This version of the page http://mall.com.ua/shops/ (168.119.91.111) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-07-16. The original page over time could change.
Укр Ru
Про нас Акції та знижки Події Фото Контакти Керівництво
Магазини | Розваги | Дітям | Ресторани | Послуги
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
4F
0 поверх

4F - магазин мотивуючого спортивного та повсякденного одягу для:

- спортивних досягнень в залах;
- гірськолижного спорту;
- бігу;
- комфортних повсякденних прогулянок.

7D cinema
3 поверх

  7D cinema - популярний атракціон, в якому ви занурюєтеся будь-то в інший світ (віртуальний) в якому на вас нападають різні віртуальні тварини, бризкає водою, розпорошується дим з запахом, страбаскоби створюють ефект спалахів. Атракціон призначений для людей від 5 років.

A.M.N
2 поверх

A.M.N. - бренд європейського одягу, заснований компанією Eren Tekstil в 1994 році.

ABUS
0 поверх

ABUS захищає рухому власність та пропонує людям продукти й послуги для безпеки під час пересування.

ACCETTO
2 поверх

Жіноча сумка - це стильний аксесуар, який доповнює образ дами, створює настрій, інтригує і, звичайно ж, вміщує в собі безліч корисних і потрібних дрібниць. У бутиках Accetto ми зібрали сумочки італійських брендів, відомих в усьому світі. У нас завжди можна знайти абсолютний must have сезону і навіть лімітовані екземпляри жіночих сумочок. Крім сумочок ми пропонуємо модницям придбати стильні аксесуари та взуття. Чекаємо Вас!

Actors
0 поверх

ACTORS - велика мережа салонів шкіри та хутра в Україні.

Akvarel
2 поверх

Компанія AKVAREL представляє справжню «лабораторію» канцтоварів, незамінних помічників у роботі, навчанні та творчості.

Alexander Gardi
2 поверх

НАША МІСІЯ: Стати доступним як і в дизайні для наших клієнтів! Маючи людські ресурси і оригінальні лінії бути орієнтованими в рішеннях задач для наших клієнтів в секторі готового одягу!

Anabel Arto
1 поверх

Anabel Arto –Бренд,який дарує свято!! Торгова марка, що присвятила себе звеличенню Жінки. Ми не просто створюємо нижню білизну, але й допомагаємо виявити свою природну чуттєвість і елегантність.

Angeli
4 поверх

Студія корекції фігури

APPLE NATION SERVICE
0 поверх

APPLE NATION SERVICE
Наш сервісний центр надає послуги по ремонту будь-якої складності з гарантією на свої роботи. Також надано широкий вибір аксесуарів і зарядних пристроїв.

Apple Service
0 поверх

Критий паркінг. Ремонт техніки Apple будь-якої складності.

Appleroom.ua
1 поверх

-Магазин та сервісний центр Appleroom.ua, за понад 10 років сумлінної роботи ощасливили безліч постійних клієнтів, постійно розвиваємось та розширюємось,щоб ставати кращими для Вас!
Займаємось продажем та обслуговуванням виключно оригінальної техніки Аpple

ARBER
0 поверх

ARBER - український бренд якісного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок. Девіз засновника компанії Григорія Арбера - «якість завжди вище ціни» - залишається актуальним до сьогоднішнього дня, завдяки чому ARBER займає лідерські позиції серед національних модних брендів.

AROMA KAVA 
3 поверх

AROMA KAVA - мережа кав'ярень, що працює в більш ніж 45-ти містах України, в тому числі Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, що надає широкий вибір кавових напоїв, десертів і сендвічів за доступною ціною.

- Ми використовуємо каву оригінальної рецептури, обсмажену спеціально для AROMA KAVA.

Atlantic
1 поверх

ATLANTIC - провідний польський бренд нижньої білизни. Створюючи модну білизну вже більш ніж 25 років, компанія отримала незмінну довіру клієнтів.

AURUM
0 поверх

Ювелірна мережа  AURUM  найширше в ритейлі репрезентує українських ювелірних виробників. Продукція понад 60 кращих підприємств представлена в магазинах AURUM. Всі прикраси різноманітні та сучасні. Ювелірні вироби кожного виробника мають своє обличчя та характер, адже їх створюють різні дизайнери та художники.

Bags etc
0 поверх

Великий вибір аксесуарів з натуральної шкіри: сумки, гаманці, портмане, портфелі, барсетки, ремені.

Barbaris
3 поверх

After Shopping Café "Barbaris" - це перший заклад подібного формату в Харкові, що не має аналогів в Україні, створене спеціально для любителів шопінгу і чудовою кухні.

Bartek
2 поверх

Bartek - найбільший виробник стильного взуття для здорового розвитку ніжок дитини. Єдина взуттєва компанія в Європі з такою кількістю торгових точок.

BeautyProf
1 поверх

BEAUTY PROF - бутик професійної сертифікованої косметичної продукції. Ми готові запропонувати вам широкий асортимент високоякісної косметики та професійного обладнання, яке можна використовувати, як в салонах краси, так і для домашнього догляду.

BeKon's Pizza
3 поверх

У «Bekon's Pizza» Ви зможете знайти піцу на будь-який смак. Велика кількість варіантів з м'ясом, морепродуктами і овочами.

Bembi
2 поверх

Зараз «Bembi» — найбільша фабрика з виробництва дитячого одягу в Україні від 0 до 10 років з понад 20-річною історією на ринку.
Наш продукт ми позиціонуємо, як еталон дитячого одягу Made In Ukraine, а девіз компанії: «Bembi» — одяг щасливих дітей».

Best Bip & Tucker
2 поверх

МИ - Команда вільних, чесних, амбітних людей, об'єднаних прагненням бути кращими серед гідних!

Магазини

Аксесуари Тютюн, кальяни Аромати для оселі та офісу Побутова техніка Гаджети Канцтовари Комп'ютери Телефони та смартфони Краса та здоров'я Лікувальні препарати Спідня білизна та колготи Взуття Чоловічий одяг Жіночий одяг Оптика Продукти харчування Ноутбуки та планшети Спортивні товари Сумки, валізи, кейси Товари для дому Товари для тварин Годинники Ювелірні прикраси Товари для рукоділля Хутряні вироби Товари для мам Квіти

Розваги

Дітям

Товари для дітей Дитячий одяг Іграшки для дітей Освіта для дітей Як відзначити День Народження Меблі для дітей

Ресторани

Послуги

Карта ТРЦ

Як дістатися

до ТРЦ "Французький бульвар"

Адреса:

м.Харків, Україна

вул, Академіка Павлова, 44Б

Телефон:

+38 (057) 760-26-01

+38 (093) 193-98-49

Графік роботи:

Сільпо: з 8:00 до 23:00

Магазини: з 10:00 до 22:00

IMAX: з 10:00 до 02:00

Паркінг: цілодобово

Залишилися питання?

Замовте зворотній дзвінок

Як дістатися?