This version of the page http://3gstar.com.ua/internet-v-maf-kiosk/ (89.184.75.116) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-16. The original page over time could change.
Інтернет для кіосків та МАФів. Високошвидкісний інтернет в кожен МАФ

Бездротовий 4G / 3G інтернет і відеоспостереження для кіосків та МАФів

- Швидкість до 150 Мбіт/с
- Віддалене відеоспостереження у денний і нічний час
- Wi-Fi в радіусі 100 метрів для Вас і клієнтів
- Без прокладки кабелю

Ми встановлювали інтернет в:

МАФах
Кіосках
Торгових павільйонах
Ларьках
Торгових майданчиках

Які вигоди від інтернету і відеоспостереження в кіосках та МАФах:

Online облік і бухгалтерія;

Віддалений контроль за роботою працівників та облік цінностей за допомогою Online відеоспостереження в реальному часі;

Можливість встановити касовий апарат для передачі торгових операцій через інтернет в державні установи;

Можливість Online трансляцій;

Перегляд відео, спілкування через інтернет, передача інформації для клієнтів і працівників.

На що важливо звернути увагу при виборі інтернету і відеоспостереження в МАФ або кіоск?

Швидкість

Швидкість інтернету безпосередньо впливає на швидкість завантаження відео, можливість виконання декількох завдань одночасно; переглядати паралельно кілька камер відеоспостереження або завантажувати великі обсяги інформації.

Стабільність

Стабільність інтернет з'єднання необхідна для безперебійної роботи Вашого бізнесу. Дуже важливо мати постійний доступ до бухгалтерського обліку через інтернет, мати можливість переглянути відеокамери в будь-який час доби або знайти необхідну інформацію в інтернеті.

Мобільність

В умовах сучасного ринку важливо мати можливість швидко переїхати на нове місце при мінімальних витратах для Вашого бізнесу.

Рішення для підключення бездротового інтернету в кіоски та МАФи:

Ексклюзивне рішення від команди інженерів компанії 4GStar:

Автоматичний контроль інтернет з'єднання

Надає можливість отримувати максимальну швидкість інтернет підключення під час будь-яких навантажень.

Посилення сигналу

Ви отримаєте високу швидкість інтернет з'єднання у місцях, віддалених від базової станції.

Онлайн відеоспостереження

У будь-який момент дня і ночі ви можете контролювати роботу Вашого персоналу та переміщення товарно-матеріальних цінностей.

Резервний канал

З додатковим каналом Ви отримаєте стабільність інтернет з'єднання під час позаштатних ситуацій.

Як відбувається налаштування бездротового інтернету і відеоспостереження для кіосків та МАФів?

1. Вибір обладнання

При виборі обладнання для Вашого МАФу або кіоску інженеру необхідно повідомити адресу об'єкта і узгодити з ним важливі для Вас деталі.

2. Установка майстром

Майстер по розміщенню підготує та протестує комплект, приїде та встановить його в найліпший для Вас час. Після установки інженер по супроводу буде слідкувати за роботою обладнання протягом 30 днів безкоштовно.

3. Використання

Ви отримаєте доступ до особистого кабінету, де матимете можливість переглядати стан рахунку, відстежувати місцезнаходження корабля або переглядати Online трансляцію з камер відеоспостереження.

Що відбувається після установки?

Віддалений контроль

30 днів інженер віддалено стежить за роботою обладнання, щоб переконатися в правильності його роботи і при необхідності виконати додаткове налаштування.

Аналіз статистики

У Вас буде особистий кабінет, в якому можна дивитися витрати інтернет трафіку за обраний період і переглядати камери відеоспостереження.

Особистий інженер

За Вами буде закріплений особистий інженер, якому можна зателефонувати 7 днів на тиждень і поставити всі необхідні запитання щодо роботи інтернету.

Комплекти обладнання

Інтернет для кіосків та МАФів (стандарт)


  • Швидкість до 42 Мбіт/с
  • WiFi в радіусі 10 метрів
  • До 5 підключених пристроїв
від 2500 грн
СПРОБУВАТИ БЕЗКОШТОВНО

Інтернет для кіосків та МАФів (преміум)


  • Швидкість до 150 Мбіт/с
  • WiFi в радіусі 100 метрів
  • До 50 підключених пристроїв
  • Додаткове посилення сигналу
  • Підключення касового апарату через інтернет
від 6000 грн
СПРОБУВАТИ БЕЗКОШТОВНО

Інтернет для кіосків та МАФів (максимум) + відеоспостереження


  • Швидкість до 150 Мбіт/с
  • WiFi в радіусі 100 метрів
  • До 50 підключених пристроїв
  • Додаткове посилення сигналу
  • Підключення касового апарату через інтернет
  • Система захисту від перепадів напруги
  • Автоматична система контролю якості інтернет з'єднання
  • Відеоспостереження Online
від 12000 грн
СПРОБУВАТИ БЕЗКОШТОВНО

Як підключити інтернет для МАФів і кіосків

З комплектом Інтернет для кіосків і МАФів також встановлюють:

Сервіс TV

Сервіс TV - це система для перегляду фільмів, музики і відео-контенту - на телефоні, планшеті, ноутбуці через WiFi без використання інтернету.

Дізнатися докладніше
Відеоспостереження

Відеоспостереження в кіоску або МАФі дозволить тримати все під контролем. Дозволить оперативно реагувати на непередбачені ситуації і бути в курсі подій.

Дізнатися докладніше
Wi-Fi Bar

Користувачі при підключенні до інтернету потрапляють на вашу інтернет-сторінку. На цій сторінці Ви можете показувати їм рекламу або збирати контактну інформацію.

Дізнатися докладніше

Наші клієнти говорять про нас:

Денис Корнєєв

В мене торговий павільйон в центрі Миколаєва. При приготуванні смачної кави і десертів дуже важливо правильно і якісно виконувати рецептуру, а також вести облік витрати інгредієнтів для приготування - щоб завжди було все в наявності. Також у нас є телевізор, на якому відвідувачі дивляться кліпи і передачі. І ми надаємо безкоштовний WiFi. Раніше у нас був інтернет від сусідів і, в зв'язку з тим, що кількість користувачів в години пік і в свята зростає - інтернет пригальмовує. Інженер з компанії 4GStar порадив нам спробувати безкоштовно на 30 днів комплект бездротового інтернету зі швидкістю до 150 Мбіт /с. Користуємося інтернетом вже 3 місяці, дуже задоволені, тепер він наш власний, і швидкості достатньо для всіх відвідувачів і для наших завдань.

Борис Гриненко

Ми продаємо овочі та фрукти в торговому павільйоні на околиці Києва. У зв'язку з торгівлею ваговим товаром виникали випадки "зникнення", попросту - крадіжок. З'явилася потреба встановити систему відеоспостереження в павільйоні з можливістю запису і віддаленого перегляду. Ми очікували підключення дротового інтернету приблизно 3 місяці. Через "технічну неможливість” вирішили діяти самі. Подзвонили в компанію 4GStar, де нас дуже добре проконсультували і запропонували відразу встановити інтернет і 2 відеокамери з можливістю перегляду на телефоні і ноутбуку через інтернет. Погодившись, все ж сумнівалися: "Чи буде працювати стабільно", "Чи вистачить швидкості для 2 відеокамер". Але нам запропонували спробувати на 30 днів і в разі якщо не сподобається - повернути. Зараз ми дуже задоволені, тому що після виявлення кількох випадків з учасниками "зникнень" овочів і фруктів, за допомогою відеоспостереження, скоротили збитки. Ми поліпшили якість спілкування реалізаторів з клієнтами. Спасибі Риті і Станіславу за бездротовий інтернет з відеоспостереженням для нашого павільйону.

Максим Іванов

Успішну торгівлю аксесуарами для мобільних телефонів і портативної техніки складно уявити без безкоштовного інтернету для відвідувачів магазину. Кілька років у нас був інтернет від орендодавців, який працював "під настрій". Викликали майстра, перевірили кабелі, налаштували і переналаштували устаткування, але все це допомогло на дивно маленький термін. Було незручно спілкуватися з постачальниками, ми не могли вчасно передавати звітність в головний офіс і про можливість роздавати інтернет для відвідувачів навіть не замислювалися. Прийняли рішення шукати альтернативу. Подзвонили в компанію 4GStar, нам поставили багато запитань, потім пояснили важливі особливості, які необхідно врахувати при підборі інтернету для нас, і запропонували комплект обладнання. Ми його купили, але з умовою, що якщо протягом 30 днів нам не підійде, ми зможемо збільшити швидкість або повернути обладнання. Станіслав, спасибі Вам величезне. Ви вирішили нашу проблему і підключили нам дуже хороший інтернет. Величезне вам спасибі.

Оплата

Безготівковий розрахунок. ПДВ.
Готівковий розрахунок. Накладений платіж.

Гарантії

Гарантія на обладнання 36 місяців. Кваліфікована БЕЗКОШТОВНА технічна підтримка.

Установка

Повністю готове рішення.
Досить підключити до мережі!

м Київ, м. Університет
вул. Богдана Хмельницького 94
+38 (097) 993-03-55
+38 (050) 308-58-56
+38 (063) 485-40-03

Инженер Сергей

Подобрать интернет?

Подберите Интернет
с инженером-консультантом