This version of the page http://www.abbyy.ua/flexicapture-sdk/ (178.57.75.75) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-19. The original page over time could change.
Збирання даних із форм, рахунків-фактур, документів за допомогою пакета інструментів ABBYY SDK для збирання даних

ABBYY Expert Talks: Raise your Digital Intelligence

ABBYY FlexiCapture SDK

Необхідний інструмент для роботи з даними

Доповніть ваші застосунки для обробки документів функціями Content Intelligence

Запит на випробувальну версію Зверніться до нас

Пакет інструментів ABBYY FlexiCapture SDK дає розробникам програмного забезпечення змогу швидко створювати застосунки для вилучення вмісту з документів. Пакет інструментів FlexiCapture SDK ідеально підходить для інтеграторів, розробників і постачальників послуг, які хочуть інтегрувати ефективні функції збирання даних у свої рішення. Завдяки технології машинного навчання ABBYY та Штучного Iнтелекту кінцеві клієнти можуть обробляти більше транзакцій, працюючи швидше та з меншою кількістю помилок, покращуючи обслуговування клієнтів, зменшуючи витрати та приймаючи розумніші рішення щодо процесів.

Пакет FlexiCapture SDK як варіант постачання платформи FlexiCapture надає розробникам потужний і гнучкий набір інструментів для безперешкодної інтеграції провідних технологій збирання даних ABBYY для вдосконалення власних продуктів і послуг відповідно до потреб вертикального ринку.

Чому ABBYY FlexiCapture SDK?

Висока якість виведення даних

Завдяки використанню відзначених винагородами технологій оптичного розпізнавання символів і розширеної класифікації та застосуванню вбудованих механізмів автоматичного навчання пакет інструментів FlexiCapture SDK забезпечує надзвичайну точність даних.

Тісна інтеграція із програмами

FlexiCapture SDK дає розробникам змогу інтегрувати збирання даних у програми, а також зберігати повний контроль над обробкою документів, витягуванням даних і маршрутизацією документів.

Оптимізована автоматизована обробка документів

Пакет інструментів FlexiCapture SDK дає змогу досягти високої ефективності, надаючи повний набір технологій та інструментів для спрощеної обробки структурованих і неструктурованих форм і документів, зокрема для перевірки даних, розширеної класифікації документів, навчання на основі відгуків і експорту для обробки й архівації на сервері.

Програмування у знайомих середовищах

Інтерфейс API пакета інструментів SDK відповідає стандарту COM і може легко використовуватися в C/C++, Visual Basic, Java або будь-яких інших інструментах розробки, що підтримують компоненти COM.

Ключові характеристики

Збирання даних для всіх типів документів

ABBYY FlexiCapture SDK надає інструменти для вилучення даних із фіксованих форм і напівструктурованих документів. Усі необхідні поля даних можна швидко знайти та вилучити у відповідному форматі.

Розширена класифікація документів

Вбудована класифікація документів дає розробникам змогу створювати класифікатор із нуля, тренувати класифікатор на основі результатів перевірки та впроваджувати навчання на основі відгуків для підвищення точності результатів класифікації.

Готові рішення для обробки рахунків-фактур

Пакет інструментів FlexiCapture SDK надає готові до реалізації проекти з обробки рахунків-фактур. Дані основних полів вилучаються без необхідності додаткового конфігурування.

Навчання на основі відгуків

Пакет інструментів FlexiCapture SDK дає розробникам змогу реалізовувати навчання для процесів вилучення даних із полів і класифікації. На основі відгуків від кінцевих користувачів ця технологія значно покращує точність вилучення даних і класифікації полів.

Налаштування на основі API

Інтерфейс API платформи FlexiCapture дає розробникам змогу налаштовувати обробку з нуля без використання візуальних інструментів. Наприклад, вони можуть створити порожній проект, потім створити визначення документа, здійснювати обробку та навчати систему, або ж вони можуть створити власні інструменти для адміністрування проектів FlexiCapture.

Бібліотека зразків коду

Широкий набір зразків коду пояснює, як програмувати за допомогою цього пакета інструментів. Розділи бібліотеки містять фрагменти коду в супроводі покрокових інструкцій щодо виконання відповідного завдання. Розробники також можуть повторно використовувати зразки коду у своїх програмах.

Готові спробувати? Потрібна додаткова інформація?

Просто заповніть форму нижче — і ми вам напишемо.

Я усвідомлюю, що мою згоду можна відкликати в будь-який час, натиснувши посилання «Скасувати підписку» в будь-якому електронному листі, отриманому від ABBYY або через форму прав доступу суб’єкта даних ABBYY.

Надсилаючи цю форму, я погоджуюся на використання моєї особистої інформації для цілей, описаних у Примітці про конфіденційність.

Дякуємо за ваш інтерес до продуктів ABBYY!

Скоро ми звернемося до вас. Якщо ви хочете звернутися до офісу ABBYY у вашому регіоні, відвідайте сторінку Контакти.

З найкращими побажаннями,
Команда ABBYY