Як користуватися картками ПриватБанку та не платити зайвих комісій

Ми щиро прагнемо до того, щоб наші клієнти не платили зайвих комісій, тому завжди розповідаємо, як безкоштовно користуватися нашими картками й уникнути переплати за кредит.

Порада 1. Оплачуйте покупки карткою, а не готівкою

Розплачуватись будь-якими картками ПриватБанку в магазинах набагато зручніше та вигідніше, ніж знімати готівку, тому що Ви не платите ніяких комісій! До того ж у ПриватБанку є чудова програма «Бонус Плюс». Розраховуючись Вашою карткою в магазинах – партнерах програми, Ви будете отримувати бонуси до 20% за кожну покупку.

Порада 2. Знімайте готівку через банкомати України без додаткових комісій

ПриватБанк потурбувався про те, щоб Ви не переплачували, користуючись чужими банкоматами! Ви можете знімати готівку з Ваших карток через банкомати будь-яких українських банків без додаткових комісій, тобто немає різниці, використовуєте Ви банкомат ПриватБанку або чужий. При цьому за зняття грошей з Картки для виплат Ви взагалі нічого не платите.

Порада 3. Користуйтесь безкоштовною послугою SMS-інформування

Ви можете безкоштовно підключити будь-яку Вашу картку (деякі картки підключаються автоматично) до послуги SMS-інформування. Це значить, що всякий раз, коли за карткою буде відбуватися зарахування або списання, Ви будете отримувати про це повідомлення на свій мобільний.

Докладніше

Порада 4. До 55 днів користуйтеся кредитним лімітом на картці без переплат.

Що таке пільговий період?

У вашої картки «Універсальна» є пільговий період користування до 55 днів, під час якого ви можете повернути борг і не платити відсотки.

Що таке обов’язковий платіж за кредитом

Якщо Ви не вклалися в пільговий період, то Вам потрібно щомісячно вносити на картку обов’язковий платіж для погашення кредиту. Мінімальний щомісячний платіж становить 5% від суми заборгованості (але не менше 100 грн), що не створить значного навантаження на Ваш сімейний бюджет і в той же час не дозволить вийти на прострочення за кредитом.

Розглянемо два приклади

Приклад 1

  • 1 січня з картки ви витратили 500 грн, 20 січня – ще 800 грн.
  • Якщо ви внесете на картку 1 300 грн до 25 лютого, то жодних відсотків не заплатите.

Приклад 2

  • 1 січня з картки ви витратили 1 000 грн, 30 січня – ще 400 грн.
  • 2 лютого ви витратили 900 грн, а 5 лютого – ще 100 грн.
  • Якщо до 25 лютого внесете на картку 1 400 грн, що витратили в січні, то не будете платити відсотків.
  • Щоб у березні знов не платити жодних відсотків, потрібно до 25-го числа внести
    на картку 1 000 грн, що були витрачені в лютому.

Де наші клієнти можуть уточнити суму мінімального платежу?

Ми подбали про те, щоб Вам було максимально просто дізнатися про суму обов'язкового платежу. Перевірити її самостійно Ви можете за допомогою банкомата, термінала самообслуговування, зателефонувавши на номер 3700 або в Інтернет-банку Приват24.

У вас ще немає картки ПриватБанку? Замовте зараз!

Отримайте картку без відвідання відділення.

Замовити онлайн