This version of the page http://vn.20minut.ua/DTP (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-20. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Вінниця

Дороги і транспорт

Почав курсувати поїзд Козятин-Кодима. Сьогодні був перший рейс

В області з'явився новий маршрут. «Укрзалізниця» з 18 червня пустила потяг Козятин-Кодима. 

photo_camera У Немирові перекинулася маршрутка з пасажирами. Є потерпілі

Маршрутне таксі спочатку зіткнулося з легковиком, а потім потрапило у кювет, де перекинулося. Потерпілих госпіталізували до лікарні.

На Комарова п'яний росіянин на Mercedes-Benz збив велосипедиста

Потерпілий з травмами потрапив до лікарні. Керманич машини нині під домашнім арештом.

Ще одна смертельна ДТП. У Жмеринському районі «ВАЗ» з'їхав у кювет

В області щодня стається чимало аварій. Більшість, нажаль, з потерпілими та загиблими. У Жмеринському районі чергова ДТП знову забрала людське життя.

Чи потрібно робити платні парковки на вулицях Вінниці? Опитування

Як ставитесь до платної стоянки на окремих вулицях міста й скільки готові платити? У мерії збирають думки вінничан. Тим часом, Концепція організації паркування готова для мікрорайону Замостя. І фахівці склали свої пропозиції про можливу ціну за стоянку.

photo_camera play_circle_filled Деталі смертельної аварії у Гнівані на «зебрі». Водія взяли під варту

Минулої доби сталася страшна аварія у місті Гнівань. Жінку, яка переходила дорогу по пішохідному переході, збила вантажівка. Потерпіла не вижила. Вчора з'явилося відео з місця події, а сьогодні ДТП прокоментувала поліція.

play_circle_filled Смертельна ДТП у Гнівані. На «зебрі» вантажівка збила жінку

У мережу виклали відео, де вантажівка збиває жінку. Потерпіла загинула на місці події.

На Ватутіна чоловік вскочив під мікроавтобус. Оприлюднили відео ДТП

У Вінниці на одному і тому ж місці за невеликий проміжок часу сталося дві аварії з потерпілими. У першому випадку на дорогу вискочила дитина, у другому — дорослий чоловік.

photo_camera play_circle_filled Смертельна аварія на об’їзній дорозі. Зіткнулися «ВАЗ» та BMW. ОНОВЛЕНО

У нерівний бій на об'їзній зійшлися старенький ВАЗ та BMW. Від удару з першої автівки залишився металобрухт, водій не вижив. 

Біля Західного автовокзалу просять «підняти» пішохідний перехід

Вінничанин Юрій Краківський подав петицію, у якій просить «підняти» пішохідний перехід, розташований поруч Західного вокзалу. У своєму зверненні чоловік пояснює, у чому необхідність таких змін.

Свіжий випуск

№ 24 від 16 червня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up