This version of the page http://np.pl.ua/istoriya-ahentstva/ (89.184.88.255) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-22. The original page over time could change.
Історія агентства – Новини Полтавщини
Skip to content
Ви тут:

Історія агентства

Обласне комунальне інформаційне агентство “Новини Полтавщини” працює на інформаційному ринку з жовтня 2006 року у форматі щоденних новин. Засновником ЗМІ є Полтавська обласна рада.

Випуск новин за день складає близько 50 інформаційних матеріалів. Це і офіційна хроніка: влада у повсякденній роботі; зустрічі з представниками громадськості, думки і коментарі; політичні новини – вибори, громадські об’єднання, партії, мітинги, зібрання; суспільство – освіта і медицина, соціальні проблеми; події культурного життя; інтерв’ю і online-інтернет-конференції з цікавими людьми, аудіослайдшоу, фоторепортажі та галереї виставок.

Інформагентство займається популярізацією мистецтва, висвітлює надзвичайні події, кримінал та незвичайні випадки в регіоні. Широко представлена економічна і бізнес-інформація життя Полтавської області.

У структурі агентства діє прес-центр, обладнаний точкою доступа Wi Fi та усім необхідним устаткуванням для проведення різноманітних заходів: прес-конференцій, презентацій, круглих столів, семінарів чи тренінгів.