This version of the page http://oilcard.wog.ua/ukr/ (89.184.82.91) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-19. The original page over time could change.
Смарт картка WOG - Офіційний сайт смарт картки WOG



Смарт картка WOG

Смарт картка WOG- інструмент, який надає право придбання палива на АЗС WOG та партнерській мережі і випущена в обіг у вигляді пластикової картки або ваучера. У якості бонусної пропозиції ми пропонуємо розраховуватись смарт картками WOG за усі товари, що доступні на АЗК мережі WOG.

Проект по реалізації нафтопродуктів із використанням смарт карток WOG вдало функціонує з 2001 року. Сьогодні смарт картками WOG обслуговуються майже 1600 АЗС у всіх регіонах України та за кордоном. Термінали по обслуговуванню смарт карток встановлені на більшості АЗС, що працюють під торговельною маркою WOG, та на автозаправках операторів-партнерів.

Здійснюється ретельний підбір партнерів по обслуговуванню смарт карт WOG щодо гарантії якості нафтопродуктів та обслуговування клієнтів.

При укладанні угод індивідуально визначаються схеми та умови співпраці, які враховують специфіку діяльності кожного клієнта.