Apple

iPhone
iPad
MacBook
Apple Watch
AirPods
AppleTV
iMac
Mac Mini
Пошукові брелки і GPS-трекери
Pro Display XDR
Аксесуари для для iPhone
Аксесуари для iPad
Аксесуари для MacBook
Аксесуари для Apple Watch
iPencil
Адаптери
Зарядні пристрої
Портативні батареї
Кабелі
Підставки для Монітора
Миші
Клавіатури
Аксесуари для AirTag

Товари бренду Apple

Apple iPhone 11 64Gb Black (MHDA3) Slim Box
-8%
24 299
22 299 грн
Кешбек х2 222 ₴
Apple iPhone SE 2020 64Gb Black (MHGP3) Slim Box
-12%
16 599
14 599 грн
Кешбек х2 145 ₴
Apple iPhone Xr 128Gb Black (MH7L3) Slim Box
-9%
22 199
20 199 грн
Кешбек х2 201 ₴
Apple iPhone 11 64Gb Red (MWLV2)
-8%
24 299
22 299 грн
Apple iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue (MGMN3)
-8%
41 299
37 799 грн
Кешбек х2 377 ₴
Apple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue (MGDF3)
-7%
48 499
44 999 грн
Кешбек х2 449 ₴

Знижки на популярні товари бренду

Apple iPhone 11 64Gb Black (MHDA3) Slim Box
-8%
24 299
22 299 грн
Кешбек х2 222 ₴
Apple iPhone SE 2020 64Gb Black (MHGP3) Slim Box
-12%
16 599
14 599 грн
Кешбек х2 145 ₴
Apple iPhone Xr 128Gb Black (MH7L3) Slim Box
-9%
22 199
20 199 грн
Кешбек х2 201 ₴
Apple iPhone 11 64Gb Red (MWLV2)
-8%
24 299
22 299 грн
Apple iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue (MGMN3)
-8%
41 299
37 799 грн
Кешбек х2 377 ₴
Apple iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue (MGDF3)
-7%
48 499
44 999 грн
Кешбек х2 449 ₴

Дивіться також

  • Бренд Apple: завжди попереду

    Кожен новий продукт цієї компанії задає тенденції в усьому технічному світі та збирає величезні черги в магазинах Apple вже у перший день продажів. Купивши їх гаджет в перший раз, ви станете фанатом та обов'язково захочете повторити.

  • Чому бренд Епл "культовий"?

    Історія про збирання Macintosh в гаражі знайома всім. Стів Джобс та Стівен Возняк стали піонерами в сфері IT, і з тих пір постійне зростання потужності, розвиток і розробка принципово нових технологій – така ж характерна риса бренду Apple, як і логотип. Обов'язкова фішка кожної презентації – представити світу щось нове і зробити це максимально ефектно. У бренду багато своїх патентів, які вони вдосконалюють з року в рік і застосовують у виробництві гаджетів на ряду з партнерськими:

    • Apple Ax – потужні процесори на мобільних пристроях (iPhone, iPad, iPod), на комп'ютерах – процесори Intel Core. Смартфон, здатний виконувати більше трильйона операцій в секунду – звичайна справа для Епл;
    • Retina – дисплеї з високою кількістю пікселів і широким оглядом. Завжди висока чутливість, миттєва і плавна реакція;
    • iOS – операційна система, яка закохує в себе з першого погляду. Управління інтуїтивне, кожна нова версія – простіша й функціональніша. Є варіанти системи, адаптовані для власних планшетів, годинників і лептопів;
    • AppStore, iTunes і сотні тисяч додатків, які зроблять ваше життя легше, дозвілля – яскравіше, а бізнес – продуктивніше;
    • Siri (Speech Interpretation and Recognition Interface) – голосовий помічник на продуктах Apple, за допомогою якого можна робити пошукові питання, керувати девайсом. "Вона" розмовляє 21 мовою.
  • Техніка Apple, яка відкриє новий рівень комфорту

    Це вже своєрідний набір, який допоможе в роботі та повсякденному житті, подбає про ваше здоров'я, підвищить продуктивність і зробить вирішення дрібних побутових питань миттєвим.

  • Apple iPhone

    Розробка, що стала переломною в історії бренду Епл. Перша успішна модель, яка сподобалася масам, вийшла в 2008 році. З кожним роком нову презентацію очікують з великим трепетом, саме смартфон підніс компанію до рівня культової.

    Зараз це "космічний корабель" в вашій кишені. З айфоном можна грати в "важкі" ігри, монтувати ролики на професійному рівні, знімати відео з роздільною здатністю 4к, робити фото на камеру з 3 модулів і зберігати інформацію у власному сховищі на 512

  • AirPods від Епл

    Спочатку це були стандартні навушники EarPods з міцним дротом та гідним звуком, але потім вийшли AirPods. Бездротові, з портативним зарядним кейсом, – це вже не просто девайс для зв'язку і прослуховування музики, а елемент стилю. Мініатюрні, в білому кольорі, вони виглядають як прикраса, яке однаково підходить і чоловікам, і жінкам, поєднується з діловим костюмом і look-ом для суботньої пробіжки.

    True Wireless Stereo (TWS) - це:

    • 0 дротів, з'єднання за допомогою Bluetooth, ефективна робота на відстані до 10 м від телефону або лептопа;
    • автоматичне включення й вимкнення;
    • 5 годин автономної роботи;
    • Сірі завжди на зв'язку;
    • зарядка кейсу через Lightning – фірмовий кабель;
    • зовнішній шум можна "увімкнути/вимкнути".
  • Apple Watch

    Уже такі ж саме культові, як і айфон. Стежити за станом організму, займатися спортом та планувати свій день з ними ще зручніше. Смарт-годинник легко синхронізується з іншою технікою Apple. Моніторити динаміку калорій, рухової активності і серцевого ритму зручніше з екрану смартфона або Мака. З їх допомогою можна качати пристосунки з App Store, сплачувати покупки через Apple Pay, здійснювати дзвінки і слухати музику в AirPods.

    Годинник показує час постійно і ніколи не "спить", дизайн циферблата і ремінець можна змінювати на свій розсуд. У девайс вбудований компас, висотомір, GPS навігатор, датчик зовнішньої освітленості та крокомір. Розмір вбудованої пам'яті годинника – 32 Гб, це більше 5000 треків у наручному годиннику.

    Вони попереджають, якщо рівень шуму став небезпечний для вашого слуху, пульс занадто високий або низький, допомагають відслідковувати навіть менструальний цикл. З Apple Watch легко вести статистику спортивних досягнень і любителям, і професійним спортсменам, своїми результатами можна ділитися з друзями. При таких можливостях ціна смарт годинника від Apple відходить на другий план.

  • MacBook або Mac Mini

    Потужність нової версії 2020 року зросла в порівнянні з попередником в 2 рази (для техніки Епл таке зростання потужності не дивне). Є модифікації з об'ємом вбудованої пам'яті до 2 Тб. Найскладніші програми для монтажу, моделювання, коду і онлайн ігри "літають" з такими технічними параметрами як у Mac.

    Розробники вдосконалюють все, навіть клавіатуру. На нових моделях вона майже безшумна, має приємний короткий, але відчутний хід. Яскравість екрана регулюється автоматично відповідно до зовнішньої освітленості, дисплей Retina захищений стійким до подряпин склом.

    Технічні параметри – головна, але не єдина перевага гаджетів Apple. Нові Mac Mini виготовляються виключно з переробленого металу. Усвідомлене споживання і турбота про навколишнє середовище – тренд, який бренд бере на озброєння і сам активно просуває.

  • iPad – потужність комп'ютера в планшеті

    Пристрій з вагою середнього підручника, товщиною менше 1-го сантиметра і цілим терабайтом оперативної пам'яті всередині! Дисплей, який заощаджує електроенергію, автономність – 10 годин без підзарядки, а в новій версії iPad Pro є сканер LIDAR. Він зробить роботу з додатками доповненої реальності ще більш ефективною. Це розробка NASA, яку ви можете застосовувати в повсякденному житті, завдяки Apple.

    Користуватися технікою Apple ще зручніше, якщо купити до неї фірмову периферію. Повністю оцінити можливості iPad можна за допомогою клавіатури з магнітним кріпленням і шарніром та iPencil. Клавіатура виконує функцію чохла, а з "олівцем" можна робити записи на планшеті вручну, штучний інтелект миттєво інтерпретує письмо в друкований шрифт.

  • 5 причин купити техніку Apple в Цитрусі:

    5 причин купити техніку Apple в Цитрусі:

    • кешбек, накопичувальні знижки та акції. Навіть на ТАКИЙ покупці можна заощадити з нами;
    • гарантія та сервіс дуже заспокоюють нерви;
    • тільки офіційна інформація про товар, найдокладніші описи та огляди, відгуки реальних покупців і консультанти, які завжди на зв'язку;
    • можна обрати зручний варіант оплати: готівкою при отриманні, картою онлайн або в кредит з фіксованим щомісячним внеском;
    • доставка – по Україні за 1-3 дні, а в Одесі та Києві – кур'єром безкоштовно!

Питання, які часто задають про бренд Apple

  • 💯 Чи офіційна техніка в Цитрус❓

  • 🍏 Які гаджети Apple можна придбати у Цитрус❓

  • 📢 Яка гарантія на продукцію бренда Apple❓

  • 💰 Чи можливо оформити кредит/оплату частинами❓