Навчальні заходи для абонентів ЛІГА:ЗАКОН


Гарні технології ніколи не припиняють розвиватися
Успішні спеціалісти ніколи не припиняють вчитися.

Шановні абоненти ЛІГА:ЗАКОН, запрошуємо Вас пройти БЕЗКОШТОВНИЙ навчальний курс по роботі з продуктами ЛІГА:ЗАКОН.

Ви оволодієте ефективними прийомами роботи з продуктами ЛІГА:ЗАКОН та навчитеся за допомогою нових інструментів оптимізувати роботу з правовою інформацією.

Ми організовуємо навчальні заходи для абонентів у офісі клієнтів у м. Києві за попередньою заявкою та домовленістю та в Одесі. 

Рекомендації та відгуки:


“Іноді необхідно знати про всі документи, які посилаються на данний нормативний акт. На вебінарі дізналася про графічне представлення зв’язків між документамиі просто у захваті від того, як просто і зручно це реалізовано. Дякую лектору за професіоналізм!”

“Я дуже задоволений навчальним вебінаром, бо дізнався про можливості функції Референт. Тепер я впевнений, що не пропущу важливих для мене змін у законодавстві, зможу якісно відслідкувати нові надходження. Це справді унікальна функція у вашій системі ЛІГА:ЗАКОН”

“Я вже більше п’яти років працюю з системами ЛІГА:ЗАКОН, проте кожного року беру участь у навчальних вебінарах, і кожного разу дізнаюся про нову функціональність. Менеджери, які проводять навчання, – справжні фанати своєї справи. Дякую!”

“Давно знав про функцію порівняння редакцій документа у системах ЛІГА:ЗАКОН, але лише на вебінарі побачив всі можливості цієї функціональності. Це виявився шикарний інструмент для мене як людини, яка займається судовою практикою”

Контакти Служби інформаційної підтримки та навчання абонентів:


Чекаємо на Вас з понеділка по п’ятницю з 09:30 до 18:00.

Адреса:   Київ, вул. Парково-Сирецька, 23.


Тел./факс: (044) 593-16-36

E-mail: seminar@ligazakon.ua

Є питання? Задавайте: