.2021 року  в Автоцентрі Голосіївському буде діяти Акція* При Придбанні Нового Renault CAPTUR Додаткове Обладнання на сумму 10000 грн в подарунок*.

 

Додаткове обладнання, яке можна отримати в подарунок:

Захисна сiтка радiатора в бампер та решітку
Антена «Акулячий плавник», чорний глянець
Дефлектори вікон, передні
Дуги багажника, аеродинамічні ,алюміній
Килим, піддон багажника,  гумма
Килимки текстиль «Premium»
Накладка порогів з логотипом «Captur»
Накладка на педалі «Спорт»
Передній підлокітник карбоновий Capture
Підлокітник передній Captur
Сітка в багажник вертикальна (3 відділений)
Накладки на пороги дверей темные Captur
Накладка на порог багажника Captur
Замок капоту Construct

Покупцю Нового Renault CAPTUR , щоб отримати свій подарунок* необхідно надати копії реєстраційного номера облікової картки платника податків або копії сторінок паспорта з відміткою про право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта (у разі відмови від одержання ідентифікаційного номера платника податку).

Детальніше про умови акції можна дізнатися за тел: 044-277-70-70. Чекаємо всіх за адресою: Героїв Оборони, 4 Автосалон Renault. Спеціально до Дней відкритих дверей всіх гостей події ми будемо пригощати солодощами

Запис на тест-драйв Нового Renault Capture

 

 

*Акція діє за умови наявності товару в місцях її проведення. Запас акційного товару обмежений. Організатор акції має право змінювати умови акції або достроково її припинити. Інформація про внесення зміни або припинення акції публікується в місцях проведення акції та на офіційному сайті рекламодавця.

*Під подарунком мається на увазі можливість придбання додатковго обладнання за акційною ціною 1,20 грн на суму до 10000грн.  За умови придбання автомобіля Новий Renault Capture . Роботу по установці додаткового обладнання покупець оплачує окремо. Акція діє з 16.07.2021 по 16.08.2021 в ТОВ “Автомобільний центр Голосіївський” за адресою м.Київ, вул. Героїв Оборони,4.  

***Пропозиція діє тільки в ТОВ Автоцентр «ГОЛОСІЇВСЬКИЙ» з 16.07.2021 по 16.08.2021р. для фізичних осіб на придбання Нового Renault Captur.