+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Послуги 1С:Підприємство

Наша компанія надає Комплексні послуги 1С:Підприємство. Ми відповідально ставимося до всіх процесів і виконуємо свою роботу на високому рівні. Ви можете бути впевнені в надійності кожної виконаної послуги з 1С:Підприємство, які спрямовані на створення ефективних і комфортних умов роботи в програмному забезпеченні.

Вартість послуг 1С:Підприємство індивідуальна і розраховується для кожного замовника в залежності від етапу, необхідних виконаних робіт, їх складності та ще ряду показників. Послуги 1С:Підприємство в Києві і в усій Україні ви можете отримати зв’язавшись з одним з наших менеджерів.

Сервіс підтримки 1С:Підприємство
Замовити консультацію
Тарифи на підтримку 1С:Підприємство

Виберіть послугу або сервіс для Вашої 1С:Підприємство:

Оновлення програм
Лінія консультацій
FREDO Звіт
FREDO ДокМен
Лекторій
ІС ІТС
RDI Service
E-mail Інфо
ПактумКонтрагент
Консультація аудитора
Опендатабот.Ризики
ІТС Галузевий
А4 Оновлення програм 1С:Підприємство
А4 Лінія консультацій 1С:Підприємство
А4 Твій консультант 1С:Підприємство
Технічна підтримка 1С:Підприємство

Послуги 1С:Підприємство можна умовно розділити на наступні етапи:

  • Впровадження програмного забезпечення. Це великий етап, який проходить виходячи з обліку безлічі чинників, аналізу бізнесу, вимог замовника, сфери його діяльності і т.д. В кожному окремому випадку розробляється власний комплекс дій, спрямований на досягнення найкращого результату.
  • Технічний супровід всіх користувачів. Сюди входить лінія обробки запитів, онлайн консультації, доступ до всіх фінансових, законодавчим, аналітичним змін, повідомлення про вихід оновлень. Також дані послуги з 1С:Підприємство на увазі консультації про електронну звітність, про помилки в роботі програми і багато іншого.
  • Супровід та обслуговування програми. Дозволяє вносити нашими фахівцями всі доступні оновлення, допрацьовувати системи та конфігурації, проводити контроль працездатності і т.д. Це також великий комплекс, завдяки якому виключаються будь-які помилки в вашій роботі і гарантується постійний зв’язок з сертифікованим співробітником нашої компанії.

Додаткові послуги:

Аутсорсинг і аутстаффінг
Оренда сервера в Україні
Доопрацювання програм
Впровадження
Оренда сервера в Європі
FlyDoc
Віртуальний офіс — OVO
Супровід системи 7.7
Перехід на Бухгалтерію 2.0
Оптимізація програм
Продуктивність БД

Послуги нашої компанії дозволяють Вам отримати повний комплекс послуг пов’язаних з програмною продукцією «1С:Підприємство».  Ми відповідально підходимо до завдань замовників, завжди чесні з нашими користувачами, тому що саме їх довіра є основною цінністю та запорукою нашого успіху. Завдяки цьому користувачі можуть швидше адаптуватися до нових вимог обліку та звітності як з боку законодавства, так й з боку бізнесу.

Завдяки нашим послугам, Ви на постійній основі будете мати у своєму розпорядженні команду спеціалістів та останні релізи програм і зможете оперативно вирішувати поставлені завдання, отримавши своєчасні консультації витративши на це мінімум зусиль і часу.Ви зможете відправляти звіти в податкову і фонди прямо з програми. При цьому звіти будуть автоматично формуватися на основі даних обліку.

 

Ви отримаєте супровід від кращих фахівців, кваліфікація яких підтверджена сертифікатами від «1С:Підприємство» 

Залишити заявку чи питання можна нижче:

    Напишіть нам:

      Тестова форма уа

      [contact-form-7 404 "Not Found"]

      Надіслати запит