+38 (044) 393-41-07
+38 (067) 551-29-81
+38 (093) 551-29-81
sales@a4.com.ua

Відгук компанії ТОВ “ХімРезерв”

Рік до: 2017
Галузь: Хімічна промисловість
Програмний продукт: Управління торгівлею 8 для України

Група компаній А4 успішно завершила проект по автоматизації надходження заявок клієнтів і їх подальшою автоматичною обробкою для компанії «Прогрес-2010».

Завод був заснований в 1973 році. Підприємство може виробляти до 7 тис. тонн продукції на рік. Територія підприємства - 3,3 га. Всього на підприємстві працює 150 чоловік. Служба якості підприємства сертифікована по ДСТУ ISO 9001: 2009. Номенклатура продукції складає понад тисячу найменувань. Продукція ТМ «Хімрезерв», «Маляр», «PROTEX», відома на ринку як продукція стабільної і надійної якості. Наявність системи якості ISO 9001, акредитованої лабораторії, відмінних фахівців, контролю якості сировини, напівфабрикатів під час виробництва та кінцевої продукції - є гарантією високої якості продукції протягом багатьох років.

З дня заснування і по сьогоднішній день на всіх підприємствах компанії «Прогрес-2010» йде безперервна робота по розширенню асортименту продукції, що випускається і модернізація виробництв: розроблені рецептури і введені в виробництво спеціальні лакофарбові матеріали на основі епоксидних і полівінілових смол, «молоткові» емалі і покриття з ефектом «кування».

Успішна робота компанії на такому тривалому проміжку часу стала можлива за рахунок формування високопрофесійного колективу, постійних інвестицій у виробництво, створення сучасних акредитованих лабораторій.

Проект виконаний на платформі «1С:Підприємство 8» з використанням продукту «Управління торгівлею 3.1.»

Система опублікована на сервері компанії, для кожного клієнта організований особистий кабінет, де він може керувати розміщенням замовлень, отримувати рахунки і переглядати взаєморозрахунки, так само доступно під будь-яким WEB браузером і не вимагає установки 1C:Підприємство.

На відміну від аналогічних рішень - традиційних «інтернет - магазинів» - в системі реалізований складний алгоритм прийняття рішень. Залежно від статусу клієнта, стану взаєморозрахунків, складських запасів продукції і виробничих можливостей система приймає рішення про відвантаження замовлення або інформує клієнта про відвантаження з урахуванням коректувань, або забороняє відвантаження і повідомляє про причини. Якщо запитуваної продукції немає, система пропонує покупцеві аналоги заміни.

Якщо клієнт згоден на пропонований варіант, він розміщує замовлення. Далі замовлення автоматично розміщується в основній ERP-системі, потрапляє в план відвантаження, для клієнта встановлюється резерв на продукцію. Крім того, система автоматично формує пакет документів на відвантаження, включаючи документи транспорту.

Систему обслуговує один співробітник компанії «Прогрес-2010», а користується понад 200 користувачів клієнтів компанії. Термін обробки замовлення - не більше 5 хвилин.

Компанія «Прогрес-2010» отримала істотну економічну вигоду від прискорення збору і обробки замовлень покупців. Після впровадження системи поняття «пікових навантажень» з прийому замовлень пішло в минуле. А клієнти компанії також отримали незаперечну перевагу від режиму роботи 24/7. Вони можуть самостійно отримати будь-яку інформацію без звернення до менеджерів компанії «Прогрес-2010».

Компанія «Прогрес-2010» рекомендує компанію «Група компаній А4» як відповідального і надійного виконавця для виконання проектів в області оптимізації бізнес-процесів і побудови інформаційних систем. Компанія планує продовжувати співпрацю з «Групою компаній А4» надалі.

Оцінка впровадженої інформаційної системи за наступними параметрами за 5-бальною шкалою:

  • відповідність потребам організації - 5;
  • зручність роботи з програмою - 5;
  • оцініть якість роботи партнера - 5.

Рекомендували б колегам використовувати дане рішення для автоматизації діяльності - Так.

Напишіть нам:

    Тестова форма уа

    [contact-form-7 404 "Not Found"]

    Надіслати запит