This version of the page http://rpr.org.ua/?p=3707 (185.104.45.3) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-28. The original page over time could change.
2431 – Реанімаційний Пакет Реформ

№2431 Проект Закону про внесення змін до законодавства про захист економічної конкуренції щодо визначення органами Антимонопольного комітету України розміру штрафів за порушення законодавства про захист економічної конкуренції

Мета законопроекту

Встановлення прозорих, зрозумілих і передбачуваних підходів до розрахунку штрафів органами Антимонопольного комітету України за порушення законодавства у сфері захисту економічної конкуренції. Законопроект, серед іншого, сприятиме: а) застосуванню органами Антимонопольного комітету України єдиних підходів до суб’єктів господарювання при визначенні розмірів штрафів, що сприятиме зменшенню кількості рішень, прийнятих за дискримінаційного підходу; б) попередженню порушень законодавства про захист економічної конкуренції (загальна та спеціальна превенція); в) захисту інтересів суб’єктів господарювання; г) підвищенню інвестиційної привабливості України і розвитку конкуренції в цілому.

Дата реєстрації
19.03.2015
Стан проходження
На розгляді

ПІДТРИМАНО РПР

Законопроект на сайті Верховної ради України