This version of the page http://voladm.gov.ua/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-29. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Волинської обласної державної адміністрації
Головні події Військовослужбовців 14 ОМБР імені Романа Великого урочисто зустріли на Волині після повернення з району ООС
Детальніше
Головні події В області затвердили регіональний план заходів для покращення виконання обсягів профілактичних щеплень у 2021 році
Детальніше
Головні події Автопарки медичних закладів Волині знову поповнилися новими «швидкими»
Детальніше
Головні події «Велике будівництво» школи у Стобихівці: хід виконання ремонтних робіт. ФОТО
Детальніше
Головні події Відсьогодні в області у пунктах пропуску проводять експрес-тести на визначення антигену коронавірусу визначеним категоріям громадян
Детальніше
Останні новини
Заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук проінспектувала роботу центрів масової вакцинації у Луцьку

Вакцинальна кампанія включає в себе інформаційний супровід населення про необхідність щеплення, а також – доступність послуги, наявність вакцини і чіткі пояснення щодо місцезнаходження центру/кабінету та відповідального медпрацівника, – нагадала заступниця голови облдержадміністрації Людмила Тимощук керівництву та персоналу луцьких центрів масової вакцинації.

Реконструкція дороги М-19: роботи тривають на ділянці поблизу пункту пропуску «Доманове». ФОТО/ВІДЕО

На автомагістралі міжнародного значення М-19 від пункту пропуску «Доманове» – «Мокрани» на українсько-білоруському кордоні дорожники розпочали вкладати основу дорожнього покриття та перший шар асфальту.

Тимошенко анонсував масштабне оновлення обласних лікарень у рамках «Великого будівництва»

В Україні у 2022 році у рамках програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» стартує новий проєкт, який передбачає масштабне оновлення обласних лікарень у кожній області. Зараз по ньому розробляється проєктно-кошторисна документація.

Голова ОДА Юрій Погуляйко візьме участь у засіданні Національної ради реформ та Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Сьогодні, 29 липня 2021 року, у Києві під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбудеться засідання Національної ради реформ та Президії Конгресу місцевих та регіональних влад, у якому візьме участь голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко.

Волинь: оперативна інформація на 29 липня

За минулу добу на Волині зареєстровано 1 випадок захворювання на COVID-19.

Перелік громад Волині, які отримали анкету-запрошення взяти участь у першому відборі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

30 громад Волині отримали анкету-запрошення взяти участь у першому відборі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

По 30 громад з Волині, Львівщини та Полтавщини отримали запрошення взяти участь у першому відборі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

По 30 громад Волині, Львівщини та Полтавщини отримали запрошення взяти участь у першому відборі Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

У Волинській області проходять змагання за Кубок України з пожежно-прикладного спорту

Сьогодні, 28 липня 2021 року, у Луцьку стартував Кубок України з пожежно-прикладного спорту. Привітати учасників змагань на урочисте відкриття завітав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Мовенко.

Кордон в межах Волинської області облаштують згідно з міжнародними стандартами

З метою ознайомлення та визначення проблемних питань облаштування державного кордону України в межах області, заступник голови ОДА Анатолій Костик спільно з начальником Волинського прикордонного загону Сергієм Лозінським та начальником відділу прикордонної служби «Млинове» Олександром Бортніком відвідали Ратнівську територіальну громаду та оглянули лінію кордону на території громади

Всі новини