This version of the page http://hrk.aero/registraciya-na-rejjs/ (185.65.247.8) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-06-15. The original page over time could change.
Реєстрація на рейс | Аеропорт Харків
  • Зустріч і супровід КУПИТИ
  • VIP обслуговування КУПИТИ
  • Доступ до Зали підвищеного комфорту КУПИТИ
  • РУC
  • УКР
  • ENG

Реєстрація на рейс

Реєстрація квитків і здача багажу на внутрішні і міжнародні рейси в аеропорту “Харків” відбувається в загальнодоступній зоні на першому поверсі в терміналі А. Номери стійок, які проводять реєстрацію на Ваш рейс, вказуються на інформаційному табло в центрі залу біля стійки “Інформація”.

Реєстрація на більшість міжнародних рейсів починається за 3 години і закінчується за 40 хвилин до вильоту.

Реєстрація на внутрішні рейси починається за 2 години і закінчується за 30 хвилин до вильоту.

Зверніть увагу, реєстрація на деякі рейси може закінчуватися за 1 годину до вильоту. Детальну інформацію про точний час початку і закінчення реєстрації Ви можете уточнити в авіакомпанії, яка виконує рейс.

Контакти авіакомпаній

На стійці реєстрації Вам видадуть посадковий талон із зазначенням місця в літаку і перевірять габарити і вагу Вашої ручної поклажі на відповідність нормам, встановленим авіакомпанією.

 

Онлайн-реєстрація на рейс

Зверніть увагу, ряд авіакомпаній дозволяють проходити онлайн-реєстрацію на рейси, що виконуються з аеропорту “Харків”. Після проходження онлайн-реєстрації на сайті авіакомпанії Ви зможете вибрати місце і роздрукувати посадковий талон до приїзду в аеропорт.

У разі, якщо Ви не зможете роздрукувати посадковий талон самостійно, це можна буде зробити в аеропорту на стійці реєстрації.

Якщо Ви пройшли онлайн-реєстрацію на рейс, роздрукували посадковий талон до приїзду в аеропорт і подорожуєте тільки з ручною поклажею, після входу в термінал Ви можете пройти відразу на проходження контролю, минаючи стійки реєстрації.

Нижче розташований список авіакомпаній, які дозволяють проходження онлайн-реєстрації на рейси з аеропорту “Харків”. Для проходження онлайн-реєстрації приготуйте маршрут-квитанцію з номером квитка, бронювання, ім’ям та прізвищем пасажира.

Atlasglobal – за 48 годин до відльоту – перейти до онлайн-реєстрації

LOT – за 24 годин до відльоту – перейти до онлайн-реєстрації

МАУ – за 48 годин до відльоту – перейти до онлайн-реєстрації

Зверніть увагу, 1 жовтня 2017 року авіакомпанія МАУ починає стягувати плату в еквіваленті 10 євро за надання посадкового талона на стійці реєстрації в аеропорту з пасажирів, що вилітають внутрішніми і міжнародними регулярними рейсами з аеропорту Харків. Щоб не платити цей збір, необхідно зареєструватися онлайн на сайті МАУ і роздрукувати наданий системою посадковий талон або зберегти його на мобільному пристрої.

Pegasus Airlines – за 72 години до відльоту – перейти до онлайн-реєстрації

Wizz Air – за 30 днів до вильоту в разі, якщо квиток включає послугу вибору місця. Якщо пасажир не оплатив вибір місця, онлайн-реєстрація відкривається за 48 годин до вильоту. – перейти до онлайн-реєстрації

Зверніть увагу, Wizz Air застосовує збір до пасажирів, які реєструються в аеропорту. Розмір збору складає до 30 євро.

Реєстрація на деякі рейси може закінчуватися за 1 годину до вильоту

Щоб зекономити час в аеропорту, скористайтеся онлайн реєстрацією на рейс.

Дизайн и поддержка