This version of the page http://galp.com.ua/about (185.68.16.120) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-23. The original page over time could change.
Галпідшипник: елементи трансмісії, запасні частини, обладнання

Про компанію Галпідшипник


Ми – це…

…постачальник елементів трансмісії, запасних частин та обладнання для промисловості та сільгосптехніки

Ми були одними з перших, хто в 1992 році налагодив постачання підшипників для українських підприємств в час, коли всі колишні ланцюги постачання були зруйновані. З роками ми розширили свій асортимент і сьогодні перелік нашої продукції нараховує понад 15 напрямків – від підшипників та пасів, до редукторів та транспортерних стрічок. Окремий напрямок нашої роботи – чотири технічні центри, поява яких зумовлена запитом наших клієнтів не лише на надійні запчастини, але й на якісний сервіс.


… наші партнери

Ми є офіційним дистриб’ютором та партнером понад 30-ти світових виробників, серед яких такі титани виробництва обладнання та комплектуючих як SKF, Optibelt, Continental, ABB (бренд Dodge), Flender та інші.


… наші клієнти

Від великих міжнародних корпорації та національних виробників до маленьких сімейних підприємств. Від гігантів важкої промисловості до невеликих друкарень та майстерень. Від великих агрокомплексів до найменших фермерських господарств.


… наші люди

Спільнота з понад 160 людей, яким не байдуже - що робити і як робити. І це, мабуть, найголовніша причина, чому історія компанії «Галпідшипник», не зважаючи на різні обставини, є історією успіху.


Наша місія

Володіючи знаннями і досвідом, та використовуючи свої можливості і ресурси, привносити в український промисловий простір кращі рішення від світових виробників запчастин і комплектуючих та наповнювати внутрішній ринок запчастин якісною продукцією.


У що ми віримо

У силу знань

Ми захоплюємось сміливістю, креативністю та масштабністю мислення R&D-напрямків наших партнерів, складністю тих викликів, над якими вони працюють та революційністю рішень, які вони пропонують для індустрії.


У чесний і прозорий бізнес

Переконані, що чесна і здорова конкуренція – кращий двигун і стимул для пошуку нових можливостей і розвитку бізнесу.


У філософію «win-win»

Знаємо, що завжди можна побудувати співпрацю, вигідну для усіх сторін. Ми, як бізнес-структура, націлені на отримання прибутку. Але ми також дбаємо про те, щоб кожний учасник процесу отримав свою вигоду: клієнт – якісні запчастини та найкращий сервіс за хорошими цінами, працівник – конкурентну заробітну плату, соціальний захист та хороші умови праці, а держава – вчасно сплачені податки та працевлаштування своїх громадян.

Корпоративна соціальна відповідальність

Допомога АТО

Зі зрозумілих причин, починаючи з 2014 року, основним напрямком нашої соціальної діяльності є допомога учасникам ООС.


Освітній напрямок

Навчальні лекції - семінари для студентів. Ми віримо, що чим більше буде в нашій країні хороших і досвідчених спеціалістів, тим більш успішнішою і заможною буде Україна. Вже другий рік поспіль технічні спеціалісти нашої компанії проводять навчальні семінари для студентів старших курсів аграрного коледжу СНАУ, що у Ромнах. Наше бачення є простим: sharing is caring. Тобто, ділячись чимось (в цьому разі – знаннями і досвідом), ти піклуєшся. Ділячись знаннями із молоддю, ми піклуємось про майбутнє України.


Співпраця з технічними вузами

Компанія Галпідшипник співпрацює з Інститутом інженерної механіки та транспорту НУ «Львівська політехніка», зокрема з:

  • Кафедрою прикладного матеріалознавства та обробки матеріалів
  • Кафедрою проектування та експлуатації машин

Також Галпідшипник є партнером Кафедри автоматизації електромеханічних систем та електроприводу (АЕМС-ЕП ) Факультету електроенерготехніки та автоматики «КПІ ім. Ігоря Сікорського»: http://epa.kpi.ua/department/partnerships/

Компанія «Галпідшипник» в цифрах: 28 років досвіду, 160 працівників, 9 представництв зі складами, 4 технічні центри, 1 власний цех з нарізки та поклейки пасів, дистриб’ютор понад 30 кращих світових постачальників запчастин.



ГалПідшипник, 2020.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG