This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/telefoniya/ (51.137.31.218) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-29. The original page over time could change.
Домашній телефон
область
район
населенний пункт
  • Інше місто
Ви знаходитесь у м. Київ
м. Київ
Змінити місто
м. Київ

Телефонiя

Виникли труднощі?

Домашній телефон

Домашній телефон – це класика зв’язку, яка підійде будь-якій родині.

Різноманітні тарифні плани Укртелеком дозволяють використовувати нетарифіковані хвилини для дзвінків на мобільні та стаціонарні номери по всій території України. Обирайте найвигідніший тариф та підключайте домашній телефон!

Для заміни тарифного плану на «Домашній Безлімітний» або «Домашній Базовий» зателефонуйте з Вашого домашнього телефону за номером 0 800 506 003 та зареєструйте заявку без черги.

Тарифи для: 
  • Місто та райцентри
    Місто
  • Село/селище міського типу
    Село
ПІДКЛЮЧЕННЯ ТЕЛЕФОНУ

Для подання заяви на підключення домашнього телефону оберіть тарифний план та натисніть на кнопку «ПІДКЛЮЧИТИ» або зверніться до Центру обслуговування абонентів Укртелеком у вашому місті.

Заява приймається від фізичної особи, яка зареєстрована чи проживає за адресою підключення.

Необхідні документи для подання заяви:

  • паспорт громадянина України;
  • ідентифікаційний код фізичної особи — платника податків;
  • документ, що підтверджує наявність пільг (у разі потреби).

Тарифи на встановлення та перевстановлення телефону для абонентів (фізичних осіб) місцевої телефонної ПАТ «Укртелеком»

ПОСЛУГА ТАРИФ, ГРН. З ПДВ (ОДНОРАЗОВО)
Встановлення основного телефонного апарата, підключеного до окремої лінії за технологіями проводового зв’язку, SIP, CDMA, DECТ та за технологією конвергенції мереж 84,00
Встановлення основного телефонного апарата, підключеного до окремої лінії за технологіями проводового зв’язку, SIP, CDMA, DECТ та за технологією конвергенції мереж терміном дії не більше трьох місяців 27,97
Встановлення основного телефонного апарата, підключеного до окремої лінії за технологіями проводового зв’язку, SIP, CDMA, DECТ та за технологією конвергенції мереж у нежитлових приміщеннях, право власності на які мають фізичні особи 2 120,00
Встановлення основного телефонного апарата, підключеного до окремої лінії за технологіями проводового зв’язку, SIP, CDMA, DECТ та за технологією конвергенції мереж терміном дії не більше трьох місяців, у нежитлових приміщеннях, право власності на які мають фізичні особи 2 54,70
Перевстановлення основного телефонного апарата на іншу адресу: 3
    в одному будинку 72,00
    в інший будинок 84,00
  1. Тарифи діють з 01.11.2018.
  2. У нежитлових приміщеннях, право власності на які мають фізичні особи, застосовуються тарифи, як для юридичних осіб.
  3. Перевстановлення на іншу адресу телефонного апарата, підключеного за спареною схемою до однієї абонентської лінії, телефонного апарата односторонньої дії, паралельного або вечірнього телефону можливе тільки з одночасною зміною способу підключення телефону на окрему лінію.
  4. Послуги надаються за наявності технічної можливості.
  5. Тарифи відповідають діючим Граничним тарифам на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.
Додаткові послуги фіксованого телефонного зв’язку

Номер

статті

Назва послуги

Норма оплатиТариф,
грн.,
з ПДВ

1.

Додаткові послуги місцевого телефонного зв`язку

1.1.

Включення телефону, який було відключено (знято) за заявою абонента або за дебіторську заборгованість після припинення надання послуг місцевого телефонного зв’язку

Примітки:

1. Включення кінцевого обладнання (телефону) відбувається за умови наявності технічної можливості та повної оплати існуючої дебіторської заборгованості, а також за умови внесення авансу за користування послугами відповідно до умов договору.

2. Включення кінцевого обладнання (телефону) здійснюється тільки на окрему абонентську лінію, при цьому телефонний номер може бути змінений.

3. Включення кінцевого обладнання (телефону) здійснюється на існуючий у абонента особовий рахунок.

4. Термін, упродовж якого можна відновити включення телефону – 1 рік, після припинення надання послуг

5. Послуга надається не частіше, ніж один раз на рік.

одноразово

5,00

1.2.

Бронювання номера телефону та лінії у магістральному і розподільчому кабелі 

Примітки:

1. Послуга з бронювання номера телефону та лінії у магістральному і розподільчому кабелі у разі припинення надання послуг місцевого телефонного зв’язку з ініціативи абонента або ПАТ «Укртелеком» надається протягом трьох років при наявності коштів на особовому рахунку абонента (авансу). 

2. Плата за послугу не нараховується за перші 3 місяці бронювання номера телефону та лінії у магістральному і розподільчому кабелі після припинення надання послуг місцевого телефонного зв’язку. 

3. Якщо залишок коштів на особовому рахунку абонента не перевищує абонентну плату за бронювання, яка встановлена відповідно до Граничних тарифів, то в такий місяць, плата за бронювання дорівнює залишку коштів на особовому рахунку абонента.

4. Вартість нараховується відповідно до діючих Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

за місяць

71,65

1.3.

Переоформлення договору на користування телефоном за письмовою згодою сторін, незалежно від причини переоформлення

одноразово,

за кожний телефон

5,00

1.4.

Переоформлення договору на користування телефоном на члена сім’ї або на співвласника чи власника квартири в разі настання смерті абонента

одноразово,

за кожний телефон

5,00

1.5.

Заміна номера телефону за заявою абонента

одноразово

40,00

1.6.

Заміна категорії автоматичного визначення номера абонентських пристроїв АТС (категорія АВН)

Примітка:

Зміна на категорію АВН № 1 та 10 не тарифікується.

одноразово

40,00

1.7.

Скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку 

Примітки:

1. Скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку (користування телефоном) здійснюється на строк, зазначений у заяві абонента, але не більше як на один рік. Строк може змінюватися за окремою заявою абонента. При подовженні строку скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв`язку, включення телефону не здійснюється.

2. При пошкодженні абонентської лінії та/або кінцевого абонентського обладнання плата за скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв`язку нараховується у повному обсязі.

3. При скороченні переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку абонентська лінія зв’язку, яка з’єднує кінцеве обладнання споживача (телефонний апарат) з комутаційною системою, тимчасово відключається. При цьому послуга «Інтернет від Укртелеком» може надаватися за наявності технічної можливості.

4. При скороченні переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за заявою абонента додаткові послуги цифрових АТС не надаються та відповідно абонентна плата за користування цими послугами не справляється.

5. При скороченні переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку (користування телефоном) покілометрова плата за кожний кілометр фактичної довжини абонентської лінії від абонента до межі населеного пункту, якщо телефон установлений за межею населеного пункту і підключений до АТС цього населеного пункту, не справляється.

за місяць

55,00

1.8.

Включення телефону після скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку.

Примітка:

При включенні телефону після скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за заявою абонента надання замовлених раніше додаткових послуг цифрових АТС автоматично відновлюється.


не тарифікується

1.9.

Скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за ініціативи ПАТ «Укртелеком»

Примітки:

1.       При скороченні переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за ініціативи ПАТ «Укртелеком» додаткові послуги цифрових АТС не надаються та відповідно абонентна плата за користування цими послугами не справляється.

2.       При скороченні переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за ініціативи ПАТ «Укртелеком» покілометрова плата за кожний кілометр фактичної довжини абонентської лінії від абонента до межі населеного пункту, якщо телефон установлений за межею населеного пункту і підключений до АТС цього населеного пункту, не справляється.


не тарифікується

1.10.

Включення телефону після скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за ініціативи ПАТ «Укртелеком»

Примітка:

При включенні телефону після скорочення переліку послуг фіксованого телефонного зв’язку за ініціативи ПАТ «Укртелеком» надання замовлених раніше додаткових послуг цифрових АТС автоматично відновлюється.


не тарифікується

1.11.

Зміна тарифного плану на послуги фіксованого телефонного зв’язку.

Примітки:

1.       Послуга із зміни тарифного плану надається не частіше ніж один раз на календарний місяць.

2.       Для зміни тарифного плану абонент повинен завернутися до найближчого Центру обслуговування абонентів або зателефонувати з домашнього телефону на номер 0-800-506-800 (безкоштовно в межах території України з номерів українських операторів).


не тарифікується

1.12.

Зміна технології підключення основного телефонного апарату з проводового зв’язку, SIP або CDMA на технологією конвергенції мереж.


не тарифікується

1.13.

Встановлення додаткових послуг цифрових АТС

Примітка:

Абонентна плата за користування додатковими послугами цифрових АТС нараховується відповідно до статті 6.


не тарифікується

1.14.

Відключення додаткових послуг цифрових АТС


не тарифікується

2.

Надання розшифровки за телефонні розмови

2.1.

Надання розшифровки на папері нарахованої до сплати суми за місцеві телефонні розмови при почасовому обліку розмов за поточний або один з 3-ох попередніх розрахункових періодів.

Примітки:

1. Послуга надається тільки в центрах обслуговування абонентів при одноразовому замовленні та за наявності технічної можливості.

2. Розшифровка за поточний місяць може містить не повні данні. Отримання повних даних можливо після 8-го числа наступного місяця.

Абонент має право на безоплатне отримання розшифровки нарахованої до сплати суми за надані місцеві телефонні розмови тільки за той розрахунковий період, до якого він має претензії. Така розшифровка надається за наявності технічної можливості.

за один розрахунковий період

 

2.1.1.

- за першу розмову

 

25,00

2.1.2.

- за кожну наступну розмову

 

0,10

2.2.

Надання розшифровки на папері нарахованої до сплати суми за місцеві телефонні розмови при почасовому обліку розмов за один з четвертого по тридцять шостий попередніх розрахункових періодів.

Примітки:

1. Послуга надається тільки в центрах обслуговування абонентів при одноразовому замовленні та за наявності технічної можливості.

2. Абонент має право на безоплатне отримання розшифровки нарахованої до сплати суми за надані місцеві телефонні розмови тільки за той розрахунковий період, до якого він має претензії. Така розшифровка надається за наявності технічної можливості.

за один розрахунковий період

 

2.2.1.

- за першу розмову

 

50,00

2.2.2.

- за кожну наступну розмову

 

0,10

2.3.

Надання розшифровки електронною поштою нарахованої до сплати суми за місцеві телефонні розмови при почасовому обліку розмов

Примітка:

1. Розшифровка надається за період від поточного місяця до тридцять шостого (включно) попередніх місяців.

2. Розшифровка за поточний місяць може містить не повні данні. Отримання повних даних можливо після 8-го числа наступного місяця.

за один розрахунковий період, незалежно від кількості розмов  

25,00 

2.4.

Надання розшифровки на папері нарахованої до сплати суми за міжміські, міжнародні телефонні розмови:

Примітки:

1. Послуга надається тільки в центрах обслуговування абонентів при одноразовому замовленні та за наявності технічної можливості.

2. Розшифровка надається за період від поточного місяця до тридцять шостого (включно) попередніх місяців.

3. Розшифровка за поточний місяць може містить не повні данні. Отримання повних даних можливо після 8-го числа наступного місяця.

4. Абонент має право на безоплатне отримання розшифровки нарахованої до сплати суми за надані міжміські, міжнародні телефонні розмови тільки за той розрахунковий період, до якого він має претензії. Така розшифровка надається за наявності технічної можливості.

за один розрахунковий період

 

2.4.1.

за першу розмову

 

25,00

2.4.2.

за кожну наступну розмову

 

0,10

2.5.

Надання розшифровки електронною поштою нарахованої до сплати суми за міжміські, міжнародні телефонні розмови

Примітки:

1. Розшифровка надається за період від поточного місяця до тридцять шостого (включно) попередніх місяців.

2. Розшифровка за поточний місяць може містить не повні данні. Отримання повних даних можливо після 8-го числа наступного місяця.

за один розрахунковий період, незалежно від кількості розмов

25,00 

2.6.

Надання щомісячної розшифровки на папері нарахованої до сплати суми за міжміські, міжнародні телефонні розмови (крім вартості доставки розшифровки поштою)

Примітки:

1. Послуга надається тільки в центрах обслуговування абонентів при укладеному договорі та за наявності технічної можливості.

2. Розшифровка надається за попередній розрахунковий період.

3. Вартість доставки поштою нараховується окремо.

за один розрахунковий період

 

2.6.1.

за першу розмову

 

25,00

2.6.2.

за кожну наступну одну розмову

 

0,10

3.

Користування лінією безпосереднього зв’язку  

3.1.

Користування лінією безпосереднього зв’язку між двома кінцевими пунктами, за одну пару проводів у зоні дії однієї АТС

Примітка:

З 01.04.2017 підключення нових абонентів припинено.

за місяць

7,00

3.2.

Користування лінією безпосереднього зв’язку між двома кінцевими пунктами, за одну пару проводів у зоні дії різних АТС

Примітка:

З 01.04.2017 підключення нових абонентів припинено.

за місяць

17,00

4.

Послуги з технічного обслуговування лінії місцевої телефонної мережі

4.1.

Технічне обслуговування кабельної (підземної) лінії місцевої телефонної мережі (розподільної), збудованої споживачем і не переданої на баланс ПАТ «Укртелеком»

за 1 км пари проводів кабельної лінії, за місяць

11,40

4.2.

Технічне обслуговування повітряної лінії місцевої телефонної мережі (розподільної), збудованої споживачем і не переданої на баланс ПАТ «Укртелеком»

за 1 км повітряної лінії, за місяць

19,80

5.

Супутні послуги «Телефонний Майстер»

5.1.

Виклик електромонтера в узгоджений з абонентом час у робочі дні тижня з 8.30 до 17.30

Примітка:

Послуга включає виявлення пошкоджень у кімнатній проводці та діагностику телефонного апарату абонента підключеного з використанням технології проводового доступу, за допомогою наявних засобів у електромонтера.

одноразово

100,00

5.2.

Ремонт кімнатної проводки в приміщенні абонента (без її заміни)

Примітка:

Послуга надається з обов’язковою оплатою послуги «Виклик електромонтера».

одноразово

40,00

5.3.

Відновлення кімнатної проводки в приміщенні абонента

Примітки:

1. Тариф розраховано без вартості матеріалів.

2. Послуга надається з обов’язковою оплатою послуги «Виклик електромонтера».

одноразово

60,00

5.4.

Встановлення / заміна / перенесення основної телефонної розетки

Примітки:

1. Тариф розраховано без вартості матеріалів.

2. Послуга надається з обов’язковою оплатою послуги «Виклик електромонтера».

за одну розетку

40,00

5.5.

Встановлення / заміна / перенесення додаткової телефонної розетки в одному приміщенні, будинку

Примітки:

1. Тариф розраховано без вартості матеріалів.

2. Послуга надається з обов’язковою оплатою послуги «Виклик електромонтера».

за одну розетку

40,00

5.6.

Заміна лінійного шнура, в тому числі на подовжений (довжиною не більше 5 метрів)

Примітки:

1. Тариф розраховано без вартості матеріалів.

2. Послуга надається з обов’язковою оплатою послуги «Виклик електромонтера».

за один шнур

40,00

6.

Додаткові послуги цифрових АТС

 

Примітка:
При користуванні двома і більше послугами зазначених у п.п. 6.1 – 6.38 (включно) до тарифів застосовується коефіцієнт зменшення (Кзм.) 0,8

  6.1.

Виклик прямого абонента (Hot Line)

за місяць

2,50

6.2.

З’єднання без набору номера / Fixed destination call

за місяць

2,50

6.3.

Зв’язок за паролем:

  

6.3.1.

місцевий

за місяць

2,50

6.3.2.

міжміський

за місяць

2,50

6.3.3.

міжнародний

за місяць

2,50

6.4.

Конференц-зв’язок:

  

6.4.1.

з послідовним збором учасників (CONF) / Conference Call, Add-on

за місяць

2,50

6.4.2.

за списком / Predetermined conference call

за місяць

2,50

6.5.

Тристоронній зв’язок / Three Party Conference (3PTY)

за місяць

2,50

6.6.

Безумовне перенаправлення виклику на інший номер телефону / Call forwarding unconditional (CFU)

за місяць

2,50

6.7.

Безумовне перенаправлення виклику на інший номер телефону в заданий час (CFUT) / Transferring incoming calls at a certain time (Selectively)

за місяць

2,50

6.8.

Безумовне перенаправлення виклику на інший номер телефону для номерів із білого списку (SCA)

за місяць

2,50

6.9.

Безумовне перенаправлення виклику на інший номер телефону для номерів із чорного списку (SCR)

за місяць

2,50

6.10.

Перенаправлення виклику:

  

6.10.1.

на інший номер телефону при зайнятості абонента / Call forward on Busy (CFB)

за місяць

2,50

6.10.2.

на інший номер телефону при невідповіді абонента / Call Forward No Reply (CFNR)

за місяць

2,50

6.10.3.

на інший номер телефону при недосяжності абонента / Call Forwarding on User Not Reachable (CFNRc)

за місяць

2,50

6.10.4.

на автоінформатор у разі відсутності абонента / Absent subscriber, announcement

за місяць

2,50

6.10.5.

оператору бюро доручень у разі відсутності абонента / Absent subscriber, operator

за місяць

2,50

6.11.

Послуга пробудження протягом доби / Alarm call casual (ACSC)

за місяць

2,50

6.12.

Послуга пробудження протягом кількох діб / Alarm call regular, number of days

за місяць

2,50

6.13.

Повідомлення про надходження нового виклику / Call waiting (CW)

за місяць

2,50

6.14.

Супроводжувальний виклик

за місяць

2,50

6.15.

Повторення набраного номера / Last number repetition

за місяць

2,50

6.16.

Скорочений набір номера (реєстрація) / Abbreviated dialling, registration

за місяць

2,50

6.17.

Утримання виклику, очікування (HOLD)

за місяць

2,50

6.18.

Вибіркове перенаправлення викликів / Selective Call Forwarding (SCF)

за місяць

2,50

6.19.

Вибіркове надання вихідних викликів

за місяць

2,50

6.20.

Вибіркове приймання виклику / Selective Call Acceptance (SCA)

за місяць

2,50

6.21.

Вибіркове відкидання (відхилення) викликів / Selective Call Rejection (SCR)

за місяць

2,50

6.22.

Вибіркове обмеження вихідного виклику / Selective Call Originating (SCO)

за місяць

2,50

6.23.

Відхилення виклику / Call Deflection (CD)

за місяць

2,50

6.24.

Відмова від з’єднання з анонімним абонентом / Anonymous Call Service (ACR)

за місяць

2,50

6.25.

Дистанційне керування переадресацією

за місяць

2,50

6.26.

Тимчасова заборона вихідного зв’язку

за місяць

2,50

6.27.

Заборона всіх вихідних викликів (BBAOC)

за місяць

2,50

6.28.

Заборона вихідного зв’язку, вибрана абонентом / Outgoing Call Barring, Subscriber selected (OSB-UC)

за місяць

2,50

6.29.

Тимчасова заборона вхідного зв’язку / Do not Disturb (DND)

за місяць

2,50

6.30.

Заборона презентації номера (вхідних викликів) / Incoming Call Barring (ICB)

за місяць

2,50

6.31.

Заборона вхідного зв’язку, керована абонентом / Incoming Call Barrіng, Subscriber controlled

за місяць

2,50

6.32.

Завершення виклику до зайнятого абонента (CCBS) / Completion of call to busy subscriber

за місяць

2,50

6.33.

Завершення виклику при невідповіді абонента / Call Completion on no Reply (CCNR)

за місяць

2,50

6.34.

Наведення довідки під час розмови

за місяць

2,50

6.35.

Паралельне посилання виклику / Parallel Ringing

за місяць

2,50

6.36.

Подання ідентифікації лінії (номера), що викликає / Calling line identification presentation (CLIP)

Примітки:

1. Подання ідентифікації лінії, що викликає (CLIP), діє за умови, що на лінії (номері), яка викликає не встановлено послугу «Заборона ідентифікації лінії, що викликає» (CLIR) або іншої аналогічної послуги.

2. Послуга може надаватися у форматі DTMF та/або FSK.

за місяць

2,50

6.37.

Подання ідентифікації приєднаної лінії / Connected line Identification Presentation (COLP)

за місяць

2,50

6.38.

Подання ідентифікації лінії (номера), яка викликає, при надходженні нового виклику

за місяць

2,50

6.39.

Заборона ідентифікації лінії (номера абонента), що викликає / Calling line identification restriction (CLIR)

за місяць

10,00

6.40.

Відміна заборони ідентифікації лінії (номера абонента), що викликає / Calling line identification restriction override (CLIRO)

за місяць

10,00

6.41.

Обмеження ідентифікації приєднаної лінії / Connected line Identification Restriction (COLR)

за місяць

10,00

6.42.

Обмеження ідентифікації лінії (номеру), яка викликає

за місяць

10,00

6.43.

Користування серійним номером

за місяць

10,00

6.44.

Аналоговий абонент з декількома номерами
(до 4-х номерів)

за місяць

10,00


Примітки

  1. Тарифи діють з 01.01.2021. Мінімальний строк дії – до 30.01.2021. Після закінчення мінімального строку ПАТ «Укртелеком» має право змінювати тарифи та тарифні плани в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
  2. Додаткові послуги фіксованого телефонного зв’язку надаються при наявності технічної можливості, незалежно від способу та технології підключення телефону.
  3. При замовленні додаткових послуг цифрових АТС обов’язково над
Міжміський зв'язок та дзвінки на мобільні мережі
Автоматичний телефонний зв’язок Розмір плати
Розмови з абонентами SIP-телефонії (номери з кодом «892») 0,05
Міжміські телефонні розмови у межах України 0,43
Розмови з абонентами мереж мобільного зв’язку України 1,20
За попереднім замовленням за участю телефоніста (оператора) Розмір плати
Міжміські телефонні розмови у межах України 3,60
Розмови з абонентами мереж мобільного зв’язку України 3,60
Дзвінки з телекомунікаційної мережі фіксованого телефонного зв’язку іншого оператора телекомунікацій, який має право на надання послуг місцевого телефонного зв’язку, на телекомунікаційні мережі рухомого (мобільного) зв’язку.* Розмір плати
Міжміські телефонні розмови у межах України 0,43
Розмови з абонентами мереж мобільного зв’язку України 1,20
*Застосовується при наданні послуг через АМТС ПАТ «Укртелеком»

Примітки:
  1. Тарифи вказані у гривнях з ПДВ.
  2. Одиниця часу тарифікації з’єднань — 1 секунда.
  3. Для зручності тарифи вказано в розрахунку на 1 хвилину розмови із заокругленням до 1 копійки.
  4. За надані в кредит послуги міжміського телефонного зв’язку додатково стягується 2% від їх вартості.
Довідка:

Коди міст України
ІНФОРМАЦІЙНО-ДОВІДКОВІ ПОСЛУГИ ЗА НОМЕРОМ 0-170
Стаття Послуги Тариф, грн., з ПДВ
1 Виклик певної особи 6,00
2 Повідомлення на адресу особи, яка викликається, про запрошення до переговорного пункту для ведення міжміської телефонної розмови 30,00
3 Відмова споживача, який викликає, чи відмова особи, яку викликають, від розмови у момент з’єднання 6,00
4 Відмова споживача, який викликає, від розмови у момент з’єднання у зв’язку з тим, що в абонента, якого викликають, до абонентської лінії підключено факс, автовідповідач, модем, кінцеве обладнання з автоматичним визначником номера тощо 6,00
5 Обмеження тривалості розмови на прохання абонента 6,00
6 Довідка про тривалість розмови 6,00


Примітки:

  1. Тарифи діють з 01.06.2013. 

  2. Тарифікується кожна надана послуга (довідка). 

  3. Інформаційно-довідкові послуги за номером 0-170 надаються за участю телефоніста ПАТ «Укртелеком» для всіх категорій споживачів ПАТ «Укртелеком» та операторів телекомунікацій, які мають право на надання послуг місцевого телефонного зв’язку.

Переваги

  • Нетарифіковані хвилини

    Користуйтеся нетарифікованими хвилинами для дзвінків на стаціонарні номери по всій території України.

  • Автоматичне визначення номеру

    З функцією визначення номеру відомо хто Вам телефонує.