This version of the page http://www.uapp.org/news_partners.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-22. The original page over time could change.
Новини партнерів / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини партнерів

  • 29 грудня 2020Щодо скарги Сергія Кота на публікації сайтів «Інститут масової інформації» та «Детектор медіа»

    До Комісії з журналістської етики надійшла скарга від Сергія Кота, головного редактора ІА «Журналісти проти корупції», на публікації «Журналісти проти корупції» продовжують торгувати посвідченням журналіста («Детектор медіа») від 3 грудня 2020 р. і Поліція має відреагувати на продаж журналістських посвідчень – Оксана Романюк (сайт Інституту масової інформації) від 3 грудня 2020 р.


    Докладнiше
  • 4 вересня 2020Гранти для медіа від Українського Культурного Фонду

    Увага, колеги!
    Український культурний фонд спільно з Міністерством культури та інформаційної політики України ухвалили рішення про проведення додаткового конкурсу на програму «Культура в часи кризи: інституційна підтримка». Деталі - за посиланням

     


    Докладнiше
  • 9 липня 2020Зверніть увагу. Інформація від партнерів УАМБ

    Поліція вдерлася в офіс національного виробника дитячого харчування та розтрощила двері

     


    Докладнiше
  • 14 лютого 2020Проєкти для медіа - на підставі ваших рекомендацій

    Проєкт Association4U  просить вас відповісти на декілька запитань. Базуючись на цих відповідях буде розроблена низка цільових проєктів, в яких у вас буде можливість взяти участь. Ці проєкти будуть реалізовані Association4U в період з 2020 по 2022 роки.


    Докладнiше
  • 30 травня 2019Нова газета: досить писати «в стіл»!

    Незабаром вийде перший номер всеукраїнської «Дебют-газети». Це товсте періодичне видання, що нагадуватиме «Роман-газету», але із творами десятків авторів у різних жанрах, які помістили під однією глянцевою обкладинкою.


    Докладнiше
  • 18 березня 2019Важливі рекомандації Комітету Міністрів Ради Європи щодо підтримки ра розвитку сектору медіа. Зверніть увагу!

    Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливі документи щодо фінансової стабільності якісної журналістики у цифрову еру та маніпулятивних можливостей алгоритмічних процесів


    Докладнiше
  • 11 лютого 2019Всеукраїнське заняття з пошуку фактів 1 березня 2019 року

    Приєднуйся до всеукраїнського заняття з пошуку фактів 1 березня 2019 року.  


    Докладнiше
  • 29 січня 2019Сервіси для створення мультимедійних історій

    У слові лонгрід (longread) вже сама частина long (довгий) відштовхує. Як же авторам історій зробити їх більш цікавими, інтерактивними? Як досягнути однієї із найголовніших цілей – аби історії були прочитані до кінця? Як стильно оформити свій матеріал? Пропонуємо добірку платформ, на яких зробити це можна максимально просто та зі смаком.


    Докладнiше
  • 21 січня 2019МІ відкриває “гарячу лінію” для журналістів

    Інститут масової інформації відкриває “гарячу лінію” для журналістів, чиї професійні права порушуються.

     


    Докладнiше
  • 14 січня 2019Заява Комісії з журналістської етики щодо порушення журналістами і редакціями етичних принципів при висвітленні теми самогубства

    Комісія з журналістської етики занепокоєна масовими порушеннями норм журналістської етики у висвітленні теми самогубства в медіа, зокрема в мережі Інтернет.

    Комісія публікує своє Рішення на скаргу у формі публічного осуду редакції видання “Інформатор” за публікаціїДвойное самоубийство в Днепре: 16-летняя девушка и 18-летний парень выложили дорожку из роз и выпрыгнули из окна «МОСТ-Сити» та Двойной суицид в Днепре: кем были парень и девушка из Киева и их последние фото в Instagram


    Докладнiше
  • 4 грудня 2018Перехід на інноваційні рейки: як галузь медійних комунікацій змінилась за рік

    Наприкінці листопада 2017 року розпочала свою роботу платформа HelpSMI, яка дозволяє журналістам швидко знаходити потрібних експертів, а експертам - частіше з’являтися у ЗМІ, завдяки вчасному наданню затребуваної інформації.


    Докладнiше
  • 4 грудня 2018Соцмережі: нові правила використання в журналістських матеріалах. Рекомендації від ІМІ

    Журналісти регулярно використовують соцмережі як джерела для новин. З одного боку, дійсно, із соцмереж у ЗМІ потрапляють неперевірені й сумнівні факти, фейки, “вброси”, маніпуляції, люди, коні, гітаристи і клоуни.


    Докладнiше