1. Головна
  2. Карта вболiвальника

 




Політика конфіденційності

Будемо раді Вас
проконсультувати





 
 

*Обов'язкові поля

Надсилаючи повідомлення, Ви автоматично надаєте згоду на використання особистих даних

НОВИНИ ТА АКЦІЇ

  

«Картка вболівальника»: першочергове право придбання квитків на матч Україна – Хорватія та знижка 5%

 

Зовсім скоро стартує продаж квитків на матч кваліфікації Чемпіонату світу ФІФА 2018 між національними збірними командами з футболу України та Хорватії, що відбудеться 9 жовтня о 21:45 у м. Київ на НСК «Олімпійський».

Власники «Картки вболівальника» від УКРГАЗБАНКУ зможуть скористатися своїми перевагами у придбанні квитків на цей матч.

Вже від сьогодні кожен, хто має «Картку вболівальника», може в першочерговому порядку придбати квитки на сайті ticketsbox.com, тоді як у вільний продаж вони надійдуть лише з наступного тижня. Крім того, усім власникам «Картки вболівальника» гарантовано надається 5% знижки на квитки.

Для придбання квитків власникам «Картки вболівальника» достатньо перейти за посиланням і виконати кілька простих дій:

  • натиснути на кнопку «КУПИТИ КВИТОК», і у новому вікні, що з’явиться, обрати опцію «Авторизація»;
  • ввести електронну адресу, яку було вказано при оформленні картки та натиснути кнопку «Відновлення паролю»;
  • після того, як на електронну адресу надійде пароль – ввести його та здійснити процедуру придбання.

Знижку 5% буде зроблено автоматично при переході на оплату.

«Картка вболівальника» від УКРГАЗБАНКУ – це унікальний банківський продукт для усіх прихильників футболу, який надає своїм власникам цілу низку переваг та привілеїв під час та після відвідування матчів національної збірної команди України з футболу. «Картка вболівальника» випускається на базі MasterCard World Debit з безконтактним чипом, має преміальний тематичний дизайн та індивідуальну упаковку з футбольною тематикою. Оформити «Картку вболівальника» можна у будь-якому відділенні УКРГАЗБАНКУ.

Власники «Картки вболівальника» можуть придбати квиток на матч Україна – Туреччина раніше за всіх та зі знижкою 5%

 

Власники «Картки вболівальника» від УКРГАЗБАНКУ отримають першочергове право придбання квитків та знижку 5% на футбольний матч Україна – Туреччина, що відбудеться 2 вересня у Харкові.

Клієнти УКРГАЗБАНКУ, які оформили «Картку вболівальника», зможуть придбати квитки вже починаючи з понеділка, 7 серпня, тоді як у вільний продаж вони надійдуть дещо пізніше. Крім того, усім власникам «Картки вболівальника» гарантовано надається 5% знижки на квитки.

Щоб скористатися правом першочергового придбання квитків на матч Україна – Туреччина та отримати знижку 5%, власнику «Картки вболівальника» потрібно скористатися послугами інтернет-порталу ticketsbox.com. Щоб придбати квиток, власнику «Картки вболівальника» потрібно буде натиснути на афішу і у новому вікні зареєструватись або для зареєстрованих користувачів ввести адресу електронної пошти, яку він вказував при оформленні картки. Знижку 5% буде зроблено автоматично при переході на оплату.

«Картка вболівальника» від УКРГАЗБАНКУ – це унікальний банківський продукт для всіх любителів футболу України, який надає своїм власникам цілу низку переваг та привілеїв  під час та після відвідування матчів Національної збірної команди України з футболу. «Картка вболівальника» випускається на базі MasterCard World Debit з безконтактним чипом, має преміальний тематичний дизайн та індивідуальну упаковку з футбольною тематикою. Оформити «Картку вболівальника» можна у будь-якому відділенні УКРГАЗБАНКУ.

Вболіваймо за нашу збірну разом!

УВАГА! Правила проходження на стадіон на матч збірних команд України та Туреччини

 

ДО УВАГИ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ!

 

Зважаючи на постанову Кабінету міністрів України № 92 від 18 лютого 2016 року, з серпня 2016 року Службою безпеки України на території Харківської області встановлено рівень терористичної загрози «жовтий» (імовірна загроза). Такий рівень терористичної загрози, з-поміж іншого, передбачає посилення охорони та перепускного режиму на об’єктах терористичних посягань. До того ж, на підставі отриманого листа від Національної поліції України, щодо вжиття додаткових заходів безпеки під час проведення матчу кваліфікаційного турніру Кубку Світу ФІФА 2018 між національними збірними командами з футболу України та Туреччини 2 вересня 2017 року у місті Харків на стадіоні ОСК «Металіст», Федерацією футболу України затверджена наступна процедура входу на стадіон).

ВХІД НА СТАДІОН

УВАГА! Вхід на стадіон розпочнеться з 19:45. Тож, зважаючи на ускладнену процедуру контролю, просимо гостей приходити на стадіон завчасно.

  • Потрапити на стадіон можна лиже пред’явивши один з наступних документів:
  • паспорт громадянина України або іншої країни;
  • закордонний паспорт України або іншої країни;
  • свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) – копія;
  • посвідчення водія;
  • іменну банківську картку з фотографією;
  • інший документ, що посвідчує особу у відповідності до ЗУ «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».

Відповідальні служби стадіону будуть проводити звірку ПІБ на квитку з ПІБ в одному з зазначених вище документів. Тож потрапити на стадіон може лише особа, дані якої на квитку збігаються з даними в документах.

Передавати квитки будь-яким чином іншим особам заборонено.

Квитки обміну та поверненню не підлягають.

При втраті або пошкодженні квитка дублікат не видається.

 

Презентація Картки вболівальника від УКРГАЗБАНКУ на НСК "Олімпійський"​