+380 (44) 303 9100   
 Головна

Карта покриття

Карта покриття

ДП "Телегруп Україна" є провідною українською телекомунікаційною компанією, яка надає сучасні телекомунікаційні послуги в Києві та Київській області: кабельне, цифрове, HD інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, телефонія, послуги з підключення до систем безпеки, відеоспостереження та системи "Розумний Дім ". Один з ключів нашого успіху - надання якісного і стабільного зв'язку на максимально можливій території. Розширюючи межі покриття, ми відкриваємо для своїх потенційних користувачів доступ до найкращих джерел інформації, розваг і комунікацій. Ми прагнемо до того, щоб наші послуги стали доступні кожному клієнту.

Карта покриття наших послуг - це наочний спосіб швидко знайти послуги нашої компанії, що знаходяться у Вашому районі, вулиці, будинку або поблизу. Якщо ви хочете скористатися нашими послугами і ще не є нашим абонентом, якщо Ви проживаєте в Києві або Київській області і карта покриття наших послуг захоплює ваш район, не зволікайте і замовляйте! З кожним днем ​​ми все більше розширюємо зону покриття і інвестуємо в розвиток комунікаційної інфраструктури для підвищення швидкості передачі даних. Замовити високошвидкісний Інтернет, кабельне або цифрове телебачення, системи безпеки, спостереження і систему "Розумний Дім" від компанії "Телегруп Україна" відтепер стало набагато простіше і швидше!

Увага! Звертаємо увагу, що карта покриття наших послуг отримана в результаті комп'ютерного моделювання. Вона лише відображає загальну модель зони покриття, і не є гарантією наявності послуги для конкретної географічної точки.

Залиште Вашу заявку на нашому сайті або зв'яжіться з менеджерами компанії «Телегруп Україна» по телефону, і ми миттєво відгукнемося на Ваш запит!

Scroll