This version of the page http://pfl.ua/custom/zhitifutbolom (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-29. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

Ми  - різні. Ми живемо в різних містах, маємо різні погляди.

Ми – це велика спільнота людей, яких об`єднують емоції та краса легендарної гри.

Наша мета – залучити до футболу якомога більше вболівальників, передати філософію та цінності футболу. Ми знаємо, яким важливим є спілкування і хочемо, щоб вболівальникам наших клубів було цікаво та  зручно  підтримувати комунікацію.

Ми впевнені, що справжніми зірками гравців робить не тільки спортивний талант та колосальний труд. Люди за кадром – вболівальники, фанати, для яких футбол – завжди свято, без підтримки яких футбол нічого не вартий. #житифутболом – великий проект про людей за лінію поля – вболівальників команд ПФЛ, великої сім`ї футбольних клубів, що віддані футболу і залишаються за кадром.


Щонеділі спільно з німецьким брендом спортивного екіпірування TM JAKO ми проводимо фотоконкурс #житифутболом серед вболівальників клубів сім`ї ПФЛ. Українське представництво нагороджує власників найпопулярніших фото фірмовим рюкзаком. Більше 300 вболівальників взяли участь в конкурсі в 2016 році. Долучайтесь до нас, підтримуйте свою улюблену команду та діліться з нами історіями, що можуть надихати.

Відправити фото або історію

 

 

ВІДОМІ ЛЮДИ В #ЖИТИФУТБОЛОМ

 

Володимир Кличко Олександр Раєвський Олександр Лашин