This version of the page http://vn.20minut.ua/Pogoda (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-10. The original page over time could change.
Погодні новини у Вінниці, погода на сьогодні, погода на тиждень - 20 хвилин Вінниця

Погода

Синоптик розповів, коли в Україну прийде спека +27 градусів

Погода в Україні стане по-справжньому літньою вже з 12 травня. Синоптики прогнозують підвищення температури до +27 градусів.

Ще будуть заморозки. Синоптики засмутили прогнозом погоди на вихідні

В Україні вирує сильний та холодний вітер. Він залишиться і на вихідні. Також на вікенд очікуються заморозки та грози. Тож одягайтеся тепліше та прихопіть з собою парасолю.

Тримайтесь подалі старих дерев. На Вінниччині прогнозують сильні пориви вітру

ДСНС та Укргідрометцентр попереджають про погіршення погодних умов на більшій території країни. Вінниччина також у переліку.

Холодно по усій Європі, а в Німеччині навіть сніжить. Коли покращиться погода?

Україна, як і інші країни Європи, поринула знову у холодну погоду. Місцями пройшов дрібний дощ. Від завтра ситуація ще раз зміниться не у кращу сторону — додадуться грози. Коли нарешті прийде справжнє травневе тепло?

До України прийшов холодний фронт з сильним вітром та дощами

На вулиці, якщо порівнювати з вчорашнім днем, сильно похолодало. Погіршує ситуацію рвучкий холодний вітер.

Синоптик розповіла, коли в Україні потеплішає до +27 градусів

Погода в Україні черговий раз раптово змінюється. До нас прийде похолодання, яке супроводжуватимуть опади та пориви вітру. Такий прогноз може вас засмутити. Тому ділимося також гарною новиною — стало відомо коли у нас потепліє до +27 градусів.

Синоптики розповіли, коли відступлять заморозки та прийдуть опади

В Україні різко зміниться погода на цьому тижні. Синоптики назвали дату та встигли, як обрадувати, так і засмутити.

До України прийдуть заморозки. Кому варто до них приготуватися?

Погодна ситуація залишається нестабільною. То раптове потепління, то чергова порція похолодання. Синоптики попереджають нині про заморозки. Але огорнуть вони не всю країну.

Холодно та вітряно, але це ще не мінімум. Прогноз погоди на тиждень

На Вінниччині похолодало. На заміну вчорашнім +24 прийшли скромні +14. Та і їх збиває рвучкий холодний вітер.

На Великдень Україну накриє дощами і грозами, але потеплішає до +24

В Україні на вихідних, 1-2 травня, очікується потепління температури повітря. При цьому на всій території країни прогнозують дощі з грозами.

Свіжий випуск

№ 18 від 5 травня 2021

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up