This version of the page http://nsj.gov.ua/ua/training/programi-odesa/ (193.111.1.19) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-17. The original page over time could change.
програми підготовки суддів РВ Одеса
Національна школа суддів України

програми підготовки суддів РВ Одеса

21 травня 2021 р. Програма на тему: “Практичні аспекти розмежування різновидів множинності злочинів – повторність, сукупність та рецидив злочинів”
23 квітня 2021 р. Всеукраїнський семінар для суддів господарських судів “Корпоративні спори: захист корпоративних прав та інтересів у суді” організованого спільно з ГО “Асоціація суддів господарських судів України”
16 квітня 2021 р. Програма всеукраїнського семінару на тему: ”Стандарти доказування в податкових спорах”
8 квітня 2021 р. ПРОГРАМА семінару-практикуму “Психологічні особливості ефективного спілкування та вирішення конфліктів у професійній діяльності суддів”
5 – 9 квітня 2021 р. ПРОГРАМА тренінгу на тему: “Актуальні питання розгляду сімейних справ” в межах тижневої підготовки суддів місцевих загальних судів (цивільна спеціалізація)
5 – 9 квітня 2021 р. ПРОГРАМА підготовки для підтримання кваліфікації суддів місцевих загальних судів (цивільна спеціалізація)
2 квітня 2021 р. ПРОГРАМА семінару для суддів місцевих загальних судів “Фінансові, економічні та бухгалтерські питання в судовому розгляді”
19 березня 2021 р. Програма на тему: “Стресостійкість та техніки подолання стресу в суддівській діяльності”
12 березня 2021 р. Програма на тему: “Гарантії права на справедливий суд за статтею 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод: застосування та дотримання за практикою Європейського суду з прав людини”
3 березня 2021 р. Програма на тему: “Психологічні особливості ефективного спілкування та вирішення конфліктів у професійній діяльності суддів”
1 – 5 березня 2021 р. Програма підготовки для підтримання кваліфікації суддів окружних адміністративних судів
24 лютого 2021р. Програма всеукраїнського семінару для суддів місцевих загальних судів “Звільнення від покарання та його відбування: практика застосування”
19 лютого 2021 р. Cемінар для суддів апеляційних та місцевих загальних судів “Кіберзлочинність та електронні докази в кримінальному судочинстві”
12 лютого 2021 р. Програма на тему:”Психологічна експертиза: сучасні умови, особливості, практика”
5 лютого 2021 р. Програма на тему: ”Застосування антикорупційного законодавства. Розгляд справ про кримінальні та адміністративні правопорушення пов’язані з корупцією”
ПРОГРАМА семінару для суддів місцевих загальних судів “Практичні аспекти розмежування різновидів множинності кримінальних правопорушень – повторність, сукупність та рецидив кримінальних правопорушень”