This version of the page http://www.ukrtelecom.ua/for_partners/ (51.137.31.218) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-04-29. The original page over time could change.
Для партнерів
область
район
населенний пункт
  • Інше місто
Ви знаходитесь у м. Київ
м. Київ
Змінити місто
м. Київ

Виникли труднощі?

Для партнерів

Ласкаво просимо до кола партнерів ПАТ «Укртелеком»!

Наші технології будуть працювати на вас.


Чому бути партнером вигідно:

- ПАТ «Укртелеком» - найбільша телекомунікаційна компанія України. Вона має найрозвинену інфраструктуру, яках охоплює більше1 млн км території.

- Потенційні клієнти компанії - 69% населення України. Саме такий процент аудиторії знаходиться в зоні технічної можливості підключення до послуги Інтернет!

- Ми пропонуємо найсучасніші послуги: доступ до Інтернету (АDSL до 20 Мбіт/с, VDSLдо 50 Мбіт/с, FTTBдо 100 Мбіт/с, FTTHдо 1 Гбіт/с), телефонія, Інтерактивне ТБ, хмарні послуги!

- Залучаючи абонентів до Укртелекому, ви гарантуєте їм зручність підключення, можливість орендувати обладнання за акційною ціною та цілодобову сервісну підтримку.


Бонуси

Партнери ПАТ «Укртелеком» отримують:

  • Винагороду за залучення абонентів до послуги Інтернет від Укртелекому та Інтерактивне TV;

  • Винагороду за стандартними або індивідуальними умовами договору;

  • Право участі в спільних з ПАТ «Укртелеком» маркетингових заходах.


Підтримка партнерів

ПАТ «Укртелеком» забезпечує партнерів рекламними матеріалами та промо-формою для проведення BTL-активностей. Підтримує в організації агентської діяльності. Навчає та тестує співробітників партнера.

Укртелеком запрошує до партнерства юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, що зареєстровані згідно законодавства України та мають право ведення комерційної діяльності.

Щоб розпочати співпрацю в регіонах присутності ПАТ «Укртелеком», будь ласка, заповніть Анкету потенційного партнера.


Ця інформація не є публічною пропозицією (офертою) і не зобов'язує ПАТ «Укртелеком» укладати договір з кожною юридичної чи фізичною особою, що звернулася з пропозицією щодо партнерства. Прийняття рішення щодо співпраці ПАТ «Укртелеком» залишає за собою.


Анкета потенційного партнера


1. Розкажіть нам про себе
Далі
2. Розкажіть нам про вашу компанію
Далі
3. Сфера діяльності
Далі
4. Продажами яких товарів чи послуг Ви займаєтеся?
Далі
5. В якій галузі співробітництва з Укртелеком Ви зацікавлені?