This version of the page http://absu.com.ua/?page_id=5 (77.88.239.70) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-28. The original page over time could change.
Новини компанії

absu

Новини компанії

Повідомлення про погашення облігацій Серія В

Повідомлення про погашення облігацій Серія А

 

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА  «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Глибочицька, буд.32-В)

Наглядова рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АБС-УКР» (надалі – «Товариство») повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – «Загальні збори»).

Дата проведення Загальних зборів 07 листопада 2017 року

Час відкриття (проведення) Загальних зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Загальних зборів : 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Загальних зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Загальних зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 08 листопада 2017року).

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного – www.absu.com.ua

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Обрання лічильної комісії Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

  1. 1.        Обрати Лічильну комісію у складі:

Голови Лічильної комісії  Нагаєвської Г.А.;

Члена Лічильної комісії Литвин К.І

Члена Лічильної комісії Петроченка Є.Л.

  1. 2.        Встановити, що повноваження членів Лічильної комісії припиняються після оголошення на позачергових Загальних зборах підсумків голосування та підписання ними протоколу.
  1. Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

Затвердити наступний регламент Загальних зборів:

для доповідей надавати до 10 хвилин;

для пропозицій, відповідей, питань – до 3 хвилин;

через кожні 2 години перерва на 10 хвилин.

 

  1. 3.        Про надання згоди на укладання між Товариством та Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради договору пайової участі у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва на другу чергу будівництва з реконструкції та забудови території, обмеженої вулицями Глибочицькою, Студентською та Пимоненка у Шевченківському районі м.Києва.

Проект рішення:

Надати згоду на укладання між Товариством та  Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради договору пайової участі у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва на другу чергу будівництва з реконструкції та забудови території, обмеженої вулицями Глибочицькою, Студентською та Пимоненка у Шевченківському районі м.Києва.

  1. Про надання повноважень на погодження умов та підписання  договору пайової участі у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва на другу чергу будівництва з реконструкції та забудови території, обмеженої вулицями Глибочицькою, Студентською та Пимоненка у Шевченківському районі м.Києва, інших пов’язаних угод та документів та підписання / укладення таких договорів (документів) від імені Товариства.

Проект рішення:

Уповноважити Генерального директора Товариства Сарахмана Ореста Івановича, із правом передоручення наданих повноважень будь якій особі,  укласти та підписати від імені Товариства договір пайової участі у створенні і розвитку соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва на другу чергу будівництва з реконструкції та забудови території, обмеженої вулицями Глибочицькою, Студентською та Пимоненка у Шевченківському районі м.Києва з Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради, з повноваженнями на укладення в майбутньому до таких договорів угод про внесення будь-яких змін та доповнень.

 

  1. Про попереднє надання згоди га вчинення Товариством значних правочинів.

Проект рішення:

1.Попередньо надати згоду  на вчинення ПрАТ «АБС-УКР» протягом одного року з дати прийняття цього рішення Загальними зборами акціонерів, значних правочинів у ході поточної діяльності, якщо ринкова вартість майна та/або послуг, що є предметом такого правочину, перевищує 25 відсотків вартості активів ПрАТ «АБС-УКР» за даними річної фінансової звітності за 2016 рік  та гранична сукупна вартість значних правочинів складає не більше 200 відсотків вартості активів за даними річної фінансової звітності за 2016 рік, у тому числі, але не виключно: 

—          договорів про передачу майна (майнових прав) Товариства в заставу/іпотеку та/або укладання інших договорів забезпечення виконання зобовязань (в т.ч. договору поруки) Товариства, додаткових угод до договорів забезпечення Товариства, що діють, та/або забезпечення зобовязань будь-яких третіх осіб;

—          договорів  купівлі-продажу квартир;

—          договорів купівлі-продажу нерухомого майна;

—           договорів про відчуження основних фондів та іншого майна Товариства (в тому числі нерухомого майна, транспортних засобів, обладнання та іншого рухомого майна);

—          договорів (контрактів) про довгострокову (на три і більше років) оренду (найм) основних фондів та іншого майна товариства (в тому числі нерухомого та транспортних засобів);

—          договорів купівлі-продажу цінних паперів;

—          договорів викупу облігацій власного випуску;

—          договорів на придбання корпоративних прав на участь в інших підприємницьких, господарських товариствах та підприємствах, у тому числі шляхом внесення в статутний капітал інших підприємницьких, господарських товариств та підприємств  майна, що належить акціонерному товариству;

—          договорів купівлі-продажу, міни, фінансової  допомоги;

—          кредитних договорів з банківськими установами, додаткових договорів/угод до вже укладених договорів;

—          договорів про надання послуг та/або виконання робіт, страхування, оренди та інших договорів щодо права користування, договорів на банківське обслуговування, угод, додаткових договорів/угод до вже укладених договорів).

Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення в майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют.

 

  1. Про надання відповідних повноважень.

Проект рішення:

Надати Наглядовій раді Товариства повноваження без отримання додаткового рішення Загальних зборів акціонерів:

—          погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством протягом одного року з дати прийняття рішення Загальними зборами;

—          погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо;

—          надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Генеральним директором, посадовими особами органів управління Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного Загальними зборами значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них.

             Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

         Акціонери Товариства та їх уповноважені представники можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись особисто або з письмовим запитом за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В  кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення позачергових Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Генеральний директор Сарахман Орест Іванович.

Телефон для довідок: (044) 331-71-60

Примітка:Згідно з ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства» у зв’язку зі скликанням Наглядовою радою Товариства позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства на 07 листопада 2017 року (відповідно до протоколу Наглядової ради Товариства б/н від 05 жовтня 2017 року) акціонери Товариства повідомляються про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства не пізніше, ніж за 15 днів до дати їх проведення.

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів опубліковано в офіційному виданні  «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №197 від 18.10.2017р.

 

 

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА  «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Глибочицька, буд.32-В)

Наглядова рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АБС-УКР» (надалі – «Товариство») повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – «Загальні збори»).

Дата проведення Загальних зборів 25 вересня 2017 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 19 вересня 2017 року).

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного – www.absu.com.ua

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Обрання лічильної комісії Загальних зборів акціонерів Товариства.
  2. Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних зборів акціонерів Товариства.
  3. Про затвердження рішення про публічне розміщення облігацій ПрАТ «АБС-УКР»  Серії А та затвердження параметрів випуску облігацій.
  4. Про визначення уповноваженого органу Товариства, якому надаються повноваження щодо:

—          прийняття рішення про залучення до розміщення андерайтера;

—          зміни дат початку та закінчення укладання договорів з першими власниками у процесі публічного розміщення облігацій;

—          внесення змін до проспекту емісії облігацій;

—          прийняття рішення про дострокове закінчення укладання договорів з першими власниками в процесі публічного розміщення облігацій (за умови, що на запланований обсяг облігацій укладено договори з першими власниками та облігації повністю оплачено);

—          затвердження результатів укладання договорів з першими власниками у процесі публічного розміщення облігацій;

—          затвердження результатів публічного розміщення облігацій;

—          затвердження звіту про результати публічного розміщення облігацій;

—          прийняття рішення про відмову від розміщення облігацій;

—          прийняття рішення про анулювання викуплених облігацій;

—          прийняття рішення про дострокове погашення облігацій;

—          прийняття рішення про продовження строків обігу та погашення облігацій;

—          прийняття рішення про викуп облігацій;

—          прийняття рішення про повернення внесків, внесених в оплату за облігації, у разі визнання емісії недійсною або у разі незатвердження у встановлені законодавством строки результатів укладення договорів з першими власниками у процесі публічного розміщення облігацій.

Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

 Акціонери Товариства та їх уповноважені представники можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись особисто або з письмовим запитом за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В  кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення позачергових Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Генеральний директор Сарахман Орест Іванович.

Телефон для довідок: (044) 331-71-60

Примітка:Згідно з ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства» у зв’язку зі скликанням Наглядовою радою Товариства позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства на 25 вересня  2017 року (відповідно до протоколу Наглядової ради Товариства б/н від 05 вересня 2017 року) акціонери Товариства повідомляються про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства не пізніше, ніж за 15 днів до дати їх проведення.

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів опубліковано в офіційному виданні  «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №170 від 08.09.2017р.

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!

ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА  «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Глибочицька, буд.32-В)

 

Наглядова рада ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «АБС-УКР» (надалі – «Товариство») повідомляє про скликання позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – «Загальні збори»).

Дата проведення Загальних зборів 08 вересня 2017 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 04 вересня 2017року).

Адреса власного веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного – www.absu.com.ua

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

  1. Обрання лічильної комісії Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

Обрати Лічильну комісію у складі 1 (однієї особи) голови Лічильної комісії:

Голова Лічильної комісії – Нагаєвська Г.А.

Встановити, що повноваження членів Лічильної комісії припиняються після оголошення на річних Загальних зборах підсумків голосування та підписання ними протоколу.

  1. Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних зборів акціонерів Товариства.

Проект рішення:

Затвердити наступний регламент Загальних зборів:

для доповідей надавати до 10 хвилин;

для пропозицій, відповідей, питань – до 3 хвилин;

через кожні 2 години перерва на 10 хвилин.

  1. Розгляд питання про забезпечення виконання зобов’язань ПрАТ «МІСЬКІ ІНВЕСТИЦІЇ» (код ЄДРПОУ 32587736, надалі — Позичальник)  за відповідним кредитним договором, що буде укладений Позичальником з ПАТ «УНІВЕРСАЛ БАНК» (код ЄДРПОУ 21133352), шляхом надання  поруки та передачі в заставу Банку майна Товариства.

Проект рішення:

Виступити перед Банком майновим поручителем Позичальника в забезпечення виконання зобов’язань останнього за відповідним кредитним договором або генеральною кредитною угодою, що буде укладений між ними в майбутньому.

  1. Визначення уповноваженої особи на погодження умов відповідного договору поруки, інших пов’язаних угод та документів та підписання / укладення таких договорів (документів) від імені Товариства.

Проект рішення:

Уповноважити Генерального директора Товариства Сарахмана Ореста Івановича, із правом передоручення наданих повноважень будь якій особі, укласти з Банком договір поруки та договір застави та інші пов’язані із ними угоди, підписувати документи, спрямовані на реалізацію/виконання прав та обов’язків за укладеними договорами на умовах, визначених цим протоколом, а також визначити та самостійно погодити з Банком інші умови цих договорів, що даним протоколом не визначені, в тому числі штрафних санкцій, умови третейського застереження, тощо на власний розсуд (без обмеження стосовно суми, строку дії чи відповідальності), з повноваженнями на укладення в майбутньому до таких договорів угод про внесення будь-яких змін та доповнень. Разом з цим, для страхування майна, що пропонується за цим протоколом передати в заставу Банку, уповноважити самостійно погодити з Банком та страховою компанією, обраною за погодженням з Банком, всі необхідні умови договору страхування та підписати такий договір страхування.

Всі договори та додаткові угоди до них, які будуть укладені на виконання рішень загальних зборів учасників за цим протоколом, не потребують подальшого погодження загальними зборами акціонерів та іншими органами Товариства.

             Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

         Акціонери Товариства та їх уповноважені представники можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, звернувшись особисто або з письмовим запитом за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В  кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення позачергових Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Генеральний директор Сарахман Орест Іванович.

Телефон для довідок: (044) 331-71-60

Примітка:

Згідно з ч.5 ст.47 Закону України «Про акціонерні товариства» у зв’язку зі скликанням Наглядовою радою Товариства позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства на 08 вересня  2017 року (відповідно до протоколу Наглядової ради Товариства б/н від 21 серпня 2017 року) акціонери Товариства повідомляються про проведення позачергових загальних зборів акціонерів Товариства не пізніше, ніж за 15 днів до дати їх проведення.

Повідомлення про проведення позачергових Загальних зборів опубліковано в офіційному виданні  «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №160 від 23.08.2017р.

Дата і час розміщення повідомлення: 23.08.2017р., 11:10

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «АБС-УКР»

 (код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050,  Україна, м. Київ,  вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21) повідомляє, що на вимогу акціонера, порядок денний річних загальних зборів акціонерів, які відбудуться 23 березня 2017 року, початок о 15 год.00 хв. за адресою: 04050, м. Київ, вул. Глибочицька, буд. 32-В, оф.1, доповнюється наступними питаннями:

21. Про обрання Ревізійної комісії Товариства.

22. Про затвердження умов трудових  договорів (контрактів) або цівільно- правових договорів, які укладатимуться  з членами Ревізійної комісії Товариства. Обрання особи, яка уповноважується на підписання трудових  договорів (контрактів), або цивільно-правових договорів з членами Ревізійної комісії Товариства.

Наглядова рада                              

 

 

 

 

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО  «АБС-УКР»

 (код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050,  Україна, м. Київ,  вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21) повідомляє, що на вимогу акціонера, порядок денний річних загальних зборів акціонерів, які відбудуться 25 квітня 2016 року, початок о 15 год.00 хв. за адресою: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1, доповнюється наступними питаннями:

10. Про зміну місцезнаходження Товариства.

11. Про внесення змін до Статуту, шляхом викладення Статуту у новій редакції. Затвердження нової редакції Статуту.

12.Про надання повноважень на підписання та державну реєстрацію нової редакції Статуту.

Наглядова рада                              

 

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

 «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21)

повідомляє про проведення річних Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – Збори)

 

Дата проведення Загальних зборів 25 квітня 2016 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 19 квітня 2016 року).

Порядок денний

(перелік питань, що виносяться на голосування):

  1. Обрання лічильної комісії Загальних зборів акціонерів Товариства.
  2. Затвердження порядку (регламенту) проведення Загальних зборів Товариства.
  3. Звіт Генерального директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2015 рік.
  4. Звіт Наглядової Ради за 2015 рік.
  5. Звіт та висновки Ревізора Товариства за 2015 рік.
  6. Затвердження річного звіту та балансу Товариства за 2015 рік.
  7. Визначення порядку розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за підсумками роботи в 2015 році.
  8. Підтвердження повноважень посадових осіб.
  9. Про попереднє схвалення значних правочинів, які можуть вчинятися Товариством протягом, не більше, як одного року з дня прийняття рішення.

          Пропозиції щодо порядку денного Зборів акціонерів Товариства будуть прийматися в порядку та  строки, визначені Законом України «Про акціонерні товариства». Якщо до порядку денного будуть внесені зміни, остаточний порядок денний буде повідомлений акціонерам Товариства не пізніше ніж за 10 днів до дня проведення Зборів в порядку визначеному Законом України «Про акціонерні товариства»

          Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

           Кожен акціонер може ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1 кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Генеральний директор Трифонов Олександр Миколайович.

Телефон для довідок: (044) 486-54-90

Основні показники фінансово-господарської

діяльності за 2015 рік (тис.грн.)*

 Найменування показника

Період

звітний

попередній

Усього активів

176901,3

292347,5

Основні засоби

1216,8

1258,4

Довгострокові фінансові інвестиції

507,3

507,3

Запаси

7,1

24,9

Сумарна дебіторська заборгованість

5230,0

20012,8

Грошові кошти та їх еквіваленти

85,2

36,4

Нерозподілений прибуток

-14480,9

-13803,6

Власний капітал

26493,9

-11828,8

Статутний капітал

40000,00

1000,00

Довгострокові зобов’язання

Поточні зобов’язання

150371,4

304140,3

Чистий прибуток (збиток)

-677,3

-4940,5

Середньорічна кількість акцій (шт.)

4000 000

100 000

Кількість власних акцій, викуплених протягом періоду (шт.)

0

0

Загальна сума коштів, витрачених на викуп власних акцій протягом періоду

0

0

Чисельність працівників на кінець періоду (осіб)

8

14

*Попередні дані. Остаточна інформація, підтверджена аудиторським висновком, буде надана на Загальних зборах.

Повідомлення про проведення Загальних зборів опубліковано у газеті «Відомості НКЦПФР» від 21.03.2016р. №54(2308).

Генеральний директор     Трифонов О.М.

 

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

 «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21)

повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – Збори)

 

Дата проведення Загальних зборів 11 березня 2015 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 04 березня 2015 року).

Порядок денний

(перелік питань, що виносяться на голосування):

  1. Обрання лічильної комісії.
  2. Обрання голови та секретаря зборів.
  3. Про затвердження результатів приватного розміщення акцій та звіту про результати приватного розміщення акцій.
  1. Затвердження змін до Статуту Товариства, пов’язаних із збільшенням статутного капіталу, з урахуванням результатів розміщення акцій шляхом викладення Статуту у новій редакції. Затвердження нової редакції Статуту.
  1. Про надання повноважень на підписання та державну реєстрацію нової редакції Статуту.

Пропозиції щодо порядку денного Зборів акціонерів Товариства будуть прийматися в порядку та  строки, визначені Законом України «Про акціонерні товариства». Якщо до порядку денного будуть внесені зміни, остаточний порядок денний буде повідомлений акціонерам Товариства не пізніше ніж за 10 днів до дня проведення Зборів в порядку визначеному Законом України «Про акціонерні товариства»

Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

Кожен акціонер може ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1 кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Директор Трифонов Олександр Миколайович.

Телефон для довідок: (044) 486-54-90

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано у газеті «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №24(2028) від 05.02.2015р.

Директор     Трифонов О.М.

05.02.2015р.

ШАНОВНИЙ АКЦІОНЕР!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

 «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21)

повідомляє про проведення позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – Збори)

 

Дата проведення Загальних зборів 15 грудня 2014 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 09 грудня 2014 року).

Порядок денний

(перелік питань, що виносяться на голосування):

  1. Обрання лічильної комісії.
  2. Обрання голови та секретаря зборів.
  3. Про затвердження ринкової вартості акцій ПрАТ «АБС-УКР».
  4. Прийняття рішення щодо збільшення статутного капіталу ПрАТ «АБС-УКР» за рахунок додаткових внесків шляхом розміщення додаткових акцій існуючої номінальної вартості.
  5. Прийняття рішення про приватне розміщення акцій ПрАТ «АБС-УКР із затвердженням переліку осіб, які є учасниками такого розміщення.
  6. Визначення уповноваженого органу ПрАТ «АБС-УКР», якому надаються повноваження щодо прийняття рішень, та вчинення дій, пов’язаних із приватним розміщенням акцій ПрАТ «АБС-УКР».
  7. Визначення уповноважених осіб ПрАТ «АБС-УКР», яким надаються повноваження:

—       проводити дії щодо забезпечення реалізації акціонерами свого переважного права на придбання акцій, стосовно яких прийнято рішення про розміщення;

—      проводити дії щодо забезпечення укладання договорів з першими власниками у процесі приватного розміщення акцій;

—      проводити дії щодо здійснення обов’язкового викупу акцій у акціонерів, які реалізують право вимагати здійснення викупу акціонерним товариством належних ім. акцій.

 

Пропозиції щодо порядку денного Зборів акціонерів Товариства будуть прийматися в порядку та  строки, визначені Законом України «Про акціонерні товариства». Якщо до порядку денного будуть внесені зміни, остаточний порядок денний буде повідомлений акціонерам Товариства не пізніше ніж за 10 днів до дня проведення Зборів в порядку визначеному Законом України «Про акціонерні товариства»

Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

Кожен акціонер може ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1 кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Директор Трифонов Олександр Миколайович.

Телефон для довідок: (044) 486-54-90

Повідомлення про проведення загальних зборів опубліковано у газеті «Відомості Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку» №216(1969) від 12.11.2013р.

 

Підтверджую достовірність інформації, що міститься у повідомленні.

 

Директор                             Трифонов О.М.

                                                                                                                                                       13.11.2014р.

ШАНОВНІ АКЦІОНЕРИ!

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО

 «АБС-УКР»

(код ЄДРПОУ 24720911, місцезнаходження: 04050, Україна, м. Київ,

 вул. Миколи Пимоненка, буд.19-21)

повідомляє про проведення на вимогу акціонера, який є власником 10 і більше відсотків простих іменних акцій  позачергових Загальних зборів акціонерів Товариства (надалі – Збори)

Дата проведення Загальних зборів 07 квітня 2014 року

Час відкриття (проведення) Зборів: 15 годин 00 хвилин

Місце реєстрації учасників та проведення Зборів: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1

Час початку реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 00 хвилин

Час закінчення реєстрації акціонерів (представників акціонерів) для участі в Зборах: 14 годин 45 хвилин

Дата складення переліку акціонерів ПрАТ «АБС-УКР», які мають право на участь у Загальних зборах визначається станом на 24 годину за три робочих дні до дня проведення таких зборів (а саме на 24 годину 01 квітня 2014 року).

Порядок денний

(перелік питань, що виносяться на голосування):

  1. Обрання лічильної комісії.
  2. Обрання голови та секретаря зборів.
  3. Про попереднє ознайомлення з умовами Мирової угоди.
  4. Про затвердження Нової редакції Статуту.
  5. Про обрання Директора Товариства.
  6. Про надання повноважень на підписання нової редакції Статуту.

Пропозиції щодо порядку денного Зборів акціонерів Товариства будуть прийматися в порядку та  строки, визначені Законом України «Про акціонерні товариства». Якщо до порядку денного будуть внесені зміни, остаточний порядок денний буде повідомлений акціонерам Товариства не пізніше ніж за 10 днів до дня проведення Зборів в порядку визначеному Законом України «Про акціонерні товариства»

Для участі в Загальних зборах необхідно мати при собі документи, які ідентифікують особу акціонера, а представникам акціонерів додатково мати документи (довіреність, тощо), які підтверджують їх повноваження, оформлені і засвідчені у відповідності до вимог чинного законодавства України.

Кожен акціонер може ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного, за  адресою: 04050, м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, буд. 19-21, оф.1 кожного вівторка  з 10.00 до 12.00, кожної п’ятниці з 14.00. до 16.00., а в день проведення Загальних зборів – також у місті їх проведення. Відповідальний за порядок ознайомлення акціонерів з документами Керуючий санацією Шнипко Максим Миколайович.

Телефон для довідок: (044) 486-54-90