This version of the page http://www.uapp.org/seminars.htm (193.106.248.123) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-19. The original page over time could change.
Семінари, тренінги / Українська Асоціація Медіа Бізнесу

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Семінари, тренінги

  • 5 березня 2021Авторський тренінг «Digital-trainer: антитіла до інфодемії» — готовий зустріти нових учасників 9-11 березня

    Під чуйним та професійним керівництвом Тетяни Іванової та Світлани Ізбаш ви перенесетеся на  планету Digital, де немає місця фейкам, пропаганді та медійним маніпуляціям! А є правдивий всесвіт інформації, медіаграмотність цілий рік, і критичне мислення з новинним аналізом! 


    Докладнiше
  • 5 березня 2021Запрошуємо на вебсемінар “Школа фактчекерів: викривати фейки, протидіяти дезінформації” 18-19 березня

    Фейки, маніпуляція, правда, вірусні перепости, неповнота інформації та спеціальне спотворення – щоб не загубитися у сучасному просторі інформації про covid-19 Академія Української Преси за підтримки Konrad Adenauer Stiftung Ukraine запрошує на вебінар “Школа фактчекерів: викривати фейки, протидіяти дезінфоромації”. Вебінар відбудеться 18-19 березня 2021 року.


    Докладнiше
  • 5 березня 2021Вебінар для журналістів: «Як шукати дані про публічні закупівлі?»

    Пишете про те, як органи влади й інші установи чи підприємства витрачають бюджетні кошти? Хочете швидко й легко знаходити цікаву інформацію про закупівлі у Prozorro?


    Уже 16 березня фахівчиня команди аналітичних інструментів DOZORRO Поліна Колганова розповість, як шукати дані про публічні закупівлі за допомогою безкоштовного модуля BI Prozorro. Ви дізнаєтеся:

    Докладнiше
  • 5 березня 2021Тренінги для журналістів з Донецької та Луганської областей «Етичні стандарти, гендер та ЛГБТ»

    ГО «Інсайт» організовує 2 одноденні тренінги за темою «Етичні стандарти, гендер та ЛГБТ» для журналіст_ок та редактор_ок ЗМІ Донецької й Луганської областей.


    Докладнiше
  • 19 лютого 2021Реєструйтеся на заходи Київської школи прав людини

    Київська школа прав людини та демократії - це безкоштовна освітня платформа правозахисної організації Центр Громадянських Свобод. Ми організовуємо регулярні освітні події в Києві та інших містах. У межах школи ми проводимо лекції, кінопокази, круглі столи та курси.


    Докладнiше
  • 19 лютого 2021Практична лекція "Яким буде майбутнє професійної журналістики?"

    24 лютого 2021 року об 11:00 год онлайн відбудеться практична лекція «Яким буде майбутнє професійної журналістики?» від Комісії з журналістської етики.


    Докладнiше
  • 12 лютого 2021Тренінг «Моделі роботи Уповноважених з дотримання стандартів та/або реагування на скарги в індивідуальних медіа»

    Координатор проектів ОБСЄ в Україні продовжує впроваджувати моделі саморегулювання в українських індивідуальних медіа та оголошує набір учасників та учасниць на тренінг «Моделі роботи Уповноважених з дотримання стандартів та/або реагування на скарги в індивідуальних медіа».


    Докладнiше
  • 29 січня 20214–5 лютого – тренінги «Журналістика рішень: як писати про реформи у час COVID-19»

    Реєстрація триватиме до 3 лютого 2021 року.


    ГО «Інтерньюз-Україна» 4–5 лютого 2021 року проведе дводенний вебінар «Журналістика рішень: як писати про реформи у час COVID-19», учасники якого дізнаються про нові підходи й тренди, а також зможуть взяти участь у конкурсі та отримати стипендію на створення матеріалу.

    Докладнiше
  • 29 січня 2021До 5 лютого – реєстрація на програму Energy Reporting and Investigation

    Центр журналістики Київської школи економіки та Dixi Group 12-13 лютого та 5-6 березня 2021 року проведуть практичний курс з енергетичної журналістики Energy Reporting and Investigation.


    Докладнiше
  • 29 січня 2021До 2 лютого – реєстрація на дистанційні тренінги з протидії дезінформації, що стосується системи охорони здоров’я

    Американський Фонд цивільних досліджень та розвитку (CRDF Global), від імені Державного департаменту США, пропонує для журналістів та медіафахівців низки країн, і зокрема України, дистанційний тренінг і веб-семінари в режимі реального часу з протидії дезінформації, яка продукується на державному рівні і стосується COVID-19 і охорони громадського здоров’я.


    Докладнiше
  • 19 листопада 202024 листопада – дискусія «Журналістика в часи пандемії: як бути корисним, цікавим та обережним одночасно?»

    Комісія з журналістської етики 24 листопада об 11:00 проведе онлайн-дискусію «Журналістика в часи пандемії: як бути корисним, цікавим та обережним одночасно?».


    Докладнiше
  • 19 листопада 2020Вебінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція» 24-25 листопада

    Академія української преси спільно з Національна спілка журналістів України (НСЖУ) за підтримки Friedrich Naumann Foundation Ukraine and Belarus запрошують на вебсемінар «Як писати історії успіху: покрокова інструкція». Вебінар відбудеться 5-6 листопада 2020 року.


    Докладнiше