This version of the page http://hotels.tickets.ua/uk (172.67.153.151) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-05-02. The original page over time could change.
Бронювання готелів онлайн. Номери в готелях від 500₴ / Tickets.ua

Бронювання номера/кімнати у готелі

  • Авіаквитки
  • Залізничні квитки
  • Автобуси
  • Готелі
  • Страхування
  • Авіа + Готель
  • Потяги Європи
  • Оренда авто
Loading form...
Loading form...
Loading form...
Loading form...
OTP TICKETS TRAVEL CARD! Подорожі зі знижкою до 99%

Переваги Tickets.ua

Все для комфортної подорожі

На нашому сайті ви можете купити квитки на літак і замовити інші туристичні сервіси для комфортної подорожі. Вам доступні: квитки на поїзд і автобус, готелі, оренда автомобіля, туристичне страхування. Забронюйте все необхідне для поїздки на одному сайті!

Служба турботи про клієнтів

Як оплатити квиток на літак? Який квиток купити для дитини? Де внести дані про візу? Чи можна поміняти дати вильоту? Як оформити додатковий багаж? Оператори нашої служби підтримки знають відповіді на всі питання про перельоти. Ми супроводжуємо ваші замовлення в режимі 24/7/365, російською, українською та англійською мовами. Завжди допоможемо забронювати, оплатити або внести зміни до квитка швидко і просто!

Бонуси та знижки

За покупку авіаквитків на нашому сайті ви отримаєте бонуси – 1% від суми замовлення. Накопичивши достатню кількість балів, можна оплатити ними квитки на літак під час наступних покупок. Максимальна знижка, яку можна отримати завдяки бонусній програмі, – 50%. Отримуйте бонуси та заощаджуйте!

Дешеві квитки на літак

Чому варто вибрати саме Tickets.ua для покупки авіаквитків? Співпраця з 750 компаніями-перевізниками дозволяє нам формувати гнучкі тарифи і пропонувати нашим клієнтам найкращі умови. Тому на нашому сайті велику кількість напрямків за оптимальною вартістю. Пошукова система оперативно обробляє ваші запити і видає всі доступні варіанти. Ви можете скористатися фільтрами і впорядкувати пропозиції за перевізниками, часом вильоту та іншими параметрами. Порівнюйте ціни - вибирайте найкращу!

Рейтинг авіакомпаній

Після кожного перельоту ми просимо наших клієнтів залишити відгук про перевізника та бортове обслуговування. Таким чином на сайті формується Перший незалежний рейтинг авіакомпаній. Пасажири оцінюють плюси та мінуси поїздки, допомагаючи тим самим іншим покупцям зробити правильний вибір авіаперевізника. Скористайтеся рейтингом, вивчіть оцінки та подорожуйте світом з найкращими!

Динаміка цін на авіаперельоти

У нас завжди можна купити квитки на літак за оптимальною вартістю, особливо якщо дата поїздки для вас не принципова. Наш сервіс динаміки цін визначить найкращий час для покупки, а також підкаже коли високий і низький сезон для подорожей за тими чи іншими маршрутами. Для цього необхідно вказати напрямок і вибрати, за скільки місяців аналізувати дані. Плануйте свій маршрут, а ми допоможемо максимально заощадити на квитках.

Для готельєрів

Збільшуйте можливості для свого готелю - приєднуйтеся до нашого сервісу!

Додати готель

Популярні запитання

Як забронювати готельний номер?
Як оплатити готельний номер?
Чи можливо внести зміни до створеного замовлення?
Як анулювати створене замовлення?
усі теми
Icons/Schedule Created with Sketch. ico_route Created with Sketch. Created with sketchtool.