Шановні відпочиваючі, гості “Квітки полонини” !

Раді повідомити, що з 11 квітня 2021 року Закарпаття у “жовтій” зоні епіднебезпеки!!! Укрзалізниця відновила повноцінне курсування поїздів далекого сполучення до Закарпатської області! Перелік та розклад руху поїздів – за посиланням: https://bit.ly/2RqjWAA  або на офіційному сайті Укрзалізниці https://www.uz.gov.ua/.  
На період карантину в санаторії і надалі вживаються всі необхідні  протиепідемічні заходи.  < натисніть тут

Діє за унікальними сучасними методиками лікувальна ПРОГРАМА « РЕАБІЛІТАЦІЯ ПІСЛЯ COVID». < натисніть тут

 ПОСЕЛЕННЯ В САНАТОРІЙ «КВІТКА ПОЛОНИНИ» здійснюється за обов’язкової умови проведення швидкого тесту CITO TEST COVID-19 Ag, який виявляє антигени коронавірусу на рівні ПРЛ-діагностики  в лабораторії санаторію  (не входить у вартість санаторно-курортної путівки, вартість тесту – 450 грн. Оплата здійснюється  по приїзду на рецепції санаторію ). 

За необхідності проводимо ПРЛ-діагностику коронавірусної інфекції.  Комплекс серологічних маркерів коронавірусної інфекції (COVID-19)   (метод ІФА)- комплекс маркерів, які свідчать про перенесену хворобу COVID-19 (наявність імунітету до COVID-19). З цінами можна ознайомитися за посиланням  https://kvitkapolonyny.com/tsiny-na-medychni-posluhy/ < натисніть тут 

У «Квітці полонини» забезпечені всі умови для уникнення інфікування, майже унеможливлений ризик зараження інфекцією, принаймні – у порівнянні з великим містом.

Відвідування оздоровниці сторонніми особами  обмежено і контролюється. Персонал оздоровниці щодня ретельно оглядається лікарем, регулярно здійснюється температурний скринінг.

У «Квітці полонини» велика паркова територія (до 15 га), навколо – заліснені гори. Діють два спальні корпуси, дві їдальні, а тому немає скупчень людей, соціальної дистанції дотримуватися легко. Графік процедур розроблено таким чином, аби не було скупчень людей і у лікувальному корпусі. У басейні також обмежено одночасне перебування плавальників.

У межах курорту для відпочиваючих діють кілька магазинів,  а тому немає необхідності зайвий раз користуватися пасажирським транспортом.

Тут Вам завжди прийдуть на допомогу надійні вузько- та багатопрофільні спеціалісти-медики.

І не забувайте, що весна на Закарпатті – унікальна і цілюща. «Квітка полонини» – місце, де лікує природа. Розкішне весняне пишноцвіття санаторного дендропарку, тиша, спокій та кришталево чисте гірське повітря з неперевершеним п’янким хвойно-квітковим ароматом – стануть для Вас ліками від усіх недуг, наповнять енергією та життєдайною силою на увесь рік.

"Травнева акція", АКЦІЯ «2 дні у подарунок», АКЦІЯ "Червень -15%", АКЦІЯ "басейн для відпочиваючих БЕЗКОШТОВНО"! Детально у розділі "акції" та за тел: (03133) 3-23-16, 32339, 050 9630695.

10 принад і причин

які спонукають відвідати санаторій “Квітка полонини” ТОВ “Сузіря” – визнаного лідера в санаторно-курортній галузі України, багаторазового лауреата престижних міжнародних рейтингів.

У “Квітці полонини” – найкраще від карпатської природи і найдієвіше від сучасної медицини, якісний європейський рівень комфорту і сервісу.

ДЕТАЛЬНІШЕ
ГАНИНЕЦЬ ПАВЛО ПАВЛОВИЧ
Генеральний директор ТОВ “Сузір’я”    (санаторій “Квітка полонини”), заслужений лікар України

АКЦІЇ ДО -30%

та

ГНУЧКА СИСТЕМА ЗНИЖОК 

ДЕТАЛЬНІШЕ

Приєднуйтеся до нашої сторінки у Facebook

ДЕТАЛЬНІШЕ

“Квітка полонини” ТОВ “Сузір’я”- єдиний санаторій, який пройшов міжнародну сертифікацію та підтвердив європейські стандарти надання послуг.

ПРОЖИВАННЯ